Ik geef Dennis van Vastgoedonderhoud Zuid-Limburg nog liever geen ster. Dennis heeft meerdere malen mijn vakantiehuisngepoets. Dit ging altijd uitstekend. Vertrouwen was gekweekt. Totdat Denni... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Dit bedrijf opdracht aanvaardt om schilderwerken uit te voeren. Voorschot betaald maar we zitten vanaf juli 2023 al te wachten op de schilder. Dit bedrijf meerdere malen gemaild, gebeld zonder enige v... Ver mais
Waardeloos bedrijf Schilders naar paar x te verzetten afspraken komen er een paar langs, die meer mijn ramen geschuurd hebben dan mijn kozijnen Verf valt er binnen 3 maanden al af Via mijn e... Ver mais
Zeer vlotte opmaak van de offerte voor schilderwerk, scherpe prijs en aanbetaling gedaan. Eerste planningsdatum niets vernomen en er is niemand komen opdagen. Contact met ze verloopt zeer moeizaam wan... Ver mais
Informações sobre a empresa
RV Vastgoedonderhoud B.V. is 20 jaar geleden begonnen als familiebedrijf en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 50 medewerkers en werkzaam in heel Nederland. RV Vastgoedonderhoud B.V. heeft als specialisme het schilderwerk van particuliere woningen, vve's en zakelijke projecten. Door ons team van gepassioneerde schilders hebben wij de afgelopen jaren een groot bestand van vaste klanten weten op te bouwen. RV Vastgoedonderhoud B.V. is ook uw partner op het gebied van; - Schilderwerk particulier - Schilderwerk VVE - Schilderwerk Monumentaal - Schilderwerk Klein- en groot zakelijk - Schilderwerk industrieel RV Vastgoedonderhoud B.V. is tevens uw juiste partner op het gebied van volledige afbouw projecten.
Informações de contacto
Lepelaar 5, 1628CZ, Hoorn, Holanda
- 088-6445000
- info@rvbv.nl
- www.rvbv.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Loze beloftes
Komen afspraken niet na, ga absoluut niet in zee met dit bedrijf!
In mei een offerte gekregen, in augustus kwam er een schilder gaf aan dat de werkzaamheden niet klopten met wat er op de offerte stond, vertelde contact op te nemen met rv vastgoed zelf hierover, vanaf begin augustus tot halverwege september mee bezig geweest. In gesprek, niet bereikbaar vanwege training, telefoniste ziek niemand aanwezig, stuur een mail en u krijgt binnen 24 uur een reactie terug dit gebeurt alleen nooit. Tot nu toe nog steeds geen oplossing en alleen maar ik beloof dat u gebeld wordt en tot op heden gebeurt en geen reet. Oplichters!
Offerte 903017112
Offerte 903017112
Na bijna 3 maanden wachten kwam de schilder en vertelde mij dat sommige dingen buiten de offerte vielen.,hebben wij een passende meer prijs afgesproken. Hij vertelde mij dat als hij dat wilde hij zou een e-mail sturen naar Rv bedrijf en zij zouden te laat zijn met het bevestigen van het nieuwe offerte. De schilder heeft hard gewrkte en netjes gedaan en toen hij klaar was, ik heb gelijk met polite gebeeld want make mij druk op papier van rv om tekenen en toen ik voel bang want straks ga ik betalen.Ik heb het aan de politie gebeeld omdat ik wil dit rv papier niet tekenen vanweg ik begreep niet wie deze onzin offerte. Diezelfde dag heb ik een rapport naar het bedrijf gestuurd over wat er is gebeurd,
maar ze willen de kwaliteitsmanager naar mij sturen en ik wil niet Er mag niemand komen en ik wil niet betalen. jullie zijn oplichters anders belt de politie aan jullie.
Dankjewel
Eva
Prima schilderwerk voor prima prijs
Offerte werd snel na inspectie opgesteld. Vergeleken met andere schilders zeker niet de duurste, prima prijs.
Het schilderwerk is prima gedaan. Beleefde en vriendelijke schilders, keurig werk afgeleverd. Ze begonnen wat later op de dag en vroegen rond 17.00u netjes of ze verder mochten schilderen, zodat ze de klus die avond nog af konden krijgen. Dat was prima voor ons. Complimenten aan de schilder.
klacht…
ik heb de heer Schakel bijgestaan bij de beoordeling
van het schilderwerk van RV Vastgoedonderhoud.
Mijn bevinding is dat het uitgevoerde schilderwerk van slechte kwaliteit .hetgeen volmondig beaamd is door uw kwaliteitsmanager. Uw kwaliteitsmanager gaf aan hiervoor op korte termijn met een passende oplossing te komen. Ik was verbaasd dat er nog steeds geen passende oplossing is aangeboden.
Dit is niet bepaald klantgericht. Dit is een reactie op review T Schakel van 15 september.
ZEER SLECHTE Ervaring met RV Vastgoed Onderhoud
ZEER Slechte ervaring met RV Vastgoed Onderhoud!!!
De "Schilders" die het BINNEN schilderwerk (= Gang+Trap+Overloop) bij ons hebben gedaan, hebben PRUTSWERK afgeleverd!!! Mijn Kleinzoon van 2 jaar, doet het 10x BETER!!! "Martin" degene die in de 1e instantie de offerte bij ons had gemaakt, kwam "het Schilderwerk" controleren, en gaf ons gelijk!!! Er zou, een "andere Schilder" komen, om het PRUTSWERK te corrigeren. Tot op de dag van vandaag moet deze nog steeds komen?!? DUS, ga NOOIT met RV Vastgoed Onderhoud IN ZEE!!! Het is gewoon een tussenpersoon/bedrijf dat amateur/prutsers het schilderwerk laat verrichten, en zelf alleen de poen opstrijkt!?!
Slechte ervaringen van een VvE
Gezien de ervaringen bij onze VvE raad ik iedereen af met RVBV in zee te gaan. Je weet niet waar je aan begint. Tot het tekenen van de offerte gaat alles gladjes, maar daarna begint het circus.
Startdatums worden diverse keren herzien en uiteindelijk komen ze alsnog onaangekondigd op een andere dag.
Communicatie hierover gebeurde niet vanuit RVBV maar steeds via een tussenpersoon. RVBV is zelf telefonisch steevast niet tot nauwelijks bereikbaar door lange wachtrijen. Dat geeft al te denken!
Het bij de opname voor de offerte beloofde eigen personeel kwam niet, wel een stel Bulgaren in wisselende samenstelling die voor RVBV werkten via een koppelbaas.
Ook hadden ze bijzondere werktijden. Vóór 9 uur was er nooit iemand.
ARBO regels kennen ze niet. O.a. schuren zonder masker, ongezekerd werken op onveilige steigers van 14 meter hoog en in de struiken plassen want een dixi mocht er niet komen van de voorman!
De kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk is ook ondermaats. Op veel plaatsen zit schuurstof in de verf door slecht schoonmaakwerk en er werd vaak te snel over de grondverf heen afgeschilderd.
Op hun eigen website staan alleen maar lovende recensies. Dat is NIET de waarheid over RVBV.
Hoe RVBV aan het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is gekomen waar ze mee pronken is mij een raadsel.
Ik heb de samenwerking als prettig…
Ik heb de samenwerking als prettig ervaren.
De mensen welke hier het stucwerk hebben gedaan hebben goed werk geleverd.
Het werk ziet er netjes uit, de communicatie was goed en ze hebben alles netjes achter gelaten.
Zeer positief dus!
Prettige en vriendelijke schilders
Prettige en vriendelijke schilders, die ondanks de hitte en brandende zon, hun werk keurig netjes hebben volbracht. (we hadden wel voor schaduw gezorgd.)
Complimenten aan Joep Kuijper en zijn collega.
Van online offerte tot uitvoering naar tevredenheid.
Na een online aanvraag voor een offerte bij het bedrijf RV Vastgoedonderhoud BV voor het schilderwerk van de wanden en plafond van onze huiskamer kreeg ik vrij vlot respons om de werkzaamheden en daarbij behorende kosten te bespreken. De schilder die het werk ging uitvoeren nam daarna telefonisch contact op om kleur en oppervlak te vragen. De datum ging in overleg en het schilderwerk is erg goed uitgevoerd!
We zijn zeer tevreden hierover!
Snel en netjes28-08
Het bedrijf reageerde erg snel op mijn offerte-aanvraag.
Ook kon op korte termijn worden geschilderd. De schilder heeft snel en netjes gewerkt.
Kortom: ik ben erg tevreden.
Zeer betrouwbaar en deskundig bedrijf
Op zeer korte termijn kon dit bedrijf mijn schade verhelpen, twee uiterst nette en beleefde mannen hebben zeer vakkundig mijn plafond gerepareerd. Deze heren zijn echt een aanwinst voor het bedrijf.
Goede ervaring met vastgoed.
Het schilderwerk is erg netjes gedaan.
En de schilders waren vriendelijk en gezellig.
Eerste afspraak wordt steeds afgezegd…
Het lukt dit bedrijf niet om een afspraak te maken om te komen kijken en een offerte op te maken. Vele verwarrende mailtjes met voorstellen voor afspraken vanuit hen, die ik vervolgens bevestig, en dan steeds de reactie krijgen: dan kunnen wij helaas niet meer. Vervolgens word ik gebeld om een goede afspraak te maken die van hun kant niet hoeft te worden afgezegd. De vraag wanneer ik zou kunnen. Ik antwoord ‘donderdag’. Ik krijg reactie ‘we kunnen vrijdag om 13.00’. Ik zeg dat ik vrijdags niet kan. Wordt er nogmaals gezegd dat ze vrijdag kunnen. Ik herhaal dat ik niet kan. Vervolgens word me gevraagd of ik écht niet kan.
Als er bij het binnenhalen van een opdracht al zo onzorgvuldig met een klant wordt omgegaan, dan wil ik niet weten hoe de rest van de afhandeling gaat. Ben op basis hiervan niet met ze in zee gegaan.
Goede ervaring met Vastgoedbeheer bv en de schilder
Goede ervaring met Vastgoedbeheer bv en met de schilder. Het schilderwerk van de kozijnen/voordeur is netjes en vakkundig gebeurd. Kon ook op korte termijn gedaan worden.
Top!
Snelle oplossing, goede prijs
Wij kregen van twee aannemers een zeer dure oplossing aangeboden. RV Vastgoedonderhoud BV bood een eenvoudigere oplossing aan voor een veel lagere prijs. Ze kwamen bovendien snel en deden het werk, tegenwoordig ook niet altijd de praktijk met aannemers. Communicatie was snel en duidelijk. Deze winter moet de oplossing zich nog wel bewijzen maar dat had ook voor een dure oplossing gegolden.
Geen goed woord over voor RV
Dat dit bedrijf nog een 4sterren notering heeft begrijp ik echt niet! Mijn ouders wachten al 1.5 jaar op herstelwerkzaamheden nadat een schilder via RV is langsgeweest. De scheuren staan er in.. Maar als RV met een datum komt vergeten ze dat met de schilder te bespreken ofzo.. er is nog steeds niemand langs geweest. Inmiddels heb ik Kassa en Radar benaderd, want terugbetalen doen ze niet.. het is werkelijk te triest voor woorden, en dan nog durven zeggen dat zij er alles aan doen om t op te lossen...
Spijt als haren op mijn hoofd!
Dit bedrijf in mei ingeschakeld voor schilderwerkzaamheden in ons huis. Na meerdere afzeggingen van de schilder hebben we de opdracht ingetrokken, met het verzoek om terugbetaling van het voorschot. Geen contact te krijgen met dit ontzettend achterlijke bedrijf. Uiteindelijk heeft iemand van de afdeling loze beloftes met mij contact opgenomen. Mooie praatjes, beloftes het was te mooi om waar te zijn! MEt onze stomme kop zijn we erin getrapt. Nieuwe offertes met belofte van een excellente schilder! We zouden veelvuldig contact hebben en deze maand zou de schilder nog beginnen. Nou je kunt het wel raden, op geen enkele manier nog contact te krijgen met dit bedrijf. Ze reageren helemaal nergens op, ook nog steeds geen contact met de schilder of de afdeling planning. Inmiddels hebben we de opdracht uiteraard weer ingetrokken met het verzoek om terugbetaling van het voorschot. Ook geen enkele reactie of terugbetaling. Als je een hoop problemen wil en mooie beloftes voor veel te veel geld zou ik hen zeker aanbevelen. Voor de rest zou ik zeggen, nooit aan beginnen!
De schilder was keurig op tijd
De schilder was keurig op tijd. Hij legde me uit hoe hij te werk zou gaan. Gelukkig had hij geen mobieltje!
Mijn hond en ik zaten in de kamer. De schilder was best snel klaar, Hij had geen tijd voor koffie...Het resultaat was prachtig, maar achteraf had de vloer wel geëgaliseerd kunnen worden.
Tevreden!
Duidelijke communicatie, vriendelijke en deskundige schilders!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.