Restaurant Merlot Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Bedste restaurant i Danmark

Efter at have spist hos Egon et par gange besluttede jeg at holde min 60 års fødselsdag nede i vinkælderen.
Jeg blev ikke skuffet. (jeg tror ikke man kan blive skuffet hos Egon). Maden var sublim, bordet festligt dækket og hyggen fantastisk som altid. Da jeg fik min dessert var det på et større fad, hvor der var skrevet med chokoladesauce: Tillykke Heidi med de 60 år.
Egon kender sin mad og sin vin (hans saucer og hans hummersuppe "are to die for"), og har altid mange sjove historier om det han serverer.
Gæsterne var vildt begejstrede. Så tak for en hyggelig aften

25 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for en virkelig hyggelig aften

Tak for en virkelig hyggelig aften, maden var udsøgt, og betjeningen meget nærværende og imødekommende. En smagsoplevelse som man sent glemmer og en tilfredshedsfornemmelse til ganen ud over det sædvanelige. Bestemt et besøg værd, og vi kommer igen og vil anbefale alle på vores vej at kigge forbi.

13 de julho de 2026

Restaurant Merlot fortjener…5stjerner+++

Restaurant Merlot fortjener 5stjerner+++
Det er en af de bedste restaurant oplevelser vi har haft i København.
1. Maden er ekselent, og den rådgivning man som gæst får er fantastisk.
2. Servicen er den bedste, meget personlig
Det er en mindre restaurant med den personlige service som mange nyder ifm en aften ude med rigtig god mad.
Prøv det og få en fantastisk aften.
Jerry

19 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn mad, nærværende betjening.

Vi ville aldrig have opdaget denne restaurant hvis ikke det var for Dining Week. Men hvor er vi glade for at vi gjorde det.

Denne restaurant er en ægte “hidden gem.”

Maden var virkelig lækker og veltilberedt. Gode råvarer og smage.

Kokken hygger om gæsterne og gør det til en helt særlig hyggelig og nærværende oplevelse.

Tak for en dejlig aften.

6 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn velsmagende mad og udsøgte vine

Lille intimt sted med håndskrevet menu kort.
En passioneret Egon som giver sig tid til sine gæster, hygger om dem og har “gode historier” i ærmet.
Lækker god velsmagende mad og et stort udvalg af vine 🍷
Vi kommer rigtig gerne igen 👍

8 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais