Rejseplanen Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Lige da jeg troede, at det ikke kunne gøre mit liv mere elendigt at være afhængig af offentlig transport i Danmark, skulle de absolut lancere et nyt appdesign, der er fuldstændig ubrugeligt. Jeg holdt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Den nye rejseplan er fuldstændig håbløs og upædagogisk 🫣😲 At man skal trykke på AFSTED NU for ikke at skulle afsted nu er virkelig en ommer - først her kommer et utydeligt ikon hvor man kan vælge... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdelig, skuffende, irriterende. Et godt eksempel på, hvor man tager en perfekt fungerende app og gør den uoverskuelig. Jeg bruger rejseplanen flere gange om dagen, da jeg rejser med den off... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Den nye Rejseplanen er seriøst en katastrofe. Hvorfor har I ødelagt noget, der fungerede? Det ligner et skoleprojekt lavet 20 minutter før deadline, og det er blevet 10 gange mere besværligt at finde... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

82 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Værste opdatering

En af de få gange i mit liv, hvor en opdatering er med til at gøre en app værre at bruge. Det hele er så uoverskueligt og man skal bruge alt for mange unødvendige tryk
Kan vi få den gamle version tilbage tak?

2 de outubro de 2026

Ubruelig opdatering!

Den nye opdatering af rejseplaneb er ubruelig og forvirrende! Den burde laves om til den gamle version igwn som vi alle kender den!

Ubrugelig ny rejseplan app

DET ER EN OMMER. Total ubrugelig NY rejseplan. Her tror man “ting” bliver nemmere og mere overskuelige, men AK NEJ.
Det blev så en ny total uoverskuelig og meget forvirrende og ikke gennemtænkt ny app fra DSB.
Det var en gåde, at finde sin “rejseplan”.
Det gode værktøj, jeg havde før, beder jeg om at få tilbage, tak.
Det bliver 5 røde-minus-stjerner herfra.

Så dårlig opdatering

Så dårlig opdatering! Rodet og overhovedet ikke en forbedring ! Og nej det ikke fordi man lige skal vænne sig til det nye, det er simpelthen en ommer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Klar forringelse af nye rejseplan

Den nye rejseplan er en klar forringelse. Før kunne man have et fuldt overblik over alle informationer. Nu skal man klikke ekstra og bruge mere energi på at skrolle. Det er en klar forringelse.

Og en anden problematik er, at man ikke har mulighed for at afvise deres brug af egne brugeradfærdsdata, når man bruger appen. Når man tager den i brug accepterer man automatik.

Er ked af, at skulle give en stjerne. Den er ikke fortjent.

Classificada 1 em 5 estrelas

rejseplanen.dk er i realiteten ødelagt

"Tak" fordi I har ødelagt et vigtigt hverdagsværktøj. Som sædvanlig skal alting laves om med nogle års mellemrum, selvom det fungerer fint. Nu er det så gået ud over rejseplanen.dk - hvorfor? Den gamle side fungerede jo upåklageligt. Nu har vi i stedet fået et elendigt og uoverskueligt design, hvor man skal sidde og klikke på forskellige ikoner eller knapper, hvis funktion er uigennemskuelig, indtil man  - måske - er så heldig at finde det, man leder efter. Og så er ydeevnen også elendig - siden står og tænker i én uendelighed, før den kan give svar på noget som helst. Men det er naturligvis lige meget, for det er jo bare helt almindelige borgere, der går ud over, og de stakkels kundeservicemedarbejdere på "gulvet", som skal tage skraldet - "pingerne" i toppen af kransekagen, som tager den slags beslutninger på Gud ved hvilket abstrakt grundlag, bliver aldrig stillet til ansvar for deres inkompetence. Føj!

Kunne jeg give minus 10

Kunne jeg give minus 10, havde jeg gjort det!
Den nye Rejseplanen er totalt ubrugelig!
Den er forvirrende.
Man kan ikke selv vælge specifikke buslinjer, som i den gamle.
For mange klik og skrive forfra.
Ydermere viser den buslinjer, som slet ikke kører (hvilket vi selv oplevede i går).

Man blir' så TRÆÆÆT

Og bedst som man går og tror, det ikke kan blive værre med DSB udsender de så en komplet uigennemtænkt og ubrugelig REJSEPLAN. Hvordan kan man i dette land være så komplet ligeglade med en virksomhed, der har så dårlige ratings i så vigtig en sammenhæng som offentlig transport, og som tydeligvis fortsætter med at levere dårlige resultater. DET ER EN OMMER!!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Den er jo blevet umulig at anvende..

Den er jo blevet umulig at anvende..
Forfærdeligt at der anvendes ressourcer på at ændre på noget som virker - til noget som slet ikke virker
Sidder i selskab i aften alder 18-60 år. Ingen forstod anvendelsen
Vi bruger svendborgbanen hvor tog fra i dag erstattes af togbusser. Ingen ved hvordan vi kommer frem i morgen.
Skam jer

For dårligt design.

Gå tilbage til den gamle som var nem og overskuelig.

Hvad skal jeg med et kæmpe kort som fylder hele skærmen når jeg søger fra et stoppested til et andet?

Det her er en ommer, det lugter langt væk af nogen som skulle retfærdiggøre sin egen stilling, og derfor lave noget om som faktisk virkede.

Nyt design er forfærdeligt

Nyt design er forfærdeligt, både for web og app version. Det er langsomt, besværligt og uoverskueligt. Alt kræver flere klik end før. Intet er overskuleligt, da alt er større med kæmpe mellemrum imellem, så der ikke er plads til noget, hvilket betyder man skal scrolle meget for at se sin rejse. Intet er blevet tydeligere eller lettere tilgængeligt i det nye design. Det er en ommer.

Classificada 2 em 5 estrelas

Har aldrig i mit liv oplevet noget bras…

Har aldrig i mit liv oplevet noget bras før. Det gamle system fungerede perfekt. Har aldrig skrevet anmeldelser før, men blev nød til det, da det nye rejseplan er noget værre lunken diarre som burde nukes.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hader i os? Det føles sådan!

Jeg vil give jer 5 stjerner vis i gå tilbage tilbage til det gamle.
Vanvittigt at tænke på at der er brugt penge på at lave det her nye bras.
Vi som forbruger/rejsende få nedgradering efter nedgradering.
Først basiskort og nu rejseplanen.
Hvor er det frustrerende !!

Classificada 1 em 5 estrelas

Har lige forsøgt mig med den nye…

Har lige forsøgt mig med den nye Rejseplan. Fuldstændig umulig og håbløs for os, som ikke er fuldbefarne it-nørder! Hvad er den dybere mening med sådan noget makværk? At gøre livet surt og besværligt for os ældre? Vorherre bevares!

3 de outubro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais