Jeg kan egentlig slet ikke give en stjerne / for jeg kom ikke ind Jeg stod søndag 18/5 kl 14.45 og ville ind og prøve salt badet og den udendørs spa - lukketiden er kl 17 men; På døren v... Ver mais
A empresa respondeu
En yderst smuk og indbydende bygning - pænt, rent, lyst og lækkert. Receptionisten, en herlig kvinde, bød os velkommen, så os i øjnene og gav os en følelse af hjertevarme og hjemlig ro med et særlig... Ver mais
Min mand og jeg havde en helt fantastisk dag hos Læsø spa med fantastisk service (Mette tak for sublim service) og virkelig lækker spa oplevelse. Vi havde også booket en behandling til hver af os... Ver mais
Jeg havde i dag bestilt 50min kropsmasssge som ifølge Læsø Kur indeholdte hovedbundsmassage. Behandlingen startede 12:05 og sluttede 12:45 og der var ingen hovedbundsmassage. Massagen va... Ver mais
A empresa respondeu
Læsø Kur parat til at modtage dig med forkælelse og velvære baseret på øens salt, ler og havalger. Et kurophold på Læsø er velvære i sin reneste form. Du vil kunne nyde øens langsomme tempo, den skønne natur og personlige omsorg i Læsø Kur.
Vesterø Havnegade 28, 9940, Læsø, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Det har været en fantastisk oplevelse og ophold på Læsø kur . Super søde personale.
Super lækker sted, med dejlige bassiner af forskellig art og sauna/dampbade.
Vi havde en super dejlig dag i vores ferie.
Personalet er rigtig søde og hjælpsomme.
Alt i alt bare perfekt. Tak for det 😊

Resposta da Læsø Kur
Vi har benyttet os af Supertilbud og havde en rigtig god oplevelse. Der var ikke for mange mennesker, lækkert spaområde og personalet var søde.
Jeg synes, at vi manglede frugt, som ikke var der pga. corona - dog tænker jeg, at man kunne have løst det på en anden måde end at fjerne det helt. Sandwichen var udemærket, men ikke den største oplevelse.
Vi fik behandlinger, som også var en god oplevelse.

Resposta da Læsø Kur
Er I vanvittige🤬. Har besøgt jeres spa 3 gange tidligere, MEN jeg synes det er under al kritik, at I tager samme pris for 2 1/2 time, som man normalt betaler for at kunne være der hele dagen😡. Vi havde planlagt at tilbringe hele 3 dage på Læsø, hvor en af dagene skulle tilbringes hos jer. Ringer ellers inden vi booker ophold på Læsø og spørger om der er restriktionen pga Corona, men “Nej det er der ikke” får jeg at vide🤗. Så jeg ringer for at bestille tid, efter at vi er ankommet til Læsø og spørger ind til de ankomst tider I har skrevet på jeres hjemmeside, da det virker som om det kun er der man kan ankomme/tjekke ind, men får så beskeden om, at det faktisk kun er det tidsinterval man må være i spaen - altså 2 1/2 time til samme pris som ellers!! for I skal gøre rent mm. Men hvis der er ledige tider efter vores tid må vi da gerne blive og betale “KUN” 200kr MERE!!!😠😠😠. Jeg er så utrolig skuffet og dybt undrende, når så mange steder giver halv pris, at I så fortsætter med samme pris til en brøkdel af den tid man normalt kan være hos jer. Og jow jeg kan nemt tilbringe mange timer der. Hvis pris og tid hang sammen var det en anden og mere forståelig sag. Jeg har selvfølgelig aflyst mit tid og forventer ikke at komme en anden gang.

Resposta da Læsø Kur
Vi har planlagt starten af vores ferie med at tage til Læsø for at komme i Læsø Kur.
Vi ringede til Læsø Kur for lige at tjekke priser og at det selvfølgeligt var muligt at tilbringe hele dagen i Læsø Kur. Her fik vi at vide at alt var som det plejede at være og at man betalte for en hel dag.
Vi har tog ungerne med derover og vi glædede os til vi skulle afsted.
Men da vi så idag skulle booke fik vi at vide at man kun kunne være derinde i 2 1/2 time pga. nye restriktioner og at alt var booket om formiddagen.
Da vores søn skal tidligere hjem end os andre betød det så at han ikke ville kunne komme med alligevel😡
Vi har planlagt vores ophold efter at skulle i Læsø Kur.
Vi fik at vide hjemmefra at det ikke var nødvendigt at booke før tid og at vi kunne være derinde hele dagen.
Intet af dette kunne lade sig gøre og det endte med at det kun var mor og datter der kom derind. 👍🏻
Hold da kæft et møg sted der ikke har styr på en skid og er verdensmestre i misinformation.

Dyrt, dårligt og dumt.
Der er ingen skilte inde i kirken, du må selv gætte dig til hvad kirken har, og hvor/hvad det er du befinder dig i.
750kr for 50min nusning...

Resposta da Læsø Kur
Læsø kur, det lyder jo mega luksus. Min mand og jeg købte tilbudet med morgenmad på færgen og frokost på opholdet.
Først får vi det her sølle rundstykke på færgen, hvilket man ikke bliver mæt af, da det kun er ét.. Der var en kop the eller kaffe til Morgenmaden, så jeg måtte købe en juice ved siden af. Når vi nu ikke blev mæt, ville vi købe mere mad, men færgekiosken havde lukket.. 🙄 pyt.
Vi kommer til Læsø kur, og får i lobbyen håndklæder, sokker og en beskrivelse af de forskellige faciliteter.
Når vi kommer ind vil vi gerne i saltvandsbassinet, men da der ikke er nogle skilte op, må vi mærke og gætte os frem til hvad de forskellige bassiner er, der er to forskellige saltvandsbassiner, hvilket kan være forvirrende uden skilte.
Der er ikke et kort over området, så man kan få overblik over faciliteterne. Vi var nødt til at dufte til begge saunaer, for at finde ud af hvilken af dem der var med lavendel duft.
Frokosten var en sandwich med spegepølse og salat. Den smagte udemærket, men der manglede et udvalg af mad, eller noget som var lidt mere luksuriøst, ovenpå sådan et ophold. Vi var ikke blevet spurgt om allergier, vegetar/veganer eller andet.
Min mand skal også have en behandling. Han får en times massage; hvilket bare er nus, han bliver ikke masseret og bliver afslappet i sin krop efterfølgende, hvilken vi havde forventet til den pris.
Vi var skuffet over dette ophold, og vil ikke anbefale nogen at smide de penge i det.
Hvis det kostede 30-50kr per. Person, kunne vi overveje at komme tilbage.

Resposta da Læsø Kur
Vi var 4 der havde besluttet, at tage en tur til Læsø og besøge kurbadet.
Dette var dog ikke en helt tilfredsstillende oplevelse.
Følgende fejler/mangler;
- et af dampbadene virkede ikke. Vi fik at vide, at det havde været ude af drift i 2 år!! Dette fik vi at vide, af nogen lokale, fast brugere.
- Fodbadet havde koldt vand.
- det kolde bassin ved den ene sauna, var ikke koldt.
- vandet i den store pool var grønt. Det tvivler jeg på, er den farve det skal have.
- i solhaven, stort opholdsrum ved siden af udendørs spa, var temperaturen så lav, at kroppen ikke slapper af.
For en samlet pris på 1100,- for 4 blot for adgang, var det ikke det værd.
På den positive side var der gratis frugt.
Vi havde talt med repræsentanter på Rejsemessen i Herning og var positive.
Men kan ikke anbefale nogen, at rejse langt for den oplevelse, så længe det er som det er pt. Der er andre steder i DK, hvor det er bedre og hvor tingene fungerer.
Fra jeg blev hentet ind til mine 25 min. massage, til jeg var ved at tage sko på i forhallen igen, gik der 21 min...
375,- for ikke engang 20 min. massage - ikke i orden!
Læsø kur kan bedst beskrives ved nydelse, service og lækre omgivelser. Efter at min forlovede og jeg har brugt en af vores feriedage i Læsø Kur, kan jeg kun anbefale det. Med salt som omdrejningspunkt er der mulighed for at benytte forskellige bade, baseret på rest saltlage fra Læsø Saltsyderi. Derudover har de nogle super lækre par behandlinger, hvor der er er wellness for alle pengene.
Jeg har nu prøvet det to gange, og jeg kommer uden tvivl igen!!! Det er så lækkert et sted og de har nogle rigtig dejlige behandlinger.
Det måske lidt dyrt men det er alle pengene værd!
Det er nogle meget kompetente og professionelle piger som er ansat til at udføre behandlingerne og man føler sig rigtig godt tilpas.
Efter en weekend på Læsø er man mentalt tanket op igen!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.