Pynappel | Brievenbus cadeaus Opiniões 78

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heldere website, makkelijk bestelproces, duidelijke info over verzending en wanneer ik het kan verwachten en supersnel geleverd. Ik had een puzzel besteld en die is van hele mooie kwaliteit. En er... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste bestelling brievenbuscadeau, probeersel dus, maar prima bevallen. Prettige communicatie, tijdige levering en ontvanger blij met het cadeau. Zou zo weer bestellen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snelle, goede en eerlijke reactie op mijn vraag. Product niet op voorraad. Kreeg gelijk melding dat er een bericht gestuurd zou worden indien weer op voorraad. Bericht gekregen, product besteld e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke keuzes voor je brievenbus pakketje, makkelijk te bestellen, ontzettend leuk verpakt. Bezorging ook exact optijd. Een enthousiaste blije ontvanger!👍

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Loja de velas
  3. Fornecedor de brindes corporativos

Pynappel is een online cadeauwinkel met een showroom in Uden. Wij (Maikel & Joris) verkopen een verrassend assortiment vol met cadeautjes die je zelf wilt houden! Dagelijks versturen we brievenbus cadeautjes die je zelf kunt samenstellen, of waarbij je een keuze kunt maken uit onze kant-en-klare brievenbus cadeaupakketten. Naast het verwennen van jezelf is het natuurlijk nog veel leuker om een ander te verrassen. We zorgen ervoor dat uitpakken een feestje wordt en pakken het met liefde voor je in! Koop je favoriete cadeautjes online in onze cadeau webshop of kom gezellig langs in onze cadeauwinkel in Uden, gevestigd in verzamelgebouw E27 Lichtfabriek. Producten met een verhaal; Wij presenteren bij Pynappel een selectie aan producten met een verhaal in onze cadeau webshop, gemaakt met passie door creatieve ondernemers. We blijven jullie verrassen met een uniek en wisselend cadeau assortiment. Met een voorliefde voor duurzame en handgemaakte producten, zijn we altijd op zoek naar mensen met passie voor wat ze maken. Kijk maar eens rond in onze online cadeauwinkel en laat je verrassen! Vrucht van gastvrijheid; De ananas (Pynappel), een vrucht rijk aan historie werd ontdekt door Columbus tijdens een van zijn reizen. Deze vrucht werd iedere reis mee terug genomen naar Europa. Zodra er een ananas voor de deur stond, was dit een uitnodiging voor vrienden om te komen eten en te luisteren naar alle reisverhalen. Hiermee werd de ananas het symbool voor gastvrijheid. Geen reis zonder mooie, bijzondere en spannende verhalen. Met onze cadeauboxen worden persoonlijke verhalen omarmd. Om het leven te vieren, wat troost te bieden, voor beterschap en geluk of uit pure vriendschap. Bezorg een glimlach met Pynappel!

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

78 opiniões

Super leuk

12 de maio de 2026

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je mooie review Hebe :)

Leuk bedrijf

Pynappel heeft veel verschillende leuke cadeau's, en ik vind het fijn dat ze gebruik maken van duurzame leveranciers.

20 de abril de 2026

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, heel blij met het product.

9 de abril de 2026

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Monique, veel plezier ermee! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor onze personeelsvereniging een heel…

Voor onze personeelsvereniging een heel verzorgd brievenbuspakket samengesteld. De snelle service en het klantvriendelijke contact met Joris als zeer prettig ervaren.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor de mooie order Charlotte en deze leuke review! We zijn met veel plezier voor jullie aan de slag gegaan :)

Super service!

Ik had een fout gemaakt met het adres. Ik heb gemaild en het werd meteen aangepast. Het is toen goed gekomen. Ongelofelijk snel en goed opgepakt. Hele goed service! Verder goede prijsverhouding tot wat je krijgt.

12 de janeiro de 2026

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review Cindy, daar worden we blij van :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede cadeaushop, gat in de markt opgevuld.

19 de novembro de 2025

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Laura! Veel plezier met je bestelling :)

Leuke site

Mooi verpakt, snel geleverd en leuke dingetjes op te vinden. Hier ga ik zeker nog bestellen!

3 de julho de 2025

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Jente! Veel plezier met je mooie bestelling :)

Classificada 5 em 5 estrelas

top service en een zeer goed contact

top service en een zeer goed contact, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijkheid. Producten zijn fantastisch en de levering is snel. Attent bedrijf, aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets leuks

26 de junho de 2025

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen Jasper! Bedankt voor deze mooie review :)

Snelle levering via brievenbus

Snelle levering via brievenbus. Artikelen zijn mooi verpakt en vormgegeven met daarin handige en praktische informaties!

19 de junho de 2025

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review! :)

Geweldig

Geweldig! Een handgeschreven kaartje en zo mooi ingepakt. Er is echt aandacht aan besteed.

20 de abril de 2025

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen Esmee! Bedankt voor je mooie review :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle bezorging en met veel zorg…

Snelle bezorging en met veel zorg ingepakt!!
Daarnaast nog voorzien met een persoonlijk geschreven briefje.

27 de março de 2025

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Mathilde :) Veel plezier met je bestelling!

Top!

Heel mooi bordje, heel snel bezorgd ook!

27 de março de 2025

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review Michelle! Veel plezier met het rasp bordje :)

Snelle verzending
Goede duidelijke communicatie van bestellen tot verzending
Leuk ingepakt

Aan te raden voor leuke kleine kadootjes

4 de março de 2025

Resposta da Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review Linda! :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.