Restaurant Mantzius Opiniões 8

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Hos Restaurant Mantzius er gæsternes oplevelse vores højeste prioritet. Vores nordiske køkken med et twist byder på sæsonbaserede retter, skabt af de fineste lokale råvarer bl.a. fra de økologiske marker i Lejre. Vi tilbyder ikke kun en menu, men en fuld oplevelse. Med muligheder som børnemenu og specielle arrangementer sikrer vi, at alle gæster, uanset alder eller præferencer, kan nyde et besøg hos os.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Kedeligt vildledende menukort.

Blev virkelig skuffet. Vi så på forretter og faldt straks over punktet Asparges. På kortet stod der Asparges- rejer-rygeost-radise. Da det nu er sæson for hvide asparges, blev vi virkelig skuffede over at modtage en tallerken med 2 mindre end lillefinger tykke grønne asparges og en halv radise. Selvfølgelig var der rejer og rygeost, men til en pris af kr. 145,00 forventede vi da helt klart hvide asparges. De grønne kan man køber allevegne i bundter med 10-15 stk. til omkring kr. 20.00, Og så var der lige den lille halve radise. Hvorfor står det på kortet, når den næsten bare virkede som pynt?
Hovedretten gjorde ikke vores oplevelse bedre. Vi bestilte søtunge, og fik også leveret en filet, med tilhørende 4-5 meget tynde nye gulerødder. Dette var nærmest hvad der var på tallerkenen incl. noget grønt pynt. Igen en voldsom pris syntes vi kr. 285,00. Ingen sovs eller kartofler, og det blev heller ikke oplyst, at der ikke var noget tilbehør. På kortet kan man dog længere nede se at der kan tilkøbes kartoffel til kr. 45,00. Vi skal ikke beklage smagen på det serverede, blot at det ikke levede op til vores forventninger.
Der var også et bord overfor os, der bestilte asparges, og de havde samme opfattelse som os, at det ikke blev oplyst at det var små grønne asparges, nu da det er sæson for hvide asparges.
Vi bestilte fra starten 2 øl Classic, og da vi genbestilte, blev vi ikke spurgt om hvad vi havde fået første gang, men tjeneren leverede bare 2 almindelig øl.
Alt i alt dårlig oplevelse, både hvad gælder mad og betjening.

2 de maio de 2025

Bare altid godt!

Vi er meget begejstrede for Restaurant Mantzius. Maden er super velsmagende og nytænkende, vinen altid lækker, betjeningen er varm og professionel. Prisen er meget rimelig ift. det virkelig høje niveau. Jeg kan meget varmt anbefale at besøge Mantzius.

21 de março de 2025

Helt fantastisk madkvalitet!

Helt fantastisk madkvalitet!
Det var en udsøgt kulinarisk oplevelse at gæste Restaurant Mantzius i Birkerød. Selv på en stille tirsdag til frokost. Både mad og betjening var helt i top. Vi fik den lækreste tartelet jeg nogensinde har smagt. Hjemmelavet og med massere af kyllinge- og krydderurtefyld. Mine medspisere fik hhv. en stegt fiskefile og hjemmerørt tatar. Tataren har vi heller ikke smagt bedre nogen steder og den kom på en lækker salat. Til dessert fik vi en nyfortolket udgave af rødgrød med fløde. En frisk lækker udgave med bær og vaniljeis og dobbelt cremet fløde. Betjeningen var professionel og personlig, ikke en finger at sætte der. En samlet oplevelse som man normalt skal give væsentlig flere penge for og som ikke lige ligger i Birkerød.
Et måltid på Restaurant Mantzius er hver en krone værd. Vi kommer helt sikkert igen. Kæmpe tak herfra!

1 de outubro de 2024

Verdensklasse!

Verdensklasse - til selskaber!
Vi holdt vores datters konfirmationsfest på Restaurantens Mantzius, og vi kunne ikke have været mere tilfredse med vores valg. Fra det øjeblik vi trådte ind, følte vi og vores gæster os velkomne. Tanja og hendes personale leverede en super betjening, der virkelig gjorde en forskel.

Det var tydeligt, at de havde styr på det hele. Vi havde indflydelse på alle detaljer, og deres fleksibilitet og kreativitet gjorde, at vi fik præcis den fest, vi havde drømt om. Perfekt velkomst med bobler og lækkerier. Menuen og vinene var skønne og til alles tilfredshed. Tanja og hendes team gik virkelig den ekstra mil for at sikre, at alt var perfekt.

Der var ingen huller i osten – kun muligheder. Hver gang vi havde en forespørgsel, blev den mødt med entusiasme og professionalisme. Da tilmed en af de små 'kræsne' gæster ud på aftenen blev træt og sulten, sørgede køkkenet for lidt friskt og lækkert til den 'kræsne' mave. Det var en sand fornøjelse at arbejde med et team, der var så engageret i at levere en verdensklasse oplevelse.

Vi kan varmt anbefale Restaurantens Mantzius til alle, der ønsker at afholde en særlig begivenhed. Tak til Tanja og hendes personale for at gøre vores datters konfirmationsfest uforglemmelig.

Vi holder også vores næste større fest hos jer!

20 de abril de 2024

Fantastisk mad og betjening

Besøget hos Restaurant Mantzius overgik alle vores forventninger! Fantastisk personale, der udover den gode betjening, også skabte en herlig stemning med smil på læberne… Maden var sublim. Tak! Vi kommer helt sikkert igen 🤩

9 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en rigtig dejlig aften på…

Vi havde en rigtig dejlig aften på Restaurant Mantzius for en uges tid siden. Vi var 3 voksne og 3 børn og alle havde en hyggelig aften med fuld opmærksomhed fra den søde tjener. Fin menu til børn - det samme til de voksne. Fuld bevågenhed fra tjener- alt i alt en dejlig oplevelse. Vi kommer med sikkerhed igen :)

12 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais