PontMeyer Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag super geholpen door Noud! Een aantal vragen gesteld en direct geholpen. Kan verder met waar ik volledig vastliep dus super snel en vriendelijk! Aanraderje jongens!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ruim assortiment, vriendelijke hulp toen ik belde om advies en snelle bezorging. Enige minpunt was de bezorging, zeer chagrijnige chauffeur die kwaad weg reed, toen ik vroeg of hij mee wou helpen om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Toen mijn eiken planken binnen kwamen op de vestiging nam de vestiging contact met mij op dat ze de kwaliteit te slecht vonden. Ze hebben nieuwe plakken besteld en deze zagen er inderdaad beter uit.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Eerste bestelling gedaan , snel geleverd maar 1 fout artikel erbij , de volgende dag artikel omgewisseld. Dat ging allemaal goed. Minpunt : de chauffeur weigerde om de pallet van 2 meter lang mee te... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede kwaliteit, alles compleet

Alles compleet, goede materialen. We moesten wel wat spullen ophalen bij een andere vestiging omdat ze het lokaal niet hadden, maar de administratie was op orde dus het was allemaal pijnloos. Ze stonden met de rest van de materialen lekker vroeg voor de deur.

3 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk besteld en snelle levering

16 de setembro de 2023

Beste Dennis,

Bedankt voor je review, wij zijn blij dat je tevreden bent met het handelen van PontMeyer. Wij zullen altijd zo onze beste blijven doen.

Met vriendelijke groet:

Team PontMeyer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en correct handelend.

Snel en correct handelend.
En vriendelijk personeel.

10 de setembro de 2023

Beste Henk,

Bedankt voor je fijne review. Wij zijn blij dat je tevreden bent met PonMeyer.

Met vriendelijke groet:

Team PontMeyer.

Classificada 1 em 5 estrelas

1e bestelling

1e bestelling
1200 euro materriaal prima maar de beloofde 60 euro 1e bestelling nooit gehad, dus voor mij gelijk de laatste bestelling

11 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Beste Jacob Bouma,

Bedankt voor je review. Allereerst onze excuses voor het ongemak.
Wij vinden het jammer dat je eerste bestelling niet naar wens is verlopen. Wij willen je graag van dienst zijn om te kijken waarom de €60 korting niet is verwerkt bij je bestelling.
Zou je daarom ons e-mail willen sturen naar webshop@pontmeyer.nl met je ordernummer?

Met vriendelijke groet
Team
PontMeyer Webshop.

Classificada 2 em 5 estrelas

Webshop van Pont Meyer voor verbetering vatbaar

Bestelling geplaatst, betaald en orderbevestiging ontvangen. Vervolgens geen berichtgeving meer. Goederen na anderhalve week maar eens gaan ophalen, dan blijkt het niet aanwezig. Men begrijpt er niets van en drie kwartier wordt duidelijk dat de order helemaal niet besteld is terwijl er geen voorraad is. Na wat interne telefoontjes wordt duidelijk dat Pont Meyer het artikel niet wenst in te kopen omdat ze dan met te veel voorraad zouden zitten. Uiteindelijk wordt mijn bestelling geannuleerd en wordt ik naar de concullega verwezen om het artikel te kopen. Ik werd overigens keurig vriendelijk geholpen, maar het blijft jammer van alle tijd en moeite. De oorzaak van het probleem ligt overigens niet bij het Pont Meyer Filiaal, maar bij de Webshop van Pont Meyer.

14 de agosto de 2023