Jeg har fået behandlet en helt ny skoda elroq med coating , super flot resultat 👍 Derefter har jeg fået poleret og coatet bil nr 2 en hvid E- Up fra '21 , hold da op et resultat,👍 virkelig pæn som... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rafal Rl Studio. Har poleret og Coating min bil resultatet er blevet supergodt👍 så nu kan min bil komme til at se godt ud de næste 5 år Kent
Jeg har lige fået min nye Cupra Tavascan coatet ved RL Studio, hvor hele bilen incl alle ruger, glastag og fælge fik en omgang. Virkelig et godt resultat, alle dørfalser var også coatet, og bilen var... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk resultat. Har haft min Audi S4 forbi RL Studio Silkeborg. Bilen er fra 2004 og står med original lak. Lakken stod med et mat skær. Blanke sidespejle og lister var også medtaget i o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje. Vi har hovedsageligt specialiseret os i lakkorrektion, keramiske coatings samt totalbeskyttelse af bil båd og mc.
Informações de contacto
Industrivej 8, 8653, Them, Dinamarca
- info@rlstudio.dk
- www.rlstudio.dk
Her kommer en meget klar anbefaling ang…
Her kommer en meget klar anbefaling ang polering og coating af bilen. Jeg har lige fået lavet en 2 trins polering og en 5 år coating på min Ford C-Max hos Rl-Studio. Bilen stod mega flot da jeg hentede den og meget pænere end da den blev købt sidste år. Så skal i have gjort noget godt for lakken på jeres bil så er det Rl-Studio i Silkeborg i skal til. De er kanon søde og rare og meget hjælpsomme og de vil gøre alt for at kunden er 110% tilfreds. SÅ TOP DOLLAR SERVICE HOS RL-STUDIO SILKEBORG😀
Hurtig service og super produkter 👍👍
Hurtig service og super produkter 👍👍
Og rigtig godt med brochuren der følger med 😊
Fine produkter og hurtig leverance
Jeg bestilte to produkter sent på dagen, og fik besked om at de var afsendt dagen efter. Produkterne (lammeskind til polering af bil) levede helt op til forventningerne.
Hurtig levering og super godt produkt
Hurtig levering og super godt produkt. Super god fælgrens.
Nogle fede produkter til en god pris
Nogle fede produkter til en god pris
Og nemt at bruge
Mvh Johnny Nielsen
Lækker service og super produkter
Jeg har nu købt over et par gange hos de gutter her.
På black friday havde jeg inden søgt tilbud eller hjælp fra måske 7 forskellige steder og det endte hos Ral Studio og deres ADBL produkter.
Fik en super hjælp i tide og utide.
Jeg får altid lidt ekstra med hvis jeg lige har noget småt jeg mangler.
De har styr på det.
Top produkter og kanon service
Jeg kan kun anbefale RL Studio, det er top klasse produkter og div klargøring af biler, det er 100% iorden 🙂💪🏻👍
Vurdering af RL Studio
Ja så er det mig igen til at vurdere.
Jeg vurderer det til at være verdens klasse, det hele fugere bare og der er ikke nogen problemer. Jeg er så glad for at handel hos RL Studio og når jeg fortæller mine kunder om dem så siger jeg til dem at hvis de slev en gang vil prøve at vakse bil så skal de helt klart købe der's produkter der inde. Det er i verdensklasse.
Mange Hilsner Mikkel Trier
Trier's bilvask
Suveræne produkter og service i top 👌
Højt fagligt niveau og fremragende service
Fik poleret og coatet bilen, med et super resultat! De er altid serviceminded og imødekommende, samtidig er priserne fine og helt fair.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Hurtig levering god service👍🏻
Gode produckter
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.