Schrikdraad Online Beinsdorp Opiniões 450

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het contact was zeer goed en snel. Had wat moeite met het visualiseren hoe ik e.e.a. het beste kon installeren maar na het opsturen van wat foto's en een filmpje duidelijke antwoorden gekregen. Leveri... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação
  2. Loja de materiais para açudes

Schrikdraad Online.nl is dé online Koltec schrikdraad winkel voor Nederland en België. Kattenschrikdraad, vijver en volière oplossingen tegen katten en reigers. Voor de professionele gebruikers een zeer compleet afrastering en weidegang producten voor agrarische sector en hobby boeren. Levering binnen 1-2 werkdagen in NL, BE en DE met 5 jaar Koltec garantie.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

450 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Advies op maat

Advies op maat. Ik was een 'lastige klant' maar Michael was bijzonder prettig en oplossing gericht. Ik ben uiterst tevreden. Daarna snelle levering en alles keurig zoals besproken. Michael heeft zelfs de moeite genomen om een persoonlijke noot op de orderbon te schrijven. Dat waardeer ik enorm. Ik raad ze aan. Kortom; goede persoonlijke service, helaas zeldzaam tegenwoordig. Dank je Michael.

9 de abril de 2026

Wat een super bedrijf

Ik had in al mijn wijsheid een bestelling gedaan. Ongeveer een uur later werd ik gebeld of de bestelde goederen wel klopten. Ik heb uitgelegd wat de bedoeling was en kreeg een advies hoe het aan te lopen. De bestelling werd aangepast en ik kreeg de goederen thuisbezorgt. En inderdaad het advies was goud waard en alles werkt super. Nogmaals bedankt voor het advies.

9 de abril de 2026

Prima deal

Aan de prijs maar daar kan ik zelf niet iets anders deugdelijk voor verzinnen. Snel verzonden, ook de extra bestelling, Compleet en goed verpakt.

5 de abril de 2026

Fijne service, goede communicatir

De bestelling die ik gedaan had was eigenlijk niet leverbaar. Het contact en het meedenken in de alternatieve mogelijkheden was super goed geregeld. Ze hebben hun best gedaan om toch mijn originele bestelling geregeld te krijgen - en met succes. Zelfs als dat niet gelukt zou zijn, ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Erg fijne service en snelle levering.

27 de março de 2026

Topservice en razendsnelle levering

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij Schrikdraad Online. Ik werd snel en ontzettend vriendelijk geholpen door de Michael, die echt de tijd nam om goed advies te geven. De bestelling werd vervolgens razendsnel geleverd en was perfect verpakt. Absoluut een aanrader!

9 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Ik werd zelf benaderd omdat de bestelling niet klopte en dit werd correct opgepakt en afgehandeld. De online gebruikershandleiding is goed en duidelijk geschreven. Al met al, klasse!

17 de março de 2026

Perfect systeem

De site is heel duidelijk zodat je precies kan zien wat je voor jouw situatie nodig hebt.
Daarnaast is Michael zeer goed bereikbaar en behulpzaam als je vragen hebt bij het installeren. Het werkt goed!

15 de março de 2026

Professionele Schrikdraad Systeem!

Ben zeer tevreden over het schrikdraad systeem. Werd zeer snel geleverd en als het eenmaal goed is geïnstalleerd, door een vakkundig persoon en dat is Michael. Dan werkt het perfect, zeer aan te raden. Ik en mijn katten hebben onze rust, vrijheid en tuin terug. Wij gaan een mooie tijd tegemoet.

22 de março de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede voorlichting ,toch noch eens…

Goede voorlichting ,toch noch eens iemand die je verder helpt. En geen robot 🤖 of een telf waar je een kwartier of meer in de wacht staat. Menselijk en ouderwets geholpen ook wel eens een verademing in deze tijd ,dat er toch noch mensen zijn die willen begeleiden en meedenken . En niet alleen aan verkopen denken.

16 de março de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.