Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God levering. Ingen bøvl ved fejl og seriøs kundehåndtering! Har handlet der et par gange nu og har haft samme oplevelse hver gang. Ordren bliver sendt på dagen eller morgenen efter. Bestilte 2 mak... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De seneste år har skiftet alle mine el værktøjer; slagboret, stiksav, rundsav, vinkelsliber mv ud med DeWalt 18 v akku maskiner. Altid leveret perfekt og hurtigt til god pris. Forleden købte jeg så e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Overholdt ikke den oplyste leveringstid, fik ingen information om at der var længere leveringstid end det oplyste. Måtte afbestille og købe varen et andet sted. Nu 7 dage efter at pengene ER trukket... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste online værktøjs forretning gennemført kundeservice, bestilt en forkert rundsav. Jeg skulle bruge den,den dag så måtte skære de 20 meter hegn for kunden. Snakkede med lars fra prishammeren,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de ferramentas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Prishammeren.dk – DK’s laveste priser på Makita og Dewalt værktøj – spar 30-60% nu

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Fantastisk kundeservice

Bestilte en Dewalt DCS356N Multicutter, hvor der desværre manglede noget tilbehør i kassen.
Ringede derfor til kundeservice, der helt uden ventetid besvarede opkaldet. Fik den mest venlige og imødekommende service, og efter en kort snak var det manglende tilbehør afsendt - og jeg modtog det allerede dagen efter - fantastisk.

31 de outubro de 2025

Surprisingly fast delivery

I've made two orders and one return so far. The delivery was surprisingly fast. I returned one tool and replaced it with another. I also contacted customer service to follow up on the return, as I hadn't received any confirmation. They responded quickly and verified the return. The refund was processed a few days afterward.

29 de agosto de 2025

Super butik

Fantastisk hjemmeside nemt at bestille og super hurtig levering, og det er hver gang jeg har bestilt 😃 super firma

2 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

Fik super fin vejledning til valg af plæneklipper, prisen var få kr. over andre steder, der dog ikke kunne rådgive mig om noget som helst. Hos Prishammeren fik jeg svar på mine spørgsmål og kyndig rådgivning, jeg kommer helt sikkert til at handle her igen.

27 de março de 2025

Fantastisk Service

Fantastisk Service

Købte en vare men fortrød, gav dem et kald og 30.min senere var alt OK og pengene tilbage på min konto
SÅDAN

I'll Be Back

24 de março de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Det gode

Det gode: Hurtig levering og gode priser.

Det dårlige: Værktøjet kom ikke i de kasser, man får dem i, når man handler i fysisk butik.
Jeg foretrækker at få leveret mit værktøj, i original pakning. Så måske jeg handler et andet sted næste gang.

28 de março de 2025

Levering efter 2 dage

Levering efter 2 dage, bestilte en Makita græsslåmaskine til en rigtig god pris. Den vejer meget lidt og slår græs og mos og det hele rigtig fint. Er nem at opbevare stående, fylder meget lidt. Jeg er begejstret :-)

22 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og hurtig ekspedition…

Super god service og hurtig ekspedition
Jeg bestilte forskelligt værktøj. Da jeg modtog pakken tirsdag eftermiddag manglede der en ting.
Jeg ringede med det samme og fik en undskyldning og besked på at de ville sende en ny med det samme.
Allerede onsdag morgen modtag jeg det der manglede og en lille erkendtlighed. Tusind tak for god service.

19 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en skrue maskine

Bestilte en skrue maskine
Som i ikke havde på lager.
Men i bliver ved med at reklamere for at i har den.
i den forbindelse tilbyder i mig en skravet gammel model. Dette er bondefangeri af væreste skuffe

11 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Positivt overrasket over at…

Positivt overrasket over at prishammeren tog sig tid til at videresende min makita skruemaskine, som var gået i stykker (desværre 2 måneder efter garantien). Den blev i dag leveret til mig, åbenbart fixet af makita. Tak for det prishammeren..

1 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais