Permanent Gesloten

Classificada 5 em 5 estrelas

Auto gekocht en later nog reparatie

Ik heb eind mei een auto hier gekocht, een Peugeot 3008, werd heel fijn en goed geholpen!

In oktober kreeg ik echter te maken met een technisch mankement, hierover contact gehad met Hugo, en alles is keurig en vlot opgelost. Zonder enig probleem!

Het contact via Whatsapp/telefonisch verloopt goed en snel!

Er valt niks slechts over te zeggen! Ik zal mijn volgende auto zo weer kopen bij dit bedrijf!

18 de outubro de 2025

Onbetrouwbaar bedrijf

Schade auto gekocht voor een niet schade autoprijs. In 2023 Toyota yaris cross gekocht voor normaal gangbare prijs.Na 2 jaar airbag module kapot en bij reparatie hiervan blijkt dat het een schadeauto is geweest. Als ik de eigenaar van PS Cars daarmee confronteer heeft hij het heel druk en geen tijd voor mij. Bij inruil in 2025 flink minder inruilprijs gekregen.

15 de junho de 2025

Pas op!!!

Pas op! Doe geen aanbetaling. Als je de auto uiteindelijk toch niet neemt (bijvoorbeeld omdat je erachter komt dat hij helemaal in de prak heeft gelegen, terwijl ze dat niet gezegd hebben), krijg je je geld niet terug!!

1 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

In 2024 een Peugeot 2008 bj 2021…

In 2024 een Peugeot 2008 bj 2021 gekocht bij 32000 km op teller,de eerste storing oliedruk lampje ging regelmatig aan , de auto werd opgehaald en gerepareerd , ik dacht keurige service daarna begon de ellende veel elektronische storingen n paar keer terug geweest computer uitgelezen geen resultaat en de auto zou naar Nijmegen moeten ,heb gevraagd voor n huurauto die was er niet en en het was aan mij om vervoer te regelen ,toch afgesproken dat ik nog terug werd gebeld voor tijdstip maandag erop ,niets gehoord ,en dezelfde week probleem met airco deze deed het niet door n klap te geven in de motorruimte op de
hoofdzekeringkast sprong airco weer aan, maar ook weer n dag daarna weer niets ,zo waren er veel klachten ,en ik kreeg n boos telefoon van de eigenaarres
Wat niet hoort naar n klant toe,en het was mij schuld dat ik niet terug was gekomen, en kregen nog woordwisseling over de wok status die de auto had gehad ,dit heeft een Peugeot garage mij laten weten ,omdat ik de auto in wilde ruilen en hem niet wilde hebben omdat ze niet weten wat er is gebeurt met de auto ,zelf heb ik de auto naar mijn eigen garage gebracht voor alles na laten kijken en hem ingeruild op n nieuwe na 8 maanden de auto hebben gehad,de revieuw had ik eerst verwijderd omdat ik niet meteen iemand wil beschuldigen ,maar deze garage houder is niet te vertrouwen dat vindt ik persoonlijk.

23 de maio de 2024

Bij deze

Bij deze, koop geen auto bij hem, oplichter! Verkoopt je auto met schade, zegt hij niet maar als je verhaal haalt weet hij van niets, de auto,s komen allemaal uit het buitenland met schade! KOOP niks!! Hij ligt je op’
Dit bedrijf moet gesloten worden! Direct.

19 de setembro de 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, jaar geleden een Yaris gekocht, blijkt na een storing schade gehad te hebben, de garage waar de storing is opgelost zegt dat er schade is geweest omdat de dynamo aansluiting is afgebroken door een schade ,dit kost me een nieuwe dynamo en al 2 accu’s.
Dit bedrijf is leugenachtig en niet te vertrouwen, niets kopen daar!

28 de janeiro de 2025

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, leugenachtig en niet te vertrouwen.
Benzine kwam bij de olie en de injectoren moeten vervangen!
Zegt dat het geen schade auto is terwijl dit zeker wel zo is.

30 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

2 jaar geleden een auto gekocht uit…

2 jaar geleden een auto gekocht uit 2019, volgens de eigenaar helemaal een perfecte auto zonder historie schade.
nu heb ik in een half jaar al 2 keer mijn stuurhuis moeten vervangen, de tweede keer bleek dat hij kapot ging door een kromme stabilisatorstang veroorzaakt door schade die de auto in het verleden dus wel degelijk blijkt te hebben gehad. nu begint mijn auto te roesten en blaren te krijgen bij mijn deurpost, dit allemaal aan dezelfde kant als waar de vroegere schade heeft gezeten. dit moet niet kunnen van een auto van december 2019.
dus mijn ervaring met dit autobedrijf is dus verre van goed.
mensen kijk uit en vraag het historieverleden van de auto die u van plan bent om te verkopen, want deze verkoper kun je niet op zijn woord geloven.

19 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.