Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In eerste instantie miste ik een deel van de bestelling, is keurig na een mailtje in 1 dag opgelost!! Echt top👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, was alleen iets mis gegaan, maar via WhatsApp contact gehad en heel snel opgelost!! Echt super vriendelijk te woord gestaan ook! Nogmaals bedankt!

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Prescents© Ontdek betaalbare luxe parfums - Ervaar eerlijke alternatieven voor luxe geuren met snelle bezorging.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

43 opiniões

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

In eerste instantie miste ik een deel…

30 de março de 2026
logótipo da Prescents

Resposta da Prescents

Bedankt voor je review! Jammer dat er eerst iets miste, maar fijn dat het snel is opgelost. Graag tot een volgende keer!

Slechte levering

Had het 15 november besteld en kreeg het pas op 9 december thuis bezorgd daar ging mijn Sinterklaas cadeau! Erg jammer terwijl er op de site staat voor 16.00 uur besteld de volgende dag binnen nou bijna een maand later!

9 de dezembro de 2025

Goed opgelost

Na wat leveringsproblemen bij de vervoerder en 1x een kapotte levering, ontving ik vandaag mijn levering welke wel goed was. 3x is scheepsrecht 😉. Voor alle problemen ontving ik een dubbele levering als tegemoetkoming. 😊

2 de dezembro de 2025

Vaste klanten!

Ondanks dat er deze keer een klein foutje (van een andere partij) toch d.m.v. contact te zoeken; super snel en goed opgelost!!!
Geuren blijven lekker hangen en zijn nagenoeg niet van de echte te onderscheiden!
Ik en mijn vrouw zijn vaste klant (als doet zij langer met een flesje 😆)

15 de outubro de 2025

Slecht

Geen mail ontvangen voor verzending. Geen antwoord op mail of whatsapp.

Waarschijnlijk geen pakket en geld kwijt

29 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pakket na week nog niet ontvangen!

Ik wacht al een week lang op mijn bestelling. En ik heb nog steeds niks ontvangen, ik heb ze een mail gestuurd van waar mijn pakket blijft. Dus hopelijk krijg ik een reactie. Vind €55 een hoop geld voor als ik mijn pakket niet krijg

24 de agosto de 2025

0 reactie

Recensie geschreven. Omdat ik nog geen bestelling heb ontvangen en geen reactie krijg op m'n mails. Hier binnen 1 dag reactie op van bedrijf. Verzoek op een mail met mijn bestelnummer te sturen zodat ze het z.s.m kunnen oplossen.... meteen gedaan. Maar na een week steeds geen reactie op mijn mail.

13 de agosto de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle levering, alleen de geuren blijven niet lang hangen.
Dus uiteindelijk is het alsnog duur omdat je het al heel snel weer opnieuw moet opdoen om het te ruiken.

26 de maio de 2025

Zeer goede service!!!

Echt super vriendelijk te woord gestaan ook!
Nogmaals bedankt!

22 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.