Leia as opiniões dos outros
Ik heb schoenen gekocht en die werden netjes op tijd geleverd - tot dusver geen probleem! Toen ik de schoenen wilde retourneren zag ik dat ze geen retourbon mee hadden geleverd. Ook in mijn mai... Ver mais
Vrijdagmiddag 30 januari Memphisto's besteld, vandaag, woensdag 4 febr. ontvangen. Er staat levering tussen 2 - 4 werkdagen. Helemaal keurig toch?!! De schoenen waren zeer keurig verpakt, evenals de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sarenza.com is aanwezig in 22 landen in Europa met een selectie van meer dan 750 merken en 60.000 referenties en is vandaag de dag een e-mode bestemming die kleding, schoenen en accessoires aanbiedt voor dames, heren en kinderen. Van een pionier in de digitale distributie van schoenen in Frankrijk sinds 2005, is Sarenza.com uitgegroeid tot een van de toonaangevende online lifestyle-verkoopsites in Frankrijk, met merken, sterke universums en een geheel eigen visie op stijl! Met bijna 8 miljoen klanten in Europa vertrouwt de site op zijn historische pijlers: gegarandeerde levering binnen 24 uur in Nederlanden interne klantenservice, die talloze prijzen heeft gewonnen.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Een goede ervaring en snelle levering…
Was een goede ervaring en een snelle levering , ook de prijs was zeer goed.
De bestelling ging helemaal goed
De bestelling ging helemaal goed
Ik heb schoenen gekocht en die werden…
Toen ik de schoenen wilde retourneren zag ik dat ze geen retourbon mee hadden geleverd. Ook in mijn mail heb ik geen retourbon of factuur ontvangen. Het maken van een account op de website heeft niks opgeleverd.
Ik heb nu al een week geprobeerd contact te krijgen via Sarenza, zowel telefonisch als via de mail, maar krijg geen gehoor.
Ik laat de 1-ster review tot ik reactie krijg van de klantenservice van Sarenza.
Geen terugbetaling kwijtgeraakt pakket
Op 6 maart had ik een paar schoenen besteld. Vanwege medische redenen kon ik mijn pakket niet ophalen bij het DHL punt. Het pakket zou daarom retour gestuurd worden, maar bleef alsmaar hangen in de opslag. Ik heb meermaals contact opgenomen met DHL en Sarenza en er is uiteindelijk een onderzoek gestart. Sarenza zei op 3 april dat ik mijn geld terug zal krijgen zodra het pakket in het magazijn is geregistreerd. Inmiddels zijn we weer een week verder en ik hoor zowel van Sarenza als DHL niet meer. Het lijkt mij inmiddels toch wel duidelijk dat het pakket kwijt is, waarom moet ik dan toch zo blijven zeuren om een terugbetaling? Het pakket is nooit in mijn bezit geweest, dus kan het ook niet mijn schuld zijn dat het kwijt of beschadigd is. Mijn bestelnummer is 98091242, please fix it!!!
Al vanaf oktober aan het wachten op…
Al vanaf oktober aan het wachten op retour betaling. Al 6x email gestuurd met rekening gegevens etc. En steeds vragen ze weer dezelfde info. Terugbetaling nog steeds niet. OPLIChTERS!
Bestelling in voorbereiding...
Bestelling blijft 'in voorbereiding' staan... Krijg geen contact, geen bericht, niks... Tip: bestel altijd via Klarna en laat je product bezorgen bij een ophaalpunt. Zo kan een bedrijf nooit claimen dat het al bij je bezorgd is, zoals ik lees bij andere reviews.
Bieden express levering aan voor 15…
Bieden express levering aan voor 15 euro. Ze beloven 1 a 2 dagen verzend tijd. Het duur echter langs hun kan al 5 dagen of langer om een pakket de deur uit te krijgen. Als je hier een vraag over stelt aan hun CS, krijg je geen reactie.
Super product snelle levering
Super product snelle levering! Naat oadt precies. Heel leuke aanbieding!
Een 1 is al te veel
Een 1 is al te veel. OPLICHTERS!!!!
Jas nooit ontvangen en ook nooit retour gestuurd. Pakket was zoek geraakt zegt Sarenza. Besteld 27/11/2025 Gelukkig via klarna betaald. 12/1/2026 zaak afgehandeld via klarna. Amper contact te krijgen sarenza. Nu 4 maanden later moet ik van sarenza het bedrag aan hun betalen anders krijgen ze het dossier wat bij een incassobureau ligt (???) niet gesloten. Als ik ze betaal dan betalen ze mij weer terug 🤣🤣🤣. Nice try!!!!
WEES GEWAARSCHUWD!!!!
Hier kopie van de zoveelste brief:
Geachte mevrouw,
Onze excuses voor het ongemak en de automatische herinneringen die u heeft ontvangen met betrekking tot bestelling 57106703.
Wij hebben uw dossier direct bekeken.
Hoewel uw retourzending van de Schott Parka correct is ontvangen op 11 december 2025, is de automatische terugbetaling via Klarna helaas mislukt.
Hierdoor is uw dossier overgedragen aan onze incassoafdeling.
Om dit definitief voor u op te lossen en de vordering te annuleren, moeten wij de terugbetaling van € 136,95 (het aankoopbedrag na aftrek van de retourkosten) handmatig verwerken.
Hiervoor verzoeken wij u vriendelijk de volgende stappen te ondernemen:
Betaal het openstaande bedrag aan Klarna.
Dit is technisch noodzakelijk om het huidige incassodossier volledig af te sluiten.
Stuur ons uw bankgegevens (naam rekeninghouder, IBAN, BIC en de naam van uw bank) in een PDF-bestand.
Zodra we dit PDF-document hebben ontvangen en de betaling met Klarna is voltooid, kunnen we de handmatige overschrijving direct naar uw rekening verwerken.
Nogmaals onze excuses voor deze omslachtige procedure.
Snelle levering van een mooi product…
Snelle levering van een mooi product dat bij een ander veel duurder was.
Snap die slechte reviews niet levering…
Snap de slechte reviews niet levering was snel en de schoenen waren perfect blij mee dankje wel
slechte klantenservice Sarenza
Al eerder heb ik gemeld, dat de klantenservice van Sarenza super slecht is. Na 2 maanden (!) aan het lijntje gehouden te zijn over de beoordeling van mijn klacht (defecte rits bij mijn Hilfiger vest) en diverse mailtjes en telefoontjes gehad te hebben, is er nog steeds geen antwoord!! Hulde aan het bedrijf Tommy Hilfiger, die - ondanks dat ik het vest niet bij hun had gekocht - toch voor mij de zaak opgelost hebben. Tommy Hilfiger verdient geen 5 maar 10 sterren!!!
Oke, beetje rare klantenservice
Aantal keren wat gekocht afgelopen jaren. Maar nu al heel lang niet. account stond op een email adres wat ik wil verwijderen dus wilde netjes mijn account opzeggen ook omdat ik al lange tijd niks daar heb gekocht. Kreeg wel netjes een mailtje dat se mijn mail in behandeling gingen nemen maar zelfs na meerdere malen navragen kreeg ik nooit meer een bevestiging. Beetje vreemd.
Ik heb bijna 2 maanden geleden laarzen…
Ik heb bijna 2 maanden geleden laarzen besteld en betaald. Deze zijn nooit bezorgd. Ik heb al veel mails gestuurd, maar ze doen niets. Het geld heb ik ook nog niet terug. Ik bestel hier nooit meer iets.
Negatief aankoopadvies.
Een eerste bestelling gedaan bij dit bedrijf. Artikel paste niet, en in ongedragen staat weer geretourneerd. Eerst kreeg ik een email dat er een extra controle was op mijn retourzending, waardoor terugbetaling langer duurde. Kan gebeuren, maar na 4 weken heb ik mijn geld nog niet terug. Emails worden niet klantvriendelijk afgehandeld. Later vond ik op internet meer gedupeerde klanten, en had ik daar maar eerst naar gekeken, omdat ik dan niets bij hen had besteld.
Snelle levering.
Customer service is a scam
Slechte klantenservice, bij garantie geen gehoor
Schoenen gekocht, binnen 3 maanden gingen ze al kapot. Er is bijna geen contact te krijgen met de klantenservice, heb 1 keer een reactie gehad, extra foto's gestuurd. Daarna wordt er niet meer gereageerd. Schandalig, ik zou hier niets meer kopen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.