Det har været nemt og hurtigt at bestille og modtage varer fra Sahva, også selvom Sahva i første omgang sendte den forkerte vare. Processen med at send en ikke ønsket vare retur, er dog en helt a... Ver mais

A empresa respondeu
Er gammel kunde.Denne gang problemer m at levere til samme adtesse som tidligere da den både er privat og erhvervsrelateret og det sidste ikke kunne lade sig gøre. Fik leveret forkert farve på strøm... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig forsendelse og gode varer. Min ene vare gik lidt i stykker, og kommunikationen med Savha forløn til UG.
A empresa respondeu
Jeg har været hos Sahva I Hillerød hvor jeg skulle have taget mål til støttestrømper. Jeg var hos Louise Normind Nielsen og hun var fantastisk. Top engageret, meget faglig dygtig, empatisk, sød og je... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Nykær 68, 2605, Brøndby, Dinamarca

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg kan kun anbefale firmaet som som jeg fik en god behandling af.

Resposta da Sahva A/S
Troede indlægget var for blødt, men det fungerer så fint indtil videre

Resposta da Sahva A/S
Fik leveret forkert farve på strømperne.

Resposta da Sahva A/S
Processen med at send en ikke ønsket vare retur, er dog en helt anden historie. Man skal selv stå for at returnere varen, returfragten er minimum ca. dobbelt så dyr som den fragt man betaler for at modtage, og derudover skal man finde en fragtmand som leverer til firmaadressen indenfor åbningstid.
Denne gang var jeg ^heldig^at Sahva havde sendt mig en forkert størrelse og derfor tog sig af returfragt osv., men efter at have læst og forstået hvad det indebærer selv at stå for at sende varer retur, vil jeg nok en anden gang forsøge mig med et firma med en lidt kundevenligere returpolitik.

Resposta da Sahva A/S
Jeg bestilte en varer, der blev ekspederet hurtigt og hurtigt leveret med posten, så alt var som det skulle være. Hurtigt og Effektivt.

Resposta da Sahva A/S
Hurtig forsendelse og gode varer.
Min ene vare gik lidt i stykker, og kommunikationen med Savha forløn til UG.

Resposta da Sahva A/S
Alt som aftalt og hurtig levering, så helt som det skal være..

Resposta da Sahva A/S
Prisen er for højt, alt andet er super

Resposta da Sahva A/S
Det er ikke muligt at komme til at tale med en medarbejder for at stille spørgsmål om varer i shoppen (med mindre man køber en konsultation)

Resposta da Sahva A/S
Dejlig hurtigt levering, produktet levet op til forventet super godt 😊

Resposta da Sahva A/S
Let bestilling- hurtig levering- fin oplevelse.

Resposta da Sahva A/S
Jeg har fået lavet indlægssåler hos Sahva til ca. 3000 kr., men jeg er desværre ikke tilfreds.
Undersøgelsen gik meget hurtigt, selvom der var sat 30 minutter af. Jeg havde mine egne sko med, men da jeg fik sålerne, var de for store til alle mine sko. Jeg blev heller ikke informeret om, at man måske skal købe nye sko for at kunne bruge sålerne.
Jeg endte med at købe nye sko til 1700 kr. i en større størrelse. Ved opfølgningen gjorde de sålerne mindre, og så kunne jeg pludselig ikke bruge de nye sko længere.
Resultatet er, at jeg har brugt mange penge på såler og sko, som ikke passer sammen. Jeg synes informationen og vejledningen har været mangelfuld.

Resposta da Sahva A/S
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering , hvis ikke det havde været for DAO, som ikke kunne “ levere “ på adressen. Den kom frem efter 5 dage

Resposta da Sahva A/S
Har nu prøvet sahva skoindlæg i et år, uden nogen forbedring. Sålerne skulle hjælpe mig med at stabilisere foden og udbedre skaden efter brud på anklen.
Personen der fremstillede sålerne virkede på mig meget uprofessionel og ville aflaste min fod fortil, selvom min skade lå i ankelledet. Jeg fik to par såler tilsende med posten, ikke noget opfølgning og sålerne lignede noget der var trukket ud af en skuffe og tilpasset min skostørrelse. Da min fod var sunket en cm. Og jeg derfor følte mig skæv i kroppe, spurgte jeg om han kunne ligge ekstra tykkelse på den ene sål, det mente han dog var unødvendig. Hele seancen varede ca 10 min og kostede over 2000kr, hvis du spørg mig en kæmpe scam. Jeg har nu fundet et andet firma, der kan fremstille noget der ikke har samme kvalitet som fætter br. Brug ikke din tid eller penge her.

Resposta da Sahva A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.