Vandaag super geholpen door Noud! Een aantal vragen gesteld en direct geholpen. Kan verder met waar ik volledig vastliep dus super snel en vriendelijk! Aanraderje jongens!
Leia as opiniões dos outros
Ruim assortiment, vriendelijke hulp toen ik belde om advies en snelle bezorging. Enige minpunt was de bezorging, zeer chagrijnige chauffeur die kwaad weg reed, toen ik vroeg of hij mee wou helpen om... Ver mais
Toen mijn eiken planken binnen kwamen op de vestiging nam de vestiging contact met mij op dat ze de kwaliteit te slecht vonden. Ze hebben nieuwe plakken besteld en deze zagen er inderdaad beter uit.... Ver mais
Eerste bestelling gedaan , snel geleverd maar 1 fout artikel erbij , de volgende dag artikel omgewisseld. Dat ging allemaal goed. Minpunt : de chauffeur weigerde om de pallet van 2 meter lang mee te... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Symon Spiersweg 17, 1506RZ, Zaandam, Holanda
- 075-6536292
- klantenservice@pontmeyer.nl
- www.pontmeyer.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Drive in, kwaliteit en goed advies
Handige drive in, goede kwaliteit producten en het belangrijkste: goed advies en meedenken bij bestellingen. Topteam in Son

Mooi hout, scherpe prijs
Mooi hout, tegen een scherpe prijs. Het ophalen duurde alleen wat lang. De bestelling kon eerst niet worden gevonden

Resposta da PontMeyer
Netjes op de afgesproken dag en tyd…
Netjes op de afgesproken dag en tyd geleverd, tevens de pallet meegenomen.

Resposta da PontMeyer
Ik ben erg tevreden over mijn…
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling, De medewerkers zijn erg behulpzaam en klantvriendelijk. Vooral Joey heeft mij geholpen met mijn ontbrekende bestelling en heeft zelf bezorgd bij mij thuis.
Heel erg bedankt Joey.

Prima geleverd conform bestelling
Prima geleverd conform bestelling. Plezierige chauffeur

Goed advies
De chauffeur met name was zeer…
De chauffeur met name was zeer vriendelijk en behulpzaam. De geleverde spullen waren in orde.
Prima website en goede service.
Zeer te vrede
Vlot. Vriendelijk. Behulpzaam
Snel bestellen via webshop. Levering eerder dan planning. Goed geholpen
Alles lag klaar
Alles lag klaar. Ook nog gezaagd zodat ik het wat makkelijker mee kon nemen. Top service
bestelde plaat stond niet klaar…
Helaas stond bestelde plaat niet klaar in Heerenveen. Zou er o er gebeld worden.
Tot op heden ook nog niets van ze gehoord.
Telefinisch ook niet bereikbaarheid
Goede prijs en kwaliteit
Goede prijs en kwaliteit
Netjes afgeleverd en vooraf gebeld.
Lastig dat je eerst moet inloggen om een prijs te zien.
Bestellen en afhalen producten gaat…
Bestellen en afhalen producten gaat eenvoudig en snel
Ik werd prima geholpen bij het inladen
Ik werd prima geholpen bij het inladen, er werden een paar stukken karton opgezocht om beschadigingen te voorkomen.
Goed hout voor de juiste prijs
Goed hout voor de juiste prijs. Ook de levertijd was ok.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.