Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro de betão

Escrito pela empresa

Jord, beton og kloak for både private og erhverv.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik etableret mini renseanlæg sop

Vi fik etableret mini renseanlæg sop. Yderst professionelt firma. Vores bedste anbefalinger. Fra tilbud, tilladelse fra kommunen, planlægning, udførelse og fakturering var hvad der var aftalt og til tiden. Topkarakter fra os

Marianne & Per

15 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Saxegruppen har netop færdiggjort et større betonprojekt for Nivå-Kokkedal Tennisklub

Saxegruppen har netop færdiggjort et større betonarbejde for Nivå-Kokkedal Tennisklub og det er udført til vores store tilfredshed. Lige fra indledende fase af projektet til nu hvor banerne står færdige, har der været styr på de forskellige opgaver. Superdygtige folk der arbejder hurtig og effektivt og hele tiden er jeg blevet orienteret om hvordan det skred frem. Det var ikke det billigste tilbud vi fik, men jeg er sikker på vi valgte den rigtige entreprenør. Kvalitet koster gerne mere og derfor valgte vi Saxegruppen. 5 store stjerner herfra😀👍

30 de abril de 2026

Hej Johan
tak for de rosende ord, dem sætter vi rigtig stor pris på.
god fornøjelse med jeres nye fine Pickle Ball baner :-)
Mvh

Minirensningsanlæg

Fik lavet et minirensningsanlæg. God dialog hele vejen igennem. Alle aftaler overholdt. Høj faglighed. Varme anbefalinger herfra.

5 de dezembro de 2025

Hej Lasse
Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi rigtig stor pris på.
Mvh.

Professionelt arbejde

Saxe Gruppen har hjulpet med at skybrudssikre kælderen i vores ejendom, bl.a. med etablering af svanehalse og dørudskiftning. Vi har kun oplevet god service og professionelt, samvittighedsfuldt arbejde samt rimelige priser.

5 de março de 2024

Hej Ulrik
Mange tak for de rosende ord , vi er glade for at kunne hjælpe jer med kælderen.
Mvh
Saxe Gruppen

Classificada 3 em 5 estrelas

Håndværket fejler intet

Udmærket stykke arbejde deres håndværkere har leveret. ved hævning af et brønddæksel.
Til tiden super høflig og veludført job.

En del udfordringer ved fakturering og savner en bedre dialog tilgang.

30 de novembro de 2022

Hej Singh
Tak for din anmeldelse.

Udfordringerne vedr. fakturering er taget til efterretning og vi vil have mere fokus på dette fremadrettet.

Ha´ en god dag.

Med venlig hilsen

Godt vi valgte Saxegruppen

Godt vi valgte Saxegruppen
Vi har fået lavet nyt kloak system af Saxe gruppen og vi kan nu varmt anbefalede dem.
Da de har været top professionelle og fleksible.
Stort tak her fra

20 de maio de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais