PrintMedia Group Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolute topservice, kwaliteit én altijd binnen de tijd! Wij gaan nergens anders meer heen met ons printwerk

Classificada 5 em 5 estrelas

WAT EEN TOP SERVICE!!! Het BESTE INTERNETbedrijf wat ons tot nu bediend heeft. Twijfel niet, scherpe prijzen en toch de 5sterren service erbovenop! SUCH TOP SERVICE!!! The BEST INTERNETcompany... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dikke pluim voor de service naverkoop! Iets wat ook wel eens mag benadrukt worden.

Informações sobre a empresa

1. Loja de impressões e letreiros
  2. Impressora comercial
  3. Impressão digital
  4. Loja de estampagem de roupa
  5. Loja de serigrafia

Onze webshop maakt het mogelijk om drukwerk snel en gemakkelijk online te bestellen. Nog geen ontwerp? Geen probleem! Met onze online ontwerptool heeft u keuze uit vele templates om uw eigen ontwerp te maken. En voor de meeste producten geldt dat u ze de volgende dag al in huis kunt hebben, helemaal gratis voor bijna alle producten! (grootformaat wordt apart berekend)

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

37 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Alles perfect volgens afspraak

Alles perfect volgens afspraak, heel veel hulp gekregen om mijn bestelling perfect te doen. Niets is te hun te veel. Zoiets heb ik nog niet meegemaakt. Ik ben klant voor altijd.

15 de abril de 2025

Hallo Ingrid,

Bedankt voor uw mooie review! Terug naar een tijd waar service en de klant voorop staat, dat dragen wij hoog in het vaandel. We zetten ons daarom zeer graag in om klanten zoals u te helpen ;) We zien u heel graag terug!

Zeer persoonlijke levering

In eerste instantie waren we bang dat onze bestelling te kort dag was om op tijd geleverd te krijgen voor een 75-jarig bestaan van een winkelcentrum. Door de zeer persoonlijke aanpak, die zelfs zo ver ging om een aparte koerier te laten rijden om de bestelling op tijd geleverd te krijgen, is alles perfect gelopen. Een 10 met een griffel! En de kwaliteit? Onze klant was er helemaal lyrisch over. Hoewel het voor ons de eerste keer was om een opdracht bij PrintMedia Group neer te leggen, is deze ervaring voor ons zeker reden om hier vaker opdrachten uit te besteden.

23 de março de 2024

Hallo Huub,

Heel erg bedankt voor deze zeer mooie review. Onze mensen stonden inderdaad klaar om alles op alles te zetten. Einde goed, al goed. We kijken al uit naar de volgende samenwerking :)

WAT EEN TOP SERVICE!!

WAT EEN TOP SERVICE!!! Het BESTE INTERNETbedrijf wat ons tot nu bediend heeft.

Twijfel niet, scherpe prijzen en toch de 5sterren service erbovenop!

SUCH TOP SERVICE!!! The BEST INTERNETcompany which has ever served us!

Do not hesitate, great rates topped with 5star service!

2 de março de 2024

Hallo Pascal,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Het was er eentje waar we alles op alles hebben gezet om uw order, zelfs in het weekend, tijdig bij u te krijgen ;)

Wij geloven erin dat ook klanten van een online bedrijf de nodige support, bediening en respect moet krijgen!

We horen elkaar snel terug :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben enorm tevreden met zowel de…

Ik ben enorm tevreden met zowel de klantenservice als de geleverde producten. Ik zou dit bedrijf zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Hun inzet voor klanttevredenheid is werkelijk bewonderenswaardig.
Wat een TOPteam!

29 de dezembro de 2023

Hallo Kim,

Wat een mooie review, waarvoor onze dank! Uiteraard zijn wij op onze beurt ontzettend dankbaar voor een geweldige Dienst Communicatie zoals die van Stad Lokeren ;) We zetten ons daarom zeer graag in!

Een geweldig 2024 gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben heel mooie prints ontvangen

We hebben heel mooie prints ontvangen, bij vragen krijgen we ook altijd onmiddellijk een antwoord en het resultaat is altijd top!

18 de setembro de 2023

Hallo,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Als heel goede klant bij PrintMedia Group delen wij ook dezelfde ervaring met jullie, een top team bij Stad Lokeren! Graag tot de volgende ;)

Folder besteld

Folder besteld. De hulp bij het ontwerp was super. Fijne communicatie, terugkoppeling en geduld. Heel blij met uiteindelijke folder, mooi ontwerp, papier. Goede service!

27 de setembro de 2022

Hallo Olwyn,

Heel erg bedankt voor uw mooie feedback. Het was dan ook een fijne ervaring om met u samen te werken. Wij kijken alvast uit naar de volgende bestelling(en). Ik kan al meteen vaststellen dat je zonet opnieuw bestelde, wij maken er al meteen werk van om uw order tot een goed einde te brengen. Tot de volgende!

Wat een service

Wat een service!
Top top top!

9 de junho de 2022

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Djalil, heel erg bedankt voor uw feedback. Het is altijd weer een plezier om voor Stad Genk te werken! Op naar de volgende ;)

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit. Met betalen van een klein bedrag werden de concepten gecontroleerd en gecorrigeerd met zeer mooi resultaat. Directe en snelle communicatie, alsof je in de drukkerij aan de toonbank staat. Nergens beter..

10 de novembro de 2021

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Jan, heel erg bedankt voor uw complimenten, dit doet goed :) Inderdaad, bij ons telt de klant en niet het geld. Wij zijn er om elke klant, groot en klein een mooie ervaring te geven en uiteraard een perfect product! Wij zien u graag terug.

Goeie service!

12 de novembro de 2020

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Nele, hartelijk dank voor uw mooie review! Inderdaad, service na verkoop hoeft niet altijd een saaie boel te zijn. Wij zijn er altijd om een mooie ervaring te leveren, voor of na verkoop! Tot de volgende..

We zijn perfect geholpen

We zijn perfect geholpen. Er was een tijdsdruk, mails werden zeer snel opgevolgd en alles was ruim binnen de afgesproken tijd geleverd.

15 de setembro de 2020

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Corné, bedankt voor de mooie feedback. Ook bij dringende gevallen doen wij er inerdaad alles aan om een order tot een goed einde te brengen. Wij maken het onmogelijke gewoon mogelijk ;) Tot de volgende samenwerking!

Heel fijne ervaring

Heel fijne hulp via mail en telefoon.
Snelle levering, proper verpakt
Goede kwaliteit en zeer scherpe prijs.
Wat wil je nog meer? :-)

10 de setembro de 2020

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Caro, bedankt voor uw feedback. Het is altijd weer een plezier om voor klanten te werken die onze producten en service waarderen. Inderdaad, wat wil je nog meer, wij kijken al zeker uit naar uw volgende bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

bij een probleem met de opmaak hebben…

bij een probleem met de opmaak hebben ze mij goed geholpen.

21 de agosto de 2020

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Franky, bedankt voor uw feedback. Uw uitleg was dan ook zeer helder. Eern plezier om een klant zoals u te helpen. Zoals gewoonlijk staan wij van 's morgens tot 's avonds voor onze klanten klaar!

Top!

We zijn al jaren tevreden klant en met de goede service van PrintMedia blijft dat ook zo. Top!

9 de março de 2020

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Paul, heel erg bedankt voor uw feedback. Uiteraard ben ook jij al heel erg lang een zeer goede en betrouwbare klant. Top! Wij kijken al uit naar de volgende samenwerking ;)

Vlotte service

Vlotte service, en een degelijke prijs!

10 de janeiro de 2020

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Ozdemir, heel erg bedankt voor uw feedback! Zo zie je, ook om 22u staan wij graag voor onze fijne klanten klaar ;) Veel succes met de nieuwe zaak en tot de volgende keer...

Classificada 5 em 5 estrelas

Weer heel erg goed geholpen door…

Weer heel erg goed geholpen door Sven. We bestellen zeker opnieuw!

9 de dezembro de 2019

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Paul, heel erg bedankt voor uw feedback! Het is een plezier om te werken met goede en leuke klanten... Tot de volgende keer Paul :)

Correct drukwerk

5 de dezembro de 2019

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Peggy, heel erg bedankt voor uw feedback! We staan steeds weer klaar om uw bestellingen correct en snel te verwerken ;) Tot de volgende keer!

Uitstekend!

Perfect en snel!

13 de novembro de 2019

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Amber, heel erg bedankt voor uw feedback! Het voltallige team is er trots op om voor onze klanten 7 dagen in de week van 9u 's morgens tot 22u 's avonds klaar te staan om alle bestellingen snel en efficiënt te verwerken. Wij zien u graag terug ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service van de plaatselijke…

Uitstekende service van de belgische gerant en vlotte levering na de bestelling

3 de outubro de 2019

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Geert, heel erg bedankt voor uw feedback! Met genoegen hebben wij u geholpen om tot een goed eindresultaat te komen, we laten het drukwerk voor zichzelf spreken ;)

Werfdoeken

Mooie kwaliteit
Vlotte levering

30 de setembro de 2019

Resposta da PrintMedia Group

Hallo Timothy, heel erg bedankt voor uw feedback! Wij leveren met plezier uw volgende opdracht ;)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.