Muito bom serviço
Muito bom serviço, entrega rápida! Funcionários muito amáveis! Rápida resposta a qualquer questão! Recomendo vivamente!

Resposta da portugeseproducten.nl
Portugeseproducten.nl is dé specialist in authentieke Portugese levensmiddelen en dranken in Nederland en België. Al meer dan 6 jaar importeren wij rechtstreeks uit Portugal en leveren wij een breed en zorgvuldig geselecteerd assortiment aan zowel particulieren als bedrijven. In onze webshop en groothandel vind je alles wat Portugal zo bijzonder maakt: van de beste wijnen en likeuren tot heerlijke koffie, olijfolie, kazen, vleeswaren, visconserven, brood en traditionele lekkernijen. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook werken met kwaliteitsproducten die je normaal alleen in Portugal zou vinden. Veel van onze producten zijn afkomstig van kleine, lokale producenten die generaties lang werken met passie en vakmanschap. Hierdoor garanderen wij de échte Portugese smaak en kwaliteit, rechtstreeks op je bord. Naast onze webshop zijn wij ook elke zaterdag geopend voor particulieren in onze fysieke winkel. Voor bedrijven en horeca bieden wij een betrouwbare groothandelsservice met scherpe prijzen en persoonlijke service. Onze eigen chauffeurs bezorgen bestellingen zorgvuldig en snel, zodat klanten altijd verzekerd zijn van verse en authentieke producten. Bij Portugeseproducten.nl staan kwaliteit, service en passie voor de Portugese cultuur centraal. Of je nu Portugese koffie bij je ontbijt wilt, een fles Água Monchique of Luso nodig hebt, of een complete Portugese wijnselectie zoekt, bij ons vind je het allemaal. Zo brengen wij de smaak van Portugal dichterbij, elke dag opnieuw.
Riga 4-E/F, 2993LW, Barendrecht, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da portugeseproducten.nl
Atendimento exelente, mercadorias sempre fescas e de boa qualidade.
Atendimento 5 estrelas..produtos de excelente qualidade..e uma variedade de produtos brasileiros e portugueses maravilhosos..e o melhor bacalhau vendido na Holanda
Gosto muito da variedade de produtos. Além dos deliciosos produtos portugueses têm muita opção de produtos brasileiros. O atendimento também é muito bom! Sucesso!