Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en fantastisk oplevelse i Sandwichen. Jeg blev betjent af en meget smilende og flink medarbejder. Hun havde mørkt hår, mørke øjne og hun var meget hjælpsom overfor sin kollega, som havde bru... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super gode sandwich kylling/bacon - tun - pastasalat altid friske råvarer og brødet er lækker sprød. Kan varmt anbefale dette sted. Fast kunde igennem flere år. :-)

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har en virksomhed i nærheden og har gennem årene brugt Sandwichen meget - det er blevet mindre med tiden, ligesom indholdet af sandwich og salater. Tidligere var det lidt en wow-oplevelse med i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ELSKER Sandwichen. Hvorfor? Fordi deres kylling bacon er en sikker vinder og fordi deres smoothies (især den grønne) smager fantastisk. De kender mig efter hånden nede i butikken, men det gør... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de sandes
  2. Restaurante dinamarquês
  3. Serviço de encomenda de comida online
  4. Loja de saladas prontas
  5. Serviço de take away

Escrito pela empresa

Hos Sandwichen har vi en passion for lækker, hjemmelavet mad lavet fra bunden. Vi er først og fremmest kendt for vores smagfulde sandwiches, men vores menu omfatter også friskbagte boller, pastasalater, grønne salater, tærter, hjemmebagte kager, smoothies, frugt og meget mere. Fra dressinger til ribbensteg – hos os er alle retter tilberedt med friske råvarer og stor omhu. Vi færdigbager brødet selv hver dag, og vores salater samt grøntsager leveres friske direkte fra vores faste frugt- og grøntleverandør. Med ugentlige indkøb tilpasser vi os markedet, så vi altid kan tilbyde det bedste og nyeste til vores kunder. Vores specialitet er levering til virksomheder og institutioner, herunder kontorer, sportsklubber, foreninger og arrangementer som receptioner og møder. Med vores sunde og fleksible koncept tilbyder vi løsninger til enhver smag og ethvert behov. Vi har fokus på høj kvalitet, kundeservice og hygiejne. Når du vælger Sandwichen, kan du forvente en personlig og professionel oplevelse – vi sørger for, at du føler dig velkommen og hurtigt får den bedste service og mad af højeste kvalitet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 4 em 5 estrelas

Sandwichen er tilbage!

Sandwichen er tilbage!

Jeg savner de gamle pasta salater (mørk og lys), den nye er lidt for vandet (i hvert fald til min smag), ville være super hvis der var lys/mørk endnu i hvert fald. :)

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Sandwichen

Hej Lasse Det er den samme pastasalat som altid,,den mørke pasta solgte ikke så meget så der var desværre meget spild.. mvh Iben

Classificada 1 em 5 estrelas

Hej jeg synes flutes er blevet lidt små…

Hej jeg synes flutes er blevet lidt små og bestemt ikke billigere og så er det træls man går ind for at købe et flutes og så forstår de slet ikke en
så vælger jeg sgu at gå igen
det er ellers sjovt jeg kommet der i mange år. Men nu er det sjældent og kun i nødstilfælde
synd for sådan en forretning der har lagt der i så mange år at sætte det over styr er synd….

12 de novembro de 2025

Resposta da Sandwichen

Vi er kede af din oplevelse,håber at se dig en anden gang.

Dårlig oplevelse.

Stod ved døren og ventet på de åbnet, var nummer 2 kunde og så havde de ikke så de kunne lave smootis 😤😡😤😡 min mand fik en sandwich som der næsten ingen dressing er i. Ta for en dårlig oplevelse.

25 de outubro de 2025

Resposta da Sandwichen

Vi er kede af din oplevelse,håber at se dig en anden gang..(-:

Utrolig dårlig og uspiselig

Har igennem flere år handlet ved Sandwichen.
Har aldrig fået så dårlig sandwich, meget tør, meget salat, næsten ingen kylling og bacon. Pastasalaten var uspiselig. Jeg køber aldrig der igen.

3 de outubro de 2025

Resposta da Sandwichen

Vi er kede af din oplevelse,håber at se dig en anden gang..

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais