Kroen har tilsyneladende ingen KOK hummer suppe kold havtaske tør / meget sej ( typisk optøet fisk der har fået formeget pande pigvar meget tør ( stegt tør ) med hård skorpe, meget fersk bl... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg og min kone havde i weekenden booket en enkel overnatning et andet sted på Vestsjælland men det gik i vasken. Så vi ringede til kroen og spurgte indtil om der var et ledigt værelse, vi var mere e... Ver mais
Vi var 2 par, der besøgte Reersø Kro lørdag d.19.6. og overnattede til søndag. Vi blev godt modtaget. Fik kaffe og en frisk og velsmagende æblekage. Aftensmaden bestod af en veltillavet 3 retters menu... Ver mais
A empresa respondeu
Min mand og jeg spiste igår den 4 retters nytårsmeny fra Reersø Kro og hentede det. Det var fantastisk lækkert og smagte dejligt . Især ret nr 2 røget torsk med senneps skum var lækkert men også jords... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Vi bestilte kalvesteg stegt som vildt
Vi bestilte kalvesteg stegt som vildt , Take away onsdag 25/3.26. Det var virkelig lækkert. Så fint pakket ind så det ikke blev koldt. Kæmpe ros til jer
Meget lækkert mad og god betjening i…
Meget lækkert mad og god betjening i hyggelige omgivelser.
De stegte ål var lige præcis, som de skulle være og æblekagen ligeså.
Kan varmt anbefales 🤩
Hyggelig gamle kro.
Så vi ringede til kroen og spurgte indtil om der var et ledigt værelse, vi var mere end velkommen, vi ankom ca. 20 min efter, og blev rigtig godt modtaget, og fik en rigtig god behandling både med kaffe og god 3-retters aftensmad. Kan kun anbefale kroen, dejligt at der stadig findes sådanne gamle steder. Jer deroppe kan sagtens være stolte.
Vi har igen købt mad ud af huset.
Vi har igen købt mad ud af huset.
Det gjorde vi også til nytår.
Vores oplevelser er, det fås ikke bedre, der er rigeligt, det er veltillavet og smagsoplevelserne er helt i top,
Stor ros til Jens kromand og hans team.
Vi kan kun anbefale👍
Erik Vilsbøll
SÅ SKUFFENDE
SÅ SKUFFENDE - øv, øv,øv. Havde bestilt bord til to,og da vi ankommer står vi og venter på at personalet kommer. Vi går rundt og leder, og finder til sidst en ung pige. Hun henviser os til indgangen til gårdhaven, hvor hun kort efter tager imod os. Hun placerer os ved et bord i det som kaldes gårdhaven, som egentlig bare er en stor flise terrasse med hvidt plastik tag. Det er ikke på nogen måde hyggeligt. Vi sidder så tæt på dem ved siden af, som var vi i samme selskab. Akustikken var forfærdelig, og det var ikke på nogen måde hyggeligt. Jeg spurgte om det var muligt at få et bord inde på kroen, som jeg jo troede jeg havde bestilt - men det var det ikke. Vi valgte så at gå, og da jeg siger til tjeneren at vi desværre har valgt at gå, siger hun blot at det er helt i orden. Jeg kom desværre til at svare igen med, nej - det er ikke i orden. Men jeg var virkelig skuffet. Måske skal man ved bordbestilling gøre opmærksom på at man bliver sat udenfor. Bare er forslag.

Igen en super oplevelse på Reersø kro
Igen en super oplevelse på Reersø kro
med god mad og god betjening. Den stegte flæsk med persillesovs fås ikke bedre.
Tak til kokken og personalet 💪👏
Vi har lige haft to overnatninger på…
Vi har lige haft to overnatninger på kroen og følte os meget velkomne. Fint værelse med bad. Roligt og god mad. Kroen ligger hyggeligt midt i byen med plads til parkering. Mange muligheder for gåture i den idylleriske by og ned mod havn og strande. Vi kommer gerne igen
Skøn kro med dejlig betjening og plads til hunde
Gennem mange år er min mand og jeg sammen med vores børn kommet forbi Reersø Kro til frokost når vi er i sommerhuset. I dag var det uden børnene, men vi havde hunden med som vi ved der er velkommen i både krostuen og i gårdhaven. Vi fik som sædvanligt god mad og hunden fik en skål vand. Vi kan varmt anbefale kroen med eller uden børn og hunde 🐾
Fint sted god mad
Lækkert og store portioner
Virkelig lækkert smørbrød, æggekage, stjerneskud og biksemad😋God betjening og venligt personale.
Fantastisk takeaway her til nytår fra…
Fantastisk takeaway her til nytår fra Reersø Kro. Det var lækkert, inspirerende og til rimelige penge. Fortsæt med det niveau! En taknemmelig kunde.
Helt klart en køretur værd.
Jeg har nu to gange været med i et selskab på Reersø kro, hvor vi begge gange blev taget godt imod. Betjeningen var helt i top, og maden lige så. Julebordet med de lækre sprøde og varme fiskefileter var alt overtruffen. Det var tydeligt at fisken var friskfanget og paneret i køkkenet. Ikke noget med en pap fisk heldigvis. Sprød svær på flæskestegen og æbleflæsken.
Det var rart at der var pause imellem serveringerne på buffeten - så var der tid til at hyggesnakke og få plads til mere af den gode mad. Stor ros til køkkenet for deres veltillavede retter.
Det er ikke sidste gang at vi fra vores lille forening kommer til Reersø kro.
Maden i aftes..
Maden i aftes... dyr og skuffende. Min gamle mor fik en oksemørbrad, som var sej. Den blev skiftet med en, der var ligeså sej. Min steak var dødkedelig, smagløs. Sovsene var gode, samme med pommes frites. Min gemal fik en fyldt rødspætte.. den var genial god, men sovsen var spøjs (asparges og champignon i en hummersovs?). Og de tilhørende hvide kartofler var hårde. De tre stjerner gives for den søde tjener og det faktum, at vi ikke skulle betale for den seje mørbrad.

Johny Cash arrangement
Vi blev modtaget af en meget venlig tjener (måske "kromutter" herself), der straks fandt et værelse til os. Det skal nævnes at vi medbragte en lille hund.
Værelset var meget lille med en dobbeltseng der var anbragt på et rappo med et trin op. Sengen var med en meger blød helmadras som man sank ned i og havde svært ved at vende sig uden at den ved siden af liggende nærmest blev hoppet ud af sengen. Badeværelset var også usandsynligt lille.
Det var så den dårlige oplevelse.
Johnny Chash arrangementet som sådan var udemærket, især musikken; sang og den hærgede fremtoning samt rustne stemme var ikke rigtigt ramt hvilket nok også på det nærmeste vil være umuligt.
Middagsanretningen, med 2 slags fisk som forret, hovedret med flere slags kød samt dessert var fremragende. Stort klap på skulderen til kroen og kokken
Reersø kro
Reersø kro, 2 par, overnatning med 3 retters menu, har fortjent alle 5 stjerner. Hvorfor?, fordi man bliver modtaget af personalet med smil, føler sig velkommen, dejlige rene værelser, en virkelig skøn 3 retters menu, pris og kvalitet hænger sammen. Tak for en fin oplevelse.

Så skuffende
Så skuffende, ville spise frokost på kroen - men ak, vi måtte gå igen.
Medarbejderen værdige os ikke et blik - ikke lige et velkommen til, så skal Jeg være der.
Efter vi havde stået sådan et godt stykke tid, valgte vi så at gå igen.
Ville egentlig give 0 stjerner, men det kan man

Stegte ål
Har været der i dag og fået stegt ål i anledning af mors 90 års dag. Det var en super oplevelse. Rigtig god mad, masser af ål, kartofler og rygende varm persillesovs.
Og rigtig god betjening. Ikke sidste gang vi kommer forbi.
jeg fik rum 2
jeg fik rum 2, jeg sov på siden, med den redsultalt at jeg blev øm på min hofte på grund af stålfjedrene i madrassen, morgenmaden var ok mordset fra æggene de var brandvarmende da de kom med det resultat at de var hårdkogt, det var nok bedre at servere et large æg blødkogt,en der spiser to hver dag,resten ok,
personalet venligt.
mvh. Jørgen Boye Caspersen
Møllevej 22, 4560 Vig
Som før beskrevet er stedet fyldt med atmosfære…
Som før beskrevet er stedet fuld af charme, hygge og autentisitet. Vi blev serviceret af Marlene som atter gav os en udsøgt service, tak for det. Vi ses snart igen.

Resposta da Reersø Kro
Som ved tidligere sommerferier spiste…
Som ved tidligere sommerferier spiste vi igen i dag jeres stjerneskud. Maden er fantastisk med en overflod af rejer og flot pyntet. Vi kommer helt sikkert igen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.