Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuyez Samsonite !!! Voici le message ci-dessous que j'avais rédigé en date du 28/07. Voici ensuite la réponse de Samsonite du 12/8 J'ai donc envoyé un mail le 28/08 et n'ai eu aucun retour... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte for længe siden en Samsonite Spark - faktisk for ti år siden - men den har kun været brugt til 'pæne' ture ud i verden, måske en 12-14 rejser. Alligevel røg slidbanen af det ene hjul for nylig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg manglede en nøgle til min tusse-gamle men helv---- solide Samsonite kuffert. De fleste ville sige håbløst, men hvad så? Kontakter Samsonite Scandinavien, som sender mig bare et nyt sæt!!!!!!!... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Fuyez Samsonite !!!

Fuyez Samsonite !!!
Voici le message ci-dessous que j'avais rédigé en date du 28/07.
Voici ensuite la réponse de Samsonite du 12/8
J'ai donc envoyé un mail le 28/08 et n'ai eu aucun retour depuis.
Samsonite n'a aucun service après vente malgré ma valise qui était sous garantie !!!
Produit défectueux au niveau de la fermeture et ils ne veulent pas l'admettre !
Pour le prix payé c'est du vol!

"Fuyez Samsonite, ma fermeture de valise a eu un défaut et je ne peux plus me servir de la valise. Malgré ma garantie, après des échanges et un appel avec le responsable, ils considèrent que c'est moi qui l'ai abimée ...Quel intérêt aurais-je ? J'étais en tournée avec ma valise, car je suis comédienne, elle s'est complètement ouverte dans la train alors que j'étais assise loin de ma valise, en plein milieu de la fermeture, les crans se sont abimés pour la refermer ...je vous passe les détails. Samsonite me propose un nouvel achat avec 20 % de remise, ma valise est sous garantie ...je souhaite qu'elle soit réparée ou échangée et ils ne veulent pas. J'ai eu plus de 10 ans une Delsey, fermeture très solide, j'ai dû racheter une autre valise et j'ai pris Delsey. Aucun SAV chez Samsonite, ou SAV de très mauvaise foi !!! A fuir !!!"

"Chère cliente, désolée d'apprendre que vous êtes insatisfaite de notre service après vente.
Pourriez -vous nous faire parvenir plus de détails pour nous permettre d'analyser votre réclamation. Veuillez nous fournir un n° de réparation ou une adresse mail et on revient vers vous dès que possible.
Equipe SAV Samsonite"

28 de agosto de 2025

Bonjour,

Nous comprenons votre frustration et sommes désolés que notre réponse ne vous ait pas apporté satisfaction. Comme déjà indiqué à plusieurs reprises, les dommages constatés ne relèvent pas d’un défaut de fabrication et ne sont donc pas couverts par la garantie.

Une solution commerciale vous a été proposée sous forme d’un code de réduction, et toutes les informations nécessaires vous ont été communiquées par notre service après-vente.

Nous regrettons que cette situation vous laisse un sentiment négatif.

Cordialement,
Samsonite Europe

Jeg har bestilt 2 tasker

Jeg har bestilt 2 tasker. Men da jeg ikke hører fra samsonite skriver jeg til dem. De skriver så tilbage at min betaling ikke er gået igennem. Pengene er dog trukket på min konto for 3 dage siden. Og samsonite skriver nu at pengene vil blive tilbageført indenfor et par dage. Hvis ikke min betaling er gået igennem. HVORFOR ER PENGENE SÅ TRUKKET PÅ MIN KONTO OG HVORFOR FØRER I PENGENE TILBAGE HVIS IKKE I HAR MODTAGET DEM????????

28 de julho de 2025

dear Mariann
very sorry to hear that you have been left without updates on your order. Apologies that we could not come back to you any earlier than today due to holidays. If the problem still persists, can you let us know your order reference so we can investigate? many thanks

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice!
Jeg bestille min vare som er en gave via nette. Der er tre muligheder for levering. Og jeg vælger derfor levering hjem. Af en eller anden årsag havner min pakke i deres butik i KBH og ikke på min hjem adresse som jeg er meget uforstående over for. De sige til mig den er bestil som click og Collect hvor jeg siger det forstår jeg ikke. Da der stå på min fakturer leverings adresse var min egen og ikke til butikken. Så sagde de pludseligt det var fordi den ikke var betalt. Selvom de havde trukket penge for min konto.
Jeg har så skrevet frem og tilabge for at få den til at sende den til mig. Da jeg ikke har mulighed for at hente min vare og der jo er derfor jeg har bestilt den hjem.
Efter 2 dage må jeg spørger ind til hvad er status. For så sendt en mail tilbage at de vil sende en ny direkte hjem til mig fra deres web shop. Nu er der gået 5 dage og har spurgt ind til hvad status er på min pakke. Men de har stadig ikke vendt tilbage.
Synes virkelig det er en dårlig kundeservice!!! Øv øv virkeligt dårlig oplevelse og har stadig ikke fået den gave jeg bestilte tilbage d. 10/7..

23 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

I have just read all the reviews some…

I have just read all the reviews some good and bad right let’s get straight to it I review a lot of things me and my wife ordered a Essen suit cases very light and well made we haven’t used it yet but from testing the lock and the luggage space looks very good I will review again when back from the USA mr and Mrs fellows

24 de abril de 2025

Hi Mr. and Mrs. Fellows,

Thank you so much for taking the time to leave a review! We’re thrilled to hear that you’re pleased with the quality and design of your Essen suitcases, and it’s great to know that the lock and luggage space have met your expectations. We completely understand that the real test comes with travel, and we’re excited to hear your thoughts once you’ve had the chance to use them on your trip to the USA. Safe travels, and we look forward to your updated review when you return!

Kind regards,
Samsonite DK

Classificada 5 em 5 estrelas

I recently went to buy myself a new…

I recently went to buy myself a new suitcase in the Copenhagen store, and I had such an amazing experience!
I received indescribable service from this very sweet young woman who worked there, not the typical salesperson who’s just trying to make you buy whatever, but actually a person who is willing to help you with your needs!
I give this a 5/5 star-experience

21 de março de 2025

Resposta da Samsonite

Dear Birthe, so great to hear about your experience in our retail channel! Many thanks for sharing, a Samsonite customer for life !

Tak, samsonite!

Den 30. december 2024 skrev jeg en sur trustpilot om Samsonite, da jeg var blevet afvist at få skaffet en meget vigtig reservedel hos en Københavnsk Samsonite forhandler. De påstod, at reservedelen ikke kunne skaffes. Efterfølgende blev jeg kontaktet af Samsonite, som straks tog affære. Reservedelen kunne nemlig godt skaffes, og ganske gratis sørgede de for at sende mig denne meget vigtige del. Samsonite skal selvfølgelig have den ros de nu fortjener, men den københavnske forhandler skuffer mig. De har på ingen måde udvist god kundeservice.
Men tak, Samsonite.

2 de janeiro de 2025

Hi Maj-Britt,

Thank you for taking the time to write this positive review. We're thrilled to hear that we were able to assist you successfully.

It's great to know that you received the part and that your product is now ready for new adventures. If you need any further assistance, feel free to reach out.

Kind regards,
Samsonite Europe

Sublim

Sublim, hurtig og effektiv kundeservice fra Susanne Dencker i butikken Ny Østergade. Imødekommende og sætter sig hurtigt ind i kundens behov og yder fantastisk kundeservice De varmeste anbefalinger herfra. Iøvrigt rigtig gode produkter fra Samsonite et kvalitetsmærke :-)

8 de agosto de 2024

Bruger altid Samsonite butikken i Ny Østergade 2

Bruger altid Samsonite butikken i Ny Østergade 2 i København.
De har de sødeste ansatte, som altid gør ALT hvad de kan for at hjælpe.
Der er ofte tilbud i butikken.
Og de vejleder og servicerer en så man er tryg inden man skal ud og rejse.
Med alle Samsonites produkter.
Kig derind og får en rigtig god oplevelse.
Denne forretning er virkelig en perle.

15 de junho de 2024

Samsonite Ny Østergade. fantastisk oplevelse

Var i dag i butikken i Ny Østergade med meget specifikke ønsker, som vi i andre kuffertforretninger ikke havde fået opfyldt. Det tog et minut, så stod den perfekte kuffert foran os. Service og ekspertise på højeste plan. Tak for hjælpen, Susanne og super service!

21 de junho de 2024

Unacceptable

Latest Samsonite item we bought fell apart due to third rate material. Despite being virtually brand-new, both its handles have literally disintegrated. The plastic utilised in its manufacturing was apparently so low-grade that it peeled off on its own, while the bag was simply sitting in a closet.

Customer service couldn't care less. No accountability whatsoever. After providing all info as directed, we were simply instructed to communicate with local distributors who in turn diverted complaint to local shops. AS IF local shops are responsible for quality or care whether Samsonite recalls an item of entirely unacceptable quality. So sad to see a previously favorite brand go to hell in a handbasket.

26 de janeiro de 2024

Ingen service overhovedet.

Jeg havde egentlig et godt indtryk af Samsonite, og har købt en del af deres tasker og kufferter igennem tiden. Nu jeg så for første gang har brug for deres service, som de skriver så meget om, så bliver min henvendelse syltet og ved henvendelse til butikken hvor jeg har købt den kan jeg forstå det er normen, også når de henvender sig. Det er ærlig talt ikke imponerende at det skal gøres til et større problem at få skiftet en skyder i en lynlås som personalet i lufthavnen har klippet over. Det gør det langt mindre interessant at betale prisen for deres produkter når service niveauet er 0.

16 de janeiro de 2024

Super service

Købte i september 23 en kuffert i NYC. Vi tog videre til Philadelphia, hvor vi konstaterede, at håndtaget ikke sad fast i positionen. Kunne ikke få den byttet, da de ikke havde modellen. Da vi kom hjem indleverede jeg den i forretningen i Ny Østergade, som arbejdede på at få den repareret. Det lykkedes desværre ikke og så fik jeg en ny kuffert, der matchede modellen købt i USA. Det er virkelig god service, så stor tak til Susanne :-)

10 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Lynlås gik i stykker på 3 år gammel…

Lynlås gik i stykker på 3 år gammel kuffert (business-serien 10 års Samsonite-garanti). Det var en carry-on til 5.000 kroner. De afviste at reparere. Ingen lyd, da jeg prøvede at gøre indvendinger efter deres afgørelse.

18 de maio de 2023

Ny kuffert

Ny kuffert. Lynlås gået op på midten første gang jeg rejser med den (med fly).
Laver en supportsag hos Samsonite - de svarer efter 8 dage. De mener jeg skal lave en sag hos flyselskabet - men det skal man gøre indenfor 7 dage.
Hvorfor er det lige Samsonite er så længe om at svare og hvorfor stiller de ikke sig selv spørgsmålet om kvaliteten på deres lynlåse er godt nok.

7 de maio de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Hæver pengene før varen er sendt og svare ikke på mails

Jeg købte en kuffert som gave på Samsonites hjemmeside. Selve bestillingen gik fint, men allerede efter få dage hævede de pengene uden at kufferten var afsendt. Da jeg kontaktede dem for at spørger til hvornår kufferten blev afsendt svarede de at den ville blive afsendt i løbet af få dage. På det tidspunkt opdager jeg så at pengene allerede er hævet. Da jeg i mailtråden gær dem opmærksom på, at de ikke må hæve pengene før varen er sendt og jeg vil have pengene retur når de ikke har sendt kufferten endnu, da de har hævet dem ulovligt. Dem mail svare de aldrig på. De anvender UPS til levering af kufferten, som også er langsom og i første leveringsforsøg smider pakken væk. Jeg kommer aldrig til at handle hos dem igen.

9 de maio de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Mangelfuld service

Mangelfuld service. Min kuffert trængte til nye hjul, så jeg skriver til Samsonite. Der går noget tid før de svarer, men når de gør er de med på at erstatte alle mine hjul gratis på grund af en lang garantiperiode.

Hjulene modtager jeg ret hurtigt, men et af dem er ikke det rigtige, og det gør jeg dem opmærksomme på. Det er nu snart to måneder siden uden svar, selv om jeg har rykket dem for at høre nyt. God start på servicen, elendig håndtering på opfølgningen.

5 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var uheldig med min TUM taske...

Uheldig med min TUMI taske, lynlåsen gik efter mange år. Fordi det er min absolutte ynglingstaske til job, gik jeg ned i Østergade for at høre om de kunne tilbyde reparation. Susanne sendte den til TUMI, og jeg fik min taske retur efter tre uger, god som ny, og ingen regning (jeg kommer med en flere år gammel taske, og ingen kvittering). Fantastisk og løsningssøgende kundeservice, BRAVO, det er der for lidt af. Tak Susanne og TUMI.

1 de março de 2023

Flot service !

Flot service !
Jeg havde nogle problemer med min samsonite kuffert og i samsonite ny Østergade , hjalp de utrolig med en god løsning, udover det forventlig.
Jeg kan varmt anbefale at tage ned og tage en snak med Susanne …

16 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais