Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanvittig god mad og oplevelse i weekenden, hvor PS Gastro leverede 3 retters menu og natmad til vores søns konfirmation. Dagen efter kom teamet igen og serverede burgere for 20 sultne drenge. 1000... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde købt julecatering og kunne øge med ekstra kuverter uden problemer. Vi manglede en ret da vi kom hjem men 1 time efter holdt der en bil uden for døren med ekstra mad, en stor undskyldning og e... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var tredje gang vi fik leveret mad og kok fra PS Gastro. Vi har hver gang været meget tilfredse. Patrick yder god service ved bestillingen, og Frederik kokkererer hos os og serverer 3 retter af hø... Ver mais

A empresa respondeu

4. Recinto para eventos
  5. Restaurante
  6. Serviço de take away

Escrito pela empresa

Hos PS Gastro stræber vi efter at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, hvor maden er i centrum. Vi er dedikerede til at bruge de bedste råvarer fra lokale producenter og tilbereder dem med omhu og respekt for madens natur. Vores mål er at skabe autentiske smagsoplevelser, der vil vække dine sanser: Med Kulunariske menuer, Da vi designer vores menuer med omhu og præcision, så hver ret er en kulinarisk oplevelse i sig selv. Vores kokke arbejder tæt sammen med lokale producenter for at udvælge de bedste råvarer og skabe unikke smagskombinationer, der vil overraske og imponere dine smagsløg. Altid friske ingredienser, fordi Vi tror på, at sæsonbetonede råvarer smager bedst og giver de mest autentiske smagsoplevelser. Vi arbejder tæt sammen med lokale producenter og sætter en ære i at bruge friske, lokale råvarer, som vi tilbereder med omhu og respekt formadens natur. Vi tror på, at mad er mere end bare brændstof til kroppen – det er en kilde til glæde, samvær og gode minder. Med Kreative kokke og Autentisk cuisine sørger vi for at levere maden og stå for betjeningen, så du kan fokusere på at nyde din fest og dine gæster. Mad gør glad

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

I havde skrevet

I havde skrevet, at vi fik rabarbertrifli, men i stedet fik vi æblekage, den erstatning var jeg mindre begejstret for. Bulgursalaten virkede ikke frisklavet, lidt blev spist, men resten måtte smides ud dagen efter, da den ikke lugtede godt.

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vanvittig god mad og oplevelse i…

1000 tak Patrick og Team. Jeres mad og og imødekommenhed fortjener den største ros og anbefaling.

28 de março de 2026
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Super lækker mad

Super lækker mad. Stor hjælpsomhed og imødekommenhed ifm. sygdom og dato ændring.
Lidt forvirring omkring antal kuverter ifm. afhentning af maden.

7 de março de 2026

Fin middag

Fin middag, der var klar til afhentning, da jeg kom.
Gæsterne var meget tilfredse. Personligt havde jeg foretrukket mindre fed sovs og dressing, men mine gæster var vældigt glade.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da PS Gastro

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at maden var klar til tiden, og at gæsterne var tilfredse.

Tak også for din ærlige feedback omkring sovs og dressing – det tager vi med i vores løbende arbejde med at ramme så bredt som muligt i smag og balance.

Classificada 3 em 5 estrelas

Maden var i top men levering var i bund

Maden var i top. Lækkert og gode råvarer.
MEN desværre kom maden først Næsten 2 timer efter jeg havde bestilt til. Alle gæster var ankommet så det gav virkelig udfordringer for mig som vært. Jeg mistede totalt overblikket. Heldigvis hjalp nogle af gæsterne med mad i ovn, mad på fade, hvad hørte sammen osv

6 de janeiro de 2026

Kære Jonna.

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at maden levede op til forventningerne, og at kvaliteten og råvarerne blev værdsat.

Vi er kede af, at leveringen oplevedes som udfordrende. Vi vil dog gerne præcisere forløbet: Der var desværre ikke angivet et leveringstidspunkt i bestillingen eller i vores mailkorrespondance. Derfor tog vi selv kontakt på dagen for at afklare tidspunktet, hvor vi fik oplyst, at maden var ønsket kl. 11.

Vi bestræber os altid på at levere til aftalte tidspunkter, men når der ikke er angivet et tidspunkt på forhånd, kan der desværre opstå misforståelser – især i travle perioder. Det beklager vi, hvis det har skabt stress for dig som vært.

Vi tager din feedback med os og arbejder løbende på at gøre bestillings- og leveringsprocessen endnu tydeligere fremadrettet.

Fantastisk julefrokost

Som altid super høj kvalitet af mad. Mange forskellige retter til julefrokosten og rigtig meget mad til prisen.

13 de dezembro de 2025

Resposta da PS Gastro

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at kvaliteten og udvalget levede op til forventningerne, og at der var rigeligt med mad til prisen.

Dejlig mad

Dejlig mad, som blev leveret yderst brugervenligt.

3 de janeiro de 2026

Resposta da PS Gastro

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at både maden og leveringen blev oplevet som brugervenlig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nytårsmenu'en var virkelige god og spændende

Vi fik deres Nytårsmenu der var helt fantastisk, med mange forskellige smags nuancer.

31 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da PS Gastro

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at nytårsmenuen levede op til forventningerne, og at smagsnuancerne faldt i god jord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en helt igennem dejlig…

Det var en helt igennem dejlig madoplevelse Nytårsaften. Alt var lækkert og nemt at gå til.
Det var så dejligt og der var rigeligt🤗

25 de dezembro de 2025

Resposta da PS Gastro

Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre, og det betyder meget, at både maden og oplevelsen nytårsaften levede op til forventningerne.

Stor cadeau til PS Gastro

Det er sjældent jeg giver mig tid til at lave en anmeldelse. Men denne er nødvendigt. Aldrig har jeg fået så lækker en nytårsmenu via catering. Den fortjener, så mange stjerner. Spændende og udsøgte råvarer, nemt at gå til med både mærkning af hvilke ting der hører til hvilken ret og overskuelig vejledning. Hvordan det kan gøres for den pris er mig uforståeligt.
Prøv det. Jeg kommer under alle omstændigheder igen.
Godt nytår🎉🍾

25 de dezembro de 2025

Resposta da PS Gastro

Tusind tak for den meget flotte og grundige anmeldelse. Det betyder enormt meget for os, at både maden, råvarerne og vejledningen har givet jer en god nytårsoplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele det – og rigtig godt nytår.

Nytårs menuen 2025 mums

Hold da op, hvor smagte nytårs menuen dejlig 😋😋 nem at lave efter jeres foreskrifter, vi vender helt sikkert tilbage, har nu fået nytårs menuen flere gange.
Man kan altid komme i kontakt med Patrick eller andet personale.

31 de dezembro de 2025

Kære Susanne
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at nytårsmenuen smagte dejligt, var nem at tilberede – og at I er vendt tilbage flere gange.
Tak også for de pæne ord om tilgængeligheden og kontakten. Vi ser frem til at levere til jer igen.
PS Gastro

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais