Promaling.dk V/Beckers Farvecenter Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse, de gange jeg har handlet i forretningen. Et sted jeg absolut kan anbefale, venlig og professionel behandling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i flere omgange kbt mailng hos Promaling, og alle gange med succes! Beckers maling er fænomenal god, og findes også i miljøvenlige udgaver. Hurtig levering af varer, og rigtig fine priser. Ri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stod selvfølgelig 2 dage før der skulle males, og havde glemt at bestille maling og tape. Ringede derfor til promaling for at verificere typen af maling, samt at det kunne blive sendt samme dag, så... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt online et par gange hos promaling. God kvalitet og VIRKELIG god service. Anden gang jeg bestilte havde de desværre set forkert på varenummeret og sendt en hvid maling i stedet for den... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de tintas
  2. Designer de interiores

Sobre Promaling.dk V/Beckers Farvecenter

Informação fornecida por diversas fontes externas

Promaling.dk er en af de førende online udbydere af Maling online. Udover dette kan du også besøge vores butikker under kædenavnet Beckers Farvecenter. Her får du professionel vejledning af uddannet personale, samt kvalitetsprodukter med fokus på miljøet. Vores sortiment består af svanemærket maling, Eksklusive tapeter, Hempel bådmaling, Kunstnerartikler, Svanemærket træbeskyttelse og meget mere. Uanset om du besøger butikkerne eller køber din maling online, får du altid gratis levering i hele landet. Vi er E-mærket, så du kan trygt købe materialer til din istandsættelse og vide at der er styr på hele processen. Har du spørgsmål om maling,tapet eller noget helt andet, må du endelig kontakte os. Vi glæder os til at betjene dig

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Detaljeret omkring forsendelse og levering.

Jeg har bestilt fra promaling.dk to gange før, samme gode service og hurtige levering.

God maling med flotte farver

9 de maio de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Der er fup og svindel FRAUD

Beckers personale sender chikane fra deres firma email til private personer som aldrig har givet Beckers oplysninger om email. Beckers sender trusler og chikane email kl. 00.29 og derved stalker de private personer, der ligger og sover. Beckers personale udgiver sig for, at være nogle andre end de er. Der er fup og svindel. FRAUD. Hold jer væk. De tager r.... på folk.

10 de janeiro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Nægter at annulere ordre skriftligt…

Nægter at annulere ordre skriftligt efter betaling. Til trods for at de annullerer.

19 de julho de 2018
logótipo da Promaling.dk V/Beckers Farvecenter

Resposta da Promaling.dk V/Beckers Farvecenter

Hej Robert,

Da vi konstatere du kombinere forskellige rabataftaler for at opnå en kunstig lav pris er vores medarbejder som pakker varene så flink at yde den personlige service at ringe til dig for at oplyse at din ordre ikke bliver gennemført så du evt har mulighed for at lave en ny ordre. Vores medarbejder som på eget initiativ ringer til dig for at oplyse dig dette står og pakker varene og har ikke mulighed for at skrive en mail til dig. Denne mail modtager du naturligvis senere fra vores ordrekontor.

Vores fundamentale holdning er den at vi er 2 parter der handler og begge parter skal have gavn af sådan en handel og selvfølgelig vil vi ikke gennemføre en ordre hvor der kombineres rabataftaler og vi taber penge. Du modtager dette skriftligt på din mail.

God weekend til dig.

Promaling.dk

Hurtig levering

Bestilte kl 00.15 og det blev leveret samme formiddag.
Det eneste jeg ikke lige bestilte med, men regnede med automatisk kom med, var nogle rørepinde til malingen

22 de agosto de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

5/5 da jeg aldrig har haft nogle …

5/5 da jeg aldrig har haft nogle problemer. Betaling er nemt (er standard idag), de leverer lige til døren og de fleste gange har det været dagen efter bestillingen er lagt. Kan vel ikke blive meget bedre!
Har købt 10 gange var hos dem nu over sidste 5 år og bruger ikke andet da det bare virker!

16 de agosto de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Promiling giver en rigtig fin service

Promiling giver en rigtig fin service, men deres priser "stiger" alt for hurtigt alt for meget og så kan man jo sagtens give mange procenter. Jeg giver gerne eksempler, da jeg har handlet flere gange hos dem. Prisstigning på over 50 pct på et år?!?

6 de agosto de 2017

Alt helt i top

Supergode tilbud ,nemt at bestille , levering fra dag til dag , venlig og hjælpsom ved levering . Anbefales til alle .

5 de agosto de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais