Refako Autodele Opiniões 2714

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjemmesiden virker godt, og meget imødekommen personale i Hvidovre afdeling. Der valgte jeg at afhente mine varer selv, jeg kommer igen. Ole

Classificada 5 em 5 estrelas

Refako er som regel altid fair -jeg bestilte 5 sæt bremseskiver der er ved at være svære at få fat på - og de ringede for at tjekke om det var korrekt og for så også at fortælle at de kun havde 3 sær... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Igen en god oplevelse at købe reservedele ved Refako. Hjemmesiden er nem at bruge, stort udvalg af stumper til en fair pris. Ordren var klar til afhentning en halv time efter bestillingen var regi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris på reservedele på restsalg til min bil. Levering til tiden og stor ros til personalet i Hillerød. Der føler man sig velkommen

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Refako Autodele er en familie­drevet virksomhed, der sælger reservedele og tilbehør til personbiler, lastbiler, trailere og busser fra 15 adresser i Danmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Leverings tid er god

Varen passer ikke ordentligt, og den var ikke som specificeret.
Men til outlet pris er nok fint, havde dog fortrækket en bedre del med rigtige specifikationer.

2 de fevereiro de 2026

Nemt og hurtigt

En nem og hurtig søgning efter reservedele på hjemmesiden, nem betaling og lynhurtig levering. Så kan det vist ikke blive bedre. Refako kan varmt anbefales

30 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering samt god hjælp ved…

Hurtig levering samt god hjælp ved retunering af gammelt batteri, havde mistet min kvittering, men god medarbejder kom til undsætning så jeg ikke skulle gå der fra slukøret og med mit gamle batteri under armen, så rigtig god oplevelse

26 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Igen en god oplevelse at købe…

Igen en god oplevelse at købe reservedele ved Refako.
Hjemmesiden er nem at bruge, stort udvalg af stumper til en fair pris. Ordren var klar til afhentning en halv time efter bestillingen var registreret.
Handler helt sikkert her igen.

19 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Udleveret 1/2 forkerte reservedele

Aarhus afd.
Bestiller 1 hjulleje foran til min BMW F11. Der står den er på lager. Ligger en ekstra i kurven, så jeg kan skifte begge sider. Der står stadig på lager (ikke noget om antal)
Jeg får ingen besked om at jeg kan afhente, så jeg vælger at køre ud og hente delene. Der er så kun 1 på lager, hvilket jeg acceptere. (Fint nok ikke at få besked hvis ikke alle dele er klar, men det er desværre ikke hvad webside angav)

Jeg tjekker delen passer som er mærket NK med nye bolte til nav. Et par dage senere får de sidste leje hjem, som jeg henter og begynder reparation. Som forventet er de 12mm XZN bolte trælse at få løsnet fra bilen, så nogle bliver runde og andre bliver skåret af med vinkelsliber. (Derfor valget faldt på netop NK, da bolte istedet er Torx T60).
Da jeg skal montere sidste leje finder jeg til min overraskelse ud af at der ikke er nye bolte med til de sidste leje. Og at det er mærket Topran. Som slet ikke fremgår på Refako's hjemmeside under reg nr.
Det var dog ufatteligt at man skal dobbelttjekke alt, men det var jo for sent da begge lejer allerede var taget af bilen. (Man tænker når det første leje man henter passer, så gør den næste nok også??)
I mangel på andre løsninger i weekenden, og bil der skulle bruges igen om mandagen, blev lejet sat på med gamle bolte, med halvrunde XZN hoveder, da gevind heldigvis passede, men ikke optimalt da de skal spændes i grader.

Dermed dårlig oplevelse, jeg vil overveje hvor jeg bestiller næste gang, hvis man kan få udleveret reservedele af tilfældigt mærke og kvalitet, uanset om det fremgår af deres hjemmeside eller ej.

12 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais