PontMeyer Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag super geholpen door Noud! Een aantal vragen gesteld en direct geholpen. Kan verder met waar ik volledig vastliep dus super snel en vriendelijk! Aanraderje jongens!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ruim assortiment, vriendelijke hulp toen ik belde om advies en snelle bezorging. Enige minpunt was de bezorging, zeer chagrijnige chauffeur die kwaad weg reed, toen ik vroeg of hij mee wou helpen om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Toen mijn eiken planken binnen kwamen op de vestiging nam de vestiging contact met mij op dat ze de kwaliteit te slecht vonden. Ze hebben nieuwe plakken besteld en deze zagen er inderdaad beter uit.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Eerste bestelling gedaan , snel geleverd maar 1 fout artikel erbij , de volgende dag artikel omgewisseld. Dat ging allemaal goed. Minpunt : de chauffeur weigerde om de pallet van 2 meter lang mee te... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Drive in, kwaliteit en goed advies

Handige drive in, goede kwaliteit producten en het belangrijkste: goed advies en meedenken bij bestellingen. Topteam in Son

9 de novembro de 2023

Beste Marjon,

Bedankt voor je mooie review!

Wij zijn erg trots op onze vestiging in Son. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons team daar!

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi hout, scherpe prijs

Mooi hout, tegen een scherpe prijs. Het ophalen duurde alleen wat lang. De bestelling kon eerst niet worden gevonden

8 de novembro de 2023

Beste Mario,

Classificada 5 em 5 estrelas

Netjes op de afgesproken dag en tyd…

Netjes op de afgesproken dag en tyd geleverd, tevens de pallet meegenomen.

16 de novembro de 2023

Beste Geodrecht BV,

Bedankt voor je mooie review!

Wij zijn erg trots op onze snelle leveringen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over mijn…

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling, De medewerkers zijn erg behulpzaam en klantvriendelijk. Vooral Joey heeft mij geholpen met mijn ontbrekende bestelling en heeft zelf bezorgd bij mij thuis.

Heel erg bedankt Joey.

22 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Beste Ayfer,

Bedankt voor je mooie review!

Wij zijn erg trots op dat onze collega's bij de vestiging je een fijne service hebben kunnen geven!

Team PontMeyer

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.