Prof-Shoppen - Ringsted Opiniões 66

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Rugvænget 5, 4100 Ringsted, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Havde købt en hækklipper som jeg fandt 1367 kr. billigere 10 minutter efter jeg havde betalt. Efter at ha sendt dokumentation på prisforskellen gik der kun 5 minutter før jeg havde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kom med en hestetrailer, hvor jeg ikke vidste om hele ledningsnettet eller kun stikket skulle skiftes. Blev mødt både fysisk og over telefonen af virkelige venlige medarbejdere, og de kunne nøj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En venlig ekspedient ringede mig op og gjorde opmærksomt på at jeg havde dobbelt bestilt en del af ordren og efter aftale regulerede. Tusind tak for det. Venlig hilsen Robin

Informações sobre a empresa

1. Concessionário de reboques
  2. Loja de bricolage, casa e jardim
  3. Loja de ferramentas
  4. Oficina de reparação de reboques
  5. Loja de fornecimento de reboques
  6. Concessionário de reboques utilitários

Escrito pela empresa

Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt værktøj og autotilbehør. Vi er landsdækkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdækkende garanti. Vi har showroom, værksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan købes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores værksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 64% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjulleje til bådtrailer, hurtigt og smertefrit

Prof-shoppen fik en mail med trailerens registreringsoplysninger og svarede hurtigt med hvilken type hjulleje jeg skulle bruge. Levering af hjullejet var hurtig og operationen gik smertefrit da det hele bare passede. (Nav kom i ovnen og lejet kom i fryseren :D )
Tak for hjælpen :)

25 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut mine bedste anbefalinger!

Blev mødt både fysisk og over telefonen af virkelige venlige medarbejdere, og de kunne nøjes med at skifte stikket, og skifte en pære, samt smurt kuglekoblingshovedet, alt dette til under 400 kr.

Det er uden tvivl et sted jeg vil komme igen, og anbefale videre til folk.

27 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Super service.

Super service.
Havde købt en hækklipper som jeg fandt 1367 kr. billigere 10 minutter efter jeg havde betalt. Efter at ha sendt dokumentation på prisforskellen gik der kun 5 minutter før jeg havde en kreditnota.
Herud skal de roses for deres utrolige hurtige pakning og levering af varerne.
Service, langt over middel :-)

8 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais