Leia as opiniões dos outros
Vi har været ude og købe bil sammen med vores søn, som er ny bilist. Vi besøgte Rørbæk Biler i Nørresundby, hvor vi blev taget godt imod af Dennis. Yderst behagelig og uden snert af snobberi, som vi t... Ver mais
A empresa respondeu
Et virkeligt godt sted at købe bil, hvis man skal have flinke og ordentlige mennesker at forhandle med. Niklas Kristensen fra Rørbæk biler gjorde det hele til en god oplevelse og var altid behjælpel... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Concessionário auto
- Mercado Auto
- Oficina de reparação automóvel
- Serviço de leasing de carros
- Concessionário Hyundai
- Concessionário de carros usados
Escrito pela empresa
Rørbæk Biler er en af Danmarks allerførste autoriserede Hyundai-forhandler og værksted. Vi er din foretrukne Hyundai forhandler i Nordjylland. Siden 1992 har vi serviceret Hyundai kunder i hele Nordjylland og har afdeling i både Hjørring, Frederikshavn og Nørresundby. Udover vores nye Hyundai modeller, har vi altid et stort udvalg af nyere brugte biler i alle fabrikater og prisklasser. Vi har ofte op mod 200 topklargjorte biler på lager. Vores passion for biler, kvalitet, tryghed og bedst tænkelige service, gør at vi altid har kunden i hovedsæde og er også de værdier som Rørbæk Biler er funderet på. Vi ser frem til at møde dig i en af vores tre afdelinger!
Informações de contacto
Vandværksvej 8, 9800, Hjørring, Dinamarca
- 98192211
- Nrs@roerbaekbiler.dk
- www.roerbaekbiler.dk
Dårlig kommunikation - Kræver betaling på forhånd
Mens vi var ude at kigge på bilen var der rigtig god kundeservice og kommunikation, men efter at vi havde skrevet under, begyndte kommunikationen at gå i stykker. Vi blev først ringet op om, at der ikke var de dæk på bilen som vi var blevet lovet. Da vi så skulle hente bilen, begyndte de at prøve at tvinge os til at betale på forhånd, hvilket vi af flere omgange sagde at vi ikke ville. Undskyldningerne spændte bredt fra hvidvask, skat og at vi ikke kunne betale med dankort fordi at vi nok ville dø på vej hjem.... Vi har efterfølgende talt med flere eksperter inden for dette, inkl. vores bank, der har bekræftet at deres undskyldning med betalingen ikke holdt. Helt kort, hvis de ikke vil have at vi betaler med dankort (som vi ønskede), men hellere vil have en bankoverførsel, havde det været bedre hvis de bare bad os om på forhånd at hæve vores grænse for straksoverførsler, i stedet for at være efter os med skat, hvidvask og døden. Jeg sidder ikke tilbage med en følelse af at de ville snyde os, men da sælgeren efter betalingen blev ved med at prøve at redde den dårlige stemning ved at sige "gensigdig tillid" kunne jeg ikke lade hver med at tænke, at han lige have vist stor mistillid til os, og at jeg også havde mistet min tillid til ham. Bilen er dog i det mindste som forventet, trods de forkerte dæk.
Godkunde service
God kunde service. Hjælpe også når banken ikke kan finde ud af at servicere. Da jeg havde problemer med min bank omkring servicering, blev jeg ikke overladt til mig selv. Rørbæk biler tog sig af sagen og var villige til at tage kontakt til banken for at få problemet løst.
Glad for bilen og oplevelsen
Det er altid en god oplevelse at komme…
Det er altid en god oplevelse at komme til Rørbæk biler i Hjørring, både i salgsafdelingen og værkstedet, personalet er altid positiv og så er meget dygtige
Professionelle, løsningsorienteret og god service
Vi har købt en brugt bil og har kun oplevet professionalisme fra Rørbæk biler :-)
Fik den bedste og mest professionelle…
Fik den bedste og mest professionelle introduktion af vores nye elbil af Lucas fra Hjørring afdelingen. Vi takker for en fantastisk behandling hele vejen igennem også af Christian som besvarede alle vores opkald og spørgsmål i Lucas's fravær.
Meget fagligt værksted
Fik lavet et professionelt eftersyn det tog lidt længere tid end forventet da de fandt fejl på bilen.
Peter V
Har for nylig handlet brugt bil hos Rørbæk, Hjørring og havde en fin oplevelse, hvor Lucas kunne svare på de spørgsmål vi havde, og ved afhentning af bilen, fik vi en fin gennemgang af udstyret i bilen.
Virkelig god og troværdig bilforhandler
Har for nylig købt brugt bil hos Rørbæk Biler i Frederikshavn. Det har været en virkelig god oplevelse. Nicklas - der er elev, var superdygtig - havde fantastisk godt styr på alt og var samtidig god til at "læse" mig som kunde, så jeg blev tryg ved at købe en brugt bil. Der har været et par småting ved bilen efterfølgende, og der har fortsat kun været fantastisk god kundeservice. De fejl der var, er blevet eller bliver fixet.
Samtidig er de fantastisk venlige og servicemindede, og giver sig tid til at forklare tingene, så det er til at forstå!
Det er lige før jeg overvejer at købe Hyundai næste gang jeg skal have ny bil - bare for at kunne købe bilen ved Rørbæk Biler i Frederikshavn!!
Go oplevelse hele vejen
Jeg har sammen med Lucas fra Hjørring afd haft en super oplevelse med at guide mig igennem køb af min nye bil, på trods af jeg sad på Sjælland, bilen købte jeg ubeset, men alt har spillet, med opdateringer undervejs..
Bilen blev lev. Transporteret til Sjælland
Tuisind ták for det, kun anbefalinger herfra.
Har lige hentet min bil ved Rørbæk…
Har lige hentet min bil ved Rørbæk biler i Hjørring og alt har bare spillet perfekt så stor ros til dem fra min side af
Anbefaler dem helt klart
Lucas Mathiesen fra Rørbæk Biler i…
Lucas Mathiesen fra Rørbæk Biler i Hjørring, har været en fornøjelse at handle brugt bil med! Han fiksede også kaffemaskinen, så jeg kunne få en kop kakao🍷🇩🇰💐
Alt var OK ✔️ tak Lukas at du kom på din…
Alt var OK ✔️ tak Lukas at du kom på din fridag ✔️
Varm anbefaling
Vi har for 14 dage siden hentet vores sprit nye Hyundai Bayon, vi har været ovenud tilfreds med hele forløbet og kan kun anbefale at handle med Lucas fra Rørbæk Biler i Hjørring.
God handel ved Rørbæk Hjørring.
Jeg har i dag d. 14/3-25 hentet min første Elbil ved Rørbæk biler i Hjørring.
Det har været en fornøjelse at handle med Lucas Mathiesen fra start til slut, han har hele vejen igennem været til rådighed, proffesionel og inden jeg tog afsted fik jeg en virkelig grundig gennemgang af alt det der hører med til at blive elbils ejer.
Han hjalp bl.a. med at opsætte Hyundais app på min telefon og forbinde til bilen, herefter brugte vi en halv time på at gennemgå alle funktioner.
Det er god service!
Super oplevelse.
Min kone og jeg hentede i dag, d.7.3 2025 vores nye bil, en Hyundai i 20 hos Rørbæk Biler i Hjørring. Bilen stod flot klargjort, og kørte godt de 230 km vi havde hjem. Hele forløbet fra start til slut har været en god oplevelse. Stor tak til Lucas for super service.
Et virkeligt godt sted at købe bil
Niklas Kristensen fra Rørbæk biler gjorde det hele til en god oplevelse og var altid behjælpelig ved telefonen, hvis der skulle opstå spørgsmål. Selvom jeg kommer fra Sjælland, så var turen derover og hjem det hele værd og jeg vil klart anbefale at vælge dem, hvis man gerne vil have en god hjælp fra oprigtige mennesker!
Autoriseret forhandler Hyundai…
Autoriseret forhandler Hyundai Frederikshavn. Her køber du biler beset så mangler der noget på bilen er det bare ærgerligt eller også stikker man bare en løgn, du skal ikke forvente bilen er nysynet.
Jeg brugte 2 timer kørsel frem og tilbage før bilen rent faktisk var i orden og nå nej det var den så stadig ikke da kofanger sad løs bagi men jeg gad ikke bruge mere tid og ressourcer på den biks deroppe.
Fagfolk der vil det bedste for kunden
Fagfolk der vil det bedste for kunden. Deres to værkførere R... og F...... er efterhånden en sjældenhed i autobranchen. De lytter, forstår kunden og vil ikke flå dig når din bil er til eftersyn.
Køb af Polestar2 - Stærk support over 6 måneder
Min kæreste og jeg købte en Polestar 2 hos Rørbæk Biler. Jeg mener, det er bedst at vente lidt med at skrive en anmeldelse, da der kan opstå situationer efter købet, som forhandleren også skal håndtere. Så man ikke blot giver 5 stjerner for købet/salget af bilen, som de jo altid vil være super gode til.
I vores tilfælde foldede det ene sidespejl ikke ud. Vi kontaktede Lucas, som havde solgt os bilen, og han foreslog, at vi kunne køre til det nærmeste Volvo-værksted for at få problemet udbedret. Han forsikrede os om, at Rørbæk Biler ville tage sig af regningen efterfølgende.
Da vi talte med værkføreren på værkstedet, fortalte han, at bilen var tyskregistreret, og at der var behov for at udføre et markeds-/landeskift på bilen. Dette var ikke blevet gjort, og Lucas havde faktisk informeret os om, at det ikke var blevet gjort, så det skulle vi selv varetage. Vi vidste ikke, at dette havde betydning for SOS-funktionerne i bilen, og derfor skulle udføres. FDM gjorde os opmærksomme på, at det faktisk er bilforhandleren som skal gøre dette. Heldigvis var Lucas og Rørbæk Biler enige og derfor dækkede de denne omkostning.
Alt i alt:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for salget.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for den efterfølgende service.
Køb af første bil
Jeg skulle købe min første bil, og kom en søndag 11:40, for at se den Polo an, jeg havde set på nettet. Inden jeg nærmest havde set mig om kom Lucas, som var ved at åbne Rørbæk Biler Hjørring, og sagde han straks ville komme og hjælpe, når han lige havde fået de sidste ting ud.
Jeg havde min far med, og i og med det er mit første bilkøb, havde vi mange spørgsmål. Lucas kunne svare på langt det meste, og hvis ikke, så fandt han hurtigt svar. Samme dag købte jeg bilen, og havde optil afhentning stadig mange spørgsmål, som Lucas altid var klar til at svare på. Jeg følte mig utrolig tryg ved købet af bilen hos Rørbæk Biler Hjørring, og da der efter aftale skulle rettes en lille bule nogle uger efter afhentning, havde Lucas et par købere siddende, da jeg kom, men alligevel nåede han ud til mig, for lige at spørge ind til om alt var, som det skulle være, og om det blev som ønsket. Dét var en utrolig dejlig følelse af, at man ikke bare var ude af billedet, selvom man havde købt bilen for uger siden. Så jeg vil klart anbefale Rørbæk Biler Hjørring, det var en god oplevelse som første gangs bilkøber.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.