Snyder folk og kludrer i det. Typisk Telia.
Jeg skiftede over til Ringo (Telias billig produkt) for at spare penge. Jeg sulle have flyttet det mobilnummer jeg havde i forvejen med over til Ringo. Jeg fik besked på hvornår overflytninge ville foregå. Ved oprettelsen af Ringo havde jeg købt taletid, så alt skulle være i den skønneste orden. Men nej. Jeg kunne ikke bruge min mobil. Der var problemer med overflytningen af telefonnumret.Jeg ringede til dem flere gange. Da det endeligt kom i orden, kunne jeg ikke bruge min mobil alligevel, for som de sagde, jeg havde jo ingen taletid på trods af, at jeg havde betalt for det, da jeg oprettede abonnementet. Nu var jeg efterhånden godt træt og sur på Telia. Det hele kom efter lang tid i orden.
Men her ender historien desværre ikke. Nej. flere gange mens jeg havde det abonnement kunne jeg ikke sende sms'er og heller ikke ringe op. Jeg besluttede mig for at opsige mit abonnement, for nu gad jeg ikke mere. Jeg fandt et andet firma og fik flyttede mit telefonnummer over.Jeg regnede med, at de ville udbetale en resterende taletid. Men nej. Jeg har kontaktet dem, og de siger bare, at de ikke kan finde mit nummer i systemet, så de kan ikke gøre noget. Jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op med dem.
Godt råd: Hold jer langt væk fra alt, hvad der har med Telia at gøre.
15 de dezembro de 2009
Opinião espontânea