Reservedelen Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Reservedelen som et godt sted at handle. Jeg bestilte en vare mandag 20/10 og modtog den onsdag 22/10 mindre end to døgn senere. Desværre havde jeg bestilt en forkert vare,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har forespurgt på dele til konvertering af en Murray Havetraktor fra udkast til Bioclip Fik et godt tilbud Spurgte samtidig efter manual og fik fluks en reservelstegning tilsendt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at handle, og hurtig levering. Jeg har nu 2 gange handlet hos Reservedelen.dk, og begge gange har jeg haft nemt ved at finde hvad jeg havde brug for, og varerne blev leveret hurtigt og som lovet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mit gamle knivleje til min havetraktor var ødelagt og jeg fandt nemt et nyt på Reservedelen.dk. Super hurtig levering her til Bornholm, desværre var knivlejet dog blevet beskadiget under transporten.... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte styrewire og modtog en i løbet…

Bestilte styrewire og modtog en i løbet af lovet leveringstid, posen havde det rigtige varenummer, men indholdet svarrede ikke til bestillingsnummer og var for kort. Skrev flere gange til Karina som undskyldte med at hun ikke var på lageret da den var pakket så jeg måtte bestille igen og fik efter 14 dage leveret den rigtige styrewire. Fik herefter godkendt returnering af den forkerte wire. alt dette er fra 15-.7 23 og nu 2-9-23 kommer der besked på at ordren er annulleret og jeg får penge tilbage, men det ser ud til de er udbetalt til anden kunde, da det kortnummer der er tilbagebetalt til ikke er mit nummer, hvad sker der lige i dette firma.

Min anmeldelse er desværre lidt misvisende da det var "BAMBORA" DEN SIKRE BETALING!! som kludrede i det og ikke havde styr på kontonummeret i betalingerne som reservedelen fik på plads og brugte tid på at få styr på returneringen af beløbet som nu er på den rigtige konto. Både Karina og Frank gjorde hvad de kunne i denne fejl.

15 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service fra Karina!

Virkelig god service fra Karina!
Sendte billede af typeskilt og fik hurtigt et link med det rigtige klippebord.
Blev advaret om op til en måneds levering, men det rigtige klippebord kom efter mindre end en uge.
Alt er simpelthen perfekt

18 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God vejledning og hurtig levering

Den 12. juli kontaktede jeg www. reservedelen. Fik ikke kontakt, men kort efter ringede Karina fra firmaet og gav god vejledning for køb af klipperskjold til min havetraktor. Jeg bestilte skjoldet den 13. juli og allerede i dag blev det leveret. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og vil til enhver tid købe hos firmaet igen. Thorkild Hansen, Ebeltoft

18 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse trods dårlige anmeldelser

Hurtig levering af transmissionsolie som måske var lagervare. Jeg er ligesom andre her, uforstående overfor den hårde kritik siden har fået. Måske er det uforståeligt for kunder, at en varer rent faktisk kan være i restordre eller udgået og det kan tage tid at finde alternativer. Og måske kunne kommunikationen fra sælger være bedre til de kunder. Men jeg køber helt sikkert her igen.

13 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og præcis levering!

Jeg er uforstående over den relativt lave bedømmelse som siden har. Bestilte og få minutter efter havde jeg både en ordrebekræftigelse og besked om at min pakke var ved at blive klargjort. Få dage senere havde jeg varen. 5 stjerner herfra !!

5 de outubro de 2022

God services.

God services.
Bestille en klinge til buskryder.
Den kunne ikke skaffes så blev tilbudt en anden bedre model til samme pris.
Har aldrig haft problemer med reservedelen.dk

22 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke levere annoncerede reservedele - og skal rykke for at få det svar

Bestilte 17/6, ordren blev godkendt 20/6. Da jeg 14 dage efter rykker for hvornår den afsendes kommer der et par dage senere beskeden "Jeg har snakket med vores levernadør, de kan desværre ikke få trimmerhoved hjem da det er udgået."

Varen er stadig i kataloget - og uanset havde en bedre respons været at forslå en universiel reservedel i stedet. Nu har jeg bestilt direkte fra en helt anden verdensdel, det tager faktisk kun 15 dage så skulle den ankomme.

12 de julho de 2022

Fup firma eller hvad?

Har bestilt varer for godt en uge siden og fået ordrebekræftelse samme dag, men har intet hørt siden.
Har prøvet at skrive mail for status på ordre.
Har prøvet at ringe flere gange, men de har ikke tid til at besvare telefonen.
Så hvor seriøst et firma er dette????

11 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har modtaget det halve af 1 x…

Jeg har modtaget det halve af 1 x Partner stødrulle P180107H Forest har ringet flere gange og får at vide at i travlt og ring igen eller send mail og i vil skulle svare indefor 24 timer på hverdage nu er der gået 8 dage fra første mail og ingen svar så er i søde at snart svare Hilsen Jan

18 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jeg for guds skyld fra dette…

Hold jeg for guds skyld fra dette firma. Har indleveret noget til dem for 4 uger siden. Og de har ikke været til og kontakte siden.
Jeg kan læse mig frem til her inde, at det er andre der har samme problem med dem. Deres kundeservice er helt i bund. Find jer et andet værksted 🙏🙏

11 de maio de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais