Ik heb van Maarten dezelfde dag na akkoord en aankoop bedrijfsauto op zaterdag een telefoontje gekregen. Hij heeft me zonder een imposante pitch te houden gewoon een goeie deal gemaakt. Alles erop en... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Afgelopen vrijdag belde Wouter mij met een verzekering voorstel, al jaren ben ik bij dezelfde maatschappij verzekerd en kreeg ik een bedrag te horen wat mijn nieuwe auto zou gaan kosten per maand. Nou... Ver mais
Ik ben super vriendelijk, grondig, en vooral geduldig geholpen door Mika. De auto die ik wilde kopen liet langer op zich wachten dan verwacht, dus ik kon ruim een maand geen start datum geven, en... Ver mais
Ik werd gebeld door Bas Oudshoorn van regeljeverzekering.nl met de vraag of ze wat voor mij konden betekenen, en na wat uitzoeken van hem en mijzelf hebben ze alles in orde gebracht voor mij met een g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Regeljeverzekering.nl
Daarom helpen we eigenaren van auto’s om de financiële risico’s van schade en aansprakelijkheid goed af te dekken met een passende verzekering.
Als specialist bemiddelen we bij het afsluiten van een verzekering en kunnen we je adviseren over de meest geschikte dekking voor jouw situatie. Zo helpen we je om zo snel mogelijk verzekerd de weg op te gaan in je nieuwe auto.
Wat je van ons kan verwachten:
Ga naar Regeljeverzekering.nl
Informações de contacto
Groningen, Holanda
- 085 071 3050
- info@regeljeverzekering.nl
- www.regeljeverzekering.nl
Não respondeu a opiniões negativas
We zijn goed geholpen en vriendelijke…
We zijn goed geholpen en vriendelijke mensen
Goed meegekeken naar mogelijkheden,
Goed meegekeken naar mogelijkheden,
Mr Walter it's one of the most usefull…
Mr Walter it's one of the most usefull when we talk about informations
Helpfull
Very understanding and good explanation about the steps to achive the leasing.
Fijne communicatie en goede…
Fijne communicatie en goede verzekeringspakketten.
Wouter heeft mij fantastisch geholpen
Wouter heeft mij fantastisch geholpen. Een waardige service. Dankjewel voor jouw hulp. 5 sterren
Brando denkt goed mee
Brando denkt goed mee, is geduldig en vriendelijk.
Snel en duidelijk
Snel en duidelijk, goede voorwaarden.
Perfect geholpen.
Wouter heeft heel goed geregeld
Wouter heeft heel goed geregeld
Hallo,
Hallo,
Hiermee wilde ik bedanken Brand. Voor snelle en betrokken help.
Natalya
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen, alles netjes besproken en uitgelegd
Zeer prettig gesprek met Brando.
Zeer prettig gesprek met Brando.
Luisterde goed naar de wensen en alles werd gelijk geregeld. Wat opviel geen gladde verkooppraatjes. Gewoon advies. Top.
Zeer duidelijke communicatie met Mika…
Zeer duidelijke communicatie met Mika en zijn collega’s. Ik ben professioneel geholpen en al mijn vragen zijn zeer snel en vakkundig beantwoord. Echt een aanrader!
Goed en fijn geholpen door Mika :D
Autoverzekering
Snel een autoverzekering kunnen afsluiten en duidelijk uitgelegd door Mika
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.