Ta bort experten efter robot, för några experter är ni inte, skickade en simpel fråga om en produkt i deras lager, har gått en vecka nu och inget svar ifrån dom ännu. Mycket dåligt!
Leia as opiniões dos outros
Svindåligt!!!!! Gör en beställning och får en bekräftelse! Och sen händer inte någonting!!! När man försöker fråga vad som händer så får man bara svar från AI att de inte kan hitta någon info på m... Ver mais
Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. När jag fick mailet om att displayen åter fanns i lager var det bara att klicka på länken och lägga till den i varukorgen. Men blev lite... Ver mais
Toppen bra dammsugare, enda "nackdelen" om så en ska nämnas också så är det väll att den bara har en drifttid på 35 minuter och laddnings tiden är 3 timmar. Men om man använder den ändå nätt och jämt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi är ledande inom vårt område och är auktoriserade återförsäljare av våra varumärken.
Informações de contacto
john bunyans väg 2, 41878, Göteborg, Suécia
- 0704959532
- retur@bagarenochkocken.se
- www.robotexperten.se
Não respondeu a opiniões negativas
Ta bort experten efter robot
Mycket dåligt!
Får aldrig min order
Lade en beställning för mer än en månad sen. Ordern står bara som behandlas, varken mail till kundtjänst eller chat med deras kundtjänst (ai bot) leder någonstans.
Svindåligt!!!!!
Svindåligt!!!!!
Gör en beställning och får en bekräftelse!
Och sen händer inte någonting!!!
När man försöker fråga vad som händer så får man bara svar från AI att de inte kan hitta någon info på mitt ordernummer!
Och det går inte att få prata med någon riktig person!
Beställ INTE från Robotrent!
Beställde Liectroux L200 - Robotdammsugare med moppfunktion, gick inte att använda den när vi hade fått den. Skickade tillbaka den till Robotrent och fick svar "Vi har mottagit din retur, men kan dessvärre inte godkänna den p.g.a. skicket den ankom i, då den var smutsig och repig. Vi kan därför inte återställa den till nyskick igen och sälja den vidare."."
Vi har inte ens kunnat använda den och de skyller på oss att den är smutsig och repig?!
Lite inte på recensioner som de har på sin hemsida... jag var dum som litade på det från start. En riktig kundtjänst har de inte heller, chatta på hemsidan eller seg svar via e-post.
Bumper gått sönder efter en enkel…
Bumper gått sönder efter en enkel rengöring av sensorer.
Mycket dålig kundtjänst som backar när man behöver hjälp.
Krockar ibland och skadar möbler.
Köpte en dammsugare som är under all…
Köpte en dammsugare som är under all kritik den uppfyller inte dom krav som dom har lovat och när man vill reklamera varan så går dom inte med på för dom säger att de finns repor på produkten som dom inte kan uppvisa finns och jag har förklarat att dammsugaren är endast använd 1 gång och kan omöjligt blivit skadad vid första användningen, dessutom så måste jag betala frakt fram och tillbaka för dammsugaren på total 500kr mycket dåligt företag dom bara lurar folk köp absolut inget av dom ni kommer ångra er
Dammsugaren lovade inte det de…
Dammsugaren lovade inte det de marknadsför den för. Den klarar inte att gå över ens dörrmatta eller en liten list.
Företaget vägrade ångerrätten inom 14 dagar eller att reklamera varan.
Usel service och jag känner mig lurad. De har ingen telefon heller så du kan ringa och ha en dialog .
Köpte ett batteri till en…
Köpte ett batteri till en robotgräsklippare. Fungerade dåligt direkt, efter en säsong är batteriet helt slut. 900kr åt he.....
Varning handla ej här
Köpte en poolrobot som ej fungerar. Står bara och slirar imot väggen. Skickat in den på lagning 2 gånger och fått tillbaka den likadan.. så denna sommar har vi ej kunnat använda roboten en enda gång.. Och de vägrar att reklamera den!!!! KÖP EJ FRÅN DETTA FÖRETAG
De svarar inte på mejl eller tar sitt…
De svarar inte på mejl eller tar sitt ansvar Jag har en trasig robot med garanti kvar . Den har varit på lagning men de misslyckades med att laga den . Nu ska de enligt lag återbetala mig pengar men det gör dom inte . Tror jag ska låta Kronofogden driva in pengarna åt mig för detta oseriösa företag bryr sig inte om kunder . UNDVIK DOM
Varnar för detta företag
Min man och jag vill verkligen varna alla för detta företag. Deras pooldammsugare är under all kritik och de tar inget ansvar trots garanti och vägrar att samarbeta. Vi har betalt mycket pengar för absolut ingenting. Vi har gått vidare till ARN, inväntar besked inom kort. Vår upplevelse är att detta är ett företaget är bara bluff och båg. De struntar fullkomligt i kunden när de fått sina pengar, att deras produkt inte fungerar ute hos kund struntar de fullkomligt i.

Resposta da RobotExperten.se
Jättesnabb och bra service
Jättesnabb och bra service! Har tidigare köpt en robotgräsklippare och nu tillbehör till denna gräsklippare. Jättenöjd!
och bra leverans
och bra leverans! Lite onödigt stort paket, hade kunnat levereras i brevlådan!!
Allt fungerade klockrent och…
Allt fungerade klockrent och gräsklipparen gör sitt job igen.
Snabb leverans och rätt prylar 👍

Resposta da RobotExperten.se
Snabb och bra leverans
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.