ramfightinggear.nl Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos desportivos
  2. também em
  3. Loja de equipamento fitness

Bij RAM Fighting Gear vinden we dat goede vechtsportartikelen niet automatisch duur hoeven te zijn. We zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat je voor een goede kwaliteit niet altijd hoeft te kiezen voor de duurste of bekendste merken. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit, materialen, afwerking en duurzaamheid van onze producten. Daarbij kijken we niet alleen naar het uiterlijk van een product, maar vooral naar wat je er tijdens het trainen daadwerkelijk aan hebt. Onze producten zijn ontwikkeld voor vechtsporters die goede en betrouwbare gear willen gebruiken, zonder daar onnodig veel voor te betalen. RAM Fighting Gear biedt daarom een sterke prijs-kwaliteitverhouding. In veel gevallen kunnen we een vergelijkbare kwaliteit bieden als duurdere, bekende merken, maar dan voor een aanzienlijk aantrekkelijkere prijs. En juist daar zijn we trots op. Je betaalt bij RAM niet alleen voor een grote merknaam, maar vooral voor het product zelf. We willen laten zien dat kwalitatief goede bokshandschoenen, bokszakken, bokspalen en andere vechtsportartikelen ook betaalbaar kunnen zijn. Daarnaast vinden we persoonlijke service erg belangrijk. Bij RAM krijg je geen standaard klantenservice met alleen maar automatische antwoorden. We gebruiken geen AI-bot om onze klanten te woord te staan. Als je contact met ons opneemt, krijg je daadwerkelijk iemand van ons te spreken die je vraag leest en persoonlijk met je meedenkt. We zijn 24/7 bereikbaar, ook via WhatsApp, en proberen vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Of je nu advies nodig hebt over welk product bij jou past, een vraag hebt over een bestelling of ergens niet uitkomt: we helpen je graag persoonlijk verder. Voor ons is RAM Fighting Gear dan ook de combinatie van goede kwaliteit, een eerlijke prijs en persoonlijke service. We willen producten aanbieden waar vechtsporters met vertrouwen mee kunnen trainen, zonder dat daar automatisch een hoog prijskaartje aan hoeft te hangen.

Informações de contacto

0,0

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Sem opiniões

Esta empresa ainda não recebeu nenhuma opinião.