Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Butikken har et godt udvalg af kvalitetsvare som de sælger til skarpe priser, fint opdelte og nemt at finde, selv for en der er helt ny indenfor skægpleje. Kundeservice er i top, lynhurtig svar og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Var usikker på hvilken skraber jeg skulle købe. Jeg skriver en mail og hvordan behovet var og fik svar på ingen tid. Da jeg bestilte den skraber de havde anbefalet, ville... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sublim Kundeservice Kunne der gives flere stjerner, så havde jeg givet det. Ringer fredag formiddag 16/12 med spørgsmål til en barbersæbe. Telefonen besvares med det samme, selv i december. Fantas... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia
  2. Loja de produtos para barbearia
  3. Loja de produtos para cabelo
  4. Perfumaria
  5. Loja de produtos de higiene
  6. Centro de bem-estar

Sobre Proshave.dk

Informação fornecida por diversas fontes externas

Det bedste barbergrej, skarpe priser og et kæmpe kvalitetssortiment. Proshave er specialister i barbering, skæg og personlig pleje. Besøg vores online-forum eller en af vores mange guides!

Proshave er officiel skandinavisk distributør af MÜHLE Shaving, Proraso, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Floris London, Merkur, Dovo, Daimon Barber, Marvis, Mario Lorenzin 1975, Mondial Shaving, Mr. Bear, Percy Nobleman, The Holy Black og Irving Barber Company.

I vores udvalg finder du blandt andet:
Skrabere

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sæber

Har ikke prøvet sæberne i nu, men der er meget for pengene og duften er god. Hurtig levering.

29 de março de 2026

Rigtig god kundeservice

Havde et mindre problem med min ordre. Jeg ringede til dem, og blev mødt af Finn, som var MEGET flink og rar at snakke med. Problemet blev løst med det samme, og Proshave har fået en ny fast kunde i mig. Kan sagtens anbefales.

11 de fevereiro de 2026

Tjekket service

Julegaven til mine store drenge strandede hos Postnord 🤯 Proshave kontaktede mig, for at informere at de sender nye varer hurtigst muligt. Og da det ene produkt i mellemtiden var faldet i pris, fik jeg også lige penge retur. Tjekket service!

10 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Proshave er godt men dyrt

Proshave er godt men dyrt. Du kan sagtens finde deres creme og serum til langt billigere priser andre steder. Selvom proshave har tilbud på deres ting er det stadig billigere andre steder.

11 de janeiro de 2026

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt at bestille på hjemmesiden, afhentning gik ligeledes hurtigt. Gode parkeringsforhold og let at komme til og fra.

28 de dezembro de 2025

Suveræn og professionel kundeservice

Jeg bestilte nogle produkter som julegave til et familiemedlem, som er meget glad for deres produkter. Jeg bestilte selvfølgelig omkring Black Friday, da resten af Danmark også gjorde, hvilket betød at min pakke blev forsinket hos PostNord (Ikke Proshaves skyld).

Jeg har fået en fantastisk service af Pernille fra Proshave, som hjalp mig med at spore min pakke og opdatere mig på dens status, samt love at sende mig en ny, såfremt den ikke nåede frem i tide til at komme under juletræet. Jeg følte mig virkelig godt taget hånd om, og oplevede intet andet end ekstraordinær god kundeservice, som fulgte op på min sag uden at jeg var nødt til at kontakte dem yderligere. Det er tydeligt at de går meget op i deres kunder. Jeg vil absolut handle hos Proshave fremadrettet også.

11 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais