Bestilte en værktøjsvogn over nettet - 5minutter senere ringer en sælger derfra, fordi der var en fejl på den vogn jeg havde valgt. Blev tilbudt en lidt dyrere vogn med lidt mere værktøj til samme pri... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg lagde en ordre ved shoppen, som blev ekspederet overraskende hurtigt, så jeg havde varerne allerede dagen efter. Det viste sig at der var nogle problemer med den ene vare, hvorfor jeg tog fat i... Ver mais
Jeg har oplevet usandsynlig hurtig afsendelse, selvom pakken skulle på tværs af landet og jeg ikke havde bestilt ekspres levering. Bestillingen blev lagt d. 29. juli kl. 07.50 og dagen efter kl.... Ver mais
Købte en Metabo skruemaskine, kom indenfor de lovede leveringsdage. Fin maskine, til en fin pris. Bredt udvalg hos Rustfribolte, køber der helt sikkert en anden gang :)
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Rustfribolte har et kæmpe udvalg af værktøj, værktøjsudstyr, bolte, skruer og møtrikker. Her finder du alt det du har behov for til dit værksted, til både gør det selv folket og professionelle. Når du køber dit værktøj, værktøjsudstyr, bolte, skruer eller møtrikker online på rustfribolte, sender vi det direkte fra vores store lager i Herning - på den måde er du sikret hurtig levering.
Informações de contacto
Cedervej 4, 7400, Herning, Dinamarca
- info@rustfribolte.dk
- www.rustfribolte.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
God og hurtig service
God og hurtig service
Hurtig levering og fine vare
Super tilfreds alt var som det skulle…
Super tilfreds alt var som det skulle være 👍
Bestillingen blev lagt d. 29. juli kl. 07.50 og dagen efter kl. 14.47 fik jeg mail fra GLS om jeg kunne hente pakken.
Så 5 stjerner herfra til Rustfribolte.dk
Hey købte et stort værktøj----box med…
Hey købte et stort værktøj----box med alt
Til at lave ting og sager På min scooter
Bil mange dele til en god pris lige under
500 kroner og det ser ud til at være af god
Kvalitet vh Kim peter Svendsen Jylland,,,,,,
Der er det hele for at jeg selv kan lave næste alt på min scooter så derfor,,,,,,,,,,,,,
Har fungeret godt
Har fungeret godt
bestilte nogle vare men de var desværre ikke på lager
de vendte hurtig tilbage med svar og ny leverings tid
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Vi kom op til butikken. Da jeg skulle kigge på et værkstedsbord. Det havde de ikke til udstilling. Eller i butikken. Men hvis vi ville, kunne vi lige køre en lille tur. 2 min Max. Så kunne vi se et. Det er tit rart at kunne se størrelse og kvalitet. Inden man køber. Så det er for mig service der ligger ud over normalen.
Hurtig og ligetil
Hurtig og ligetil
Super med muligheden for at kunne købe stykvis i hele sortimentet. 👍special forretning til special opgaver / hobby.
Fair priser. Kan varmt anbefales.
Mega hurtig levering og super pris
Kabelruller
Kabelruller, mangelfuld info om hvor lang tilslutnings ledning er til stik på væg. Ellers ser varen fin ud, og der var hurtig betjening.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.