A empresa respondeu
LEDERARMBAND Ich habe ein Armband in der Größe XXXL bestellt. Laut Scottsberry sollte diese Größe zwischen 20,5 cm und 21,5 cm liegen. Geliefert wurde mir jedoch ein Armband mit 24 cm (!!) Läng... Ver mais
A empresa respondeu
Jag beställde en näsduk (Italiensk mörkgrå näsduk i ull herringbone) till min kavaj från Neckwear på söndag kväll. Snabbt gick det så hade jag den i brevlådan hemma redan på tisdag (bor i Stockholm).... Ver mais
Bestellung und Versand liefen reibungslos. Habe mehrere Fliegen bestellt und bin von der Qualität überzeugt. Tolle Designs/Muster mit hochwertigem Material - fühlt sich gut an. Jede Fliege kommt in e... Ver mais
Scottsberry is a one stop shop for men's accessories. By designing and manufacturing the products without intermediaries, we can offer high quality products at competitive prices.
Bangardsgatan 6, 58277, Linkoping, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Sehr schöne seide kravatte bestellt, italienische qualität immer eine garantie.
Har bestilt vare for 8 dage siden, men aldrig modtaget ordren eller en ordre bekræftelse. Har skrevet til kundeservice som lover svar inden for 24 timer, hvilket hellere ikke er sket.

Resposta da Scottsberry
Bestilte manchetknapper til gave. Modtog aldrig ordrebekræftelse, ej heller på mail efter forespørgsel. Jeg vil gerne returnere varen da de ikke lever op til pris og forventninger. Der var ingen returlabel med i pakken. Jeg får ingen svar på mail, når jeg spørger hvad jeg skal gøre!!!.
EFTERFØLGENDE: Tekniske vanskeligheder hos Scottsberry gjorde at jeg ikke modtog deres svar på min mail. Problemet er løst og jeg har fået vejledning til returnering af mit køb.
Sagen endte med en god oplevelse (tak til Sandra)

Resposta da Scottsberry
I ordered a leather bracelet for my husband’s Christmas on 12th December. Unfortunately, through no fault of Scottsberry the parcel didn’t arrive for 23 days. During this time I contacted Scottsberry. I spoke to a lovely lady called Sandra. She couldn’t do enough to help me. She organised a replacement bracelet to be sent to myself straight away. This was shipped immediately and i received an email confirming such. In between times the original parcel turned up. I contacted Scottsberry to advise I now had received both parcels. They were so gracious and told me to accept the replacement bracelet as a goodwill gesture for the delay of my order. The quality of the bracelet is exceptional and my husband was over the moon to receive it!! Wouldn’t hesitate to buy from or recommend Scottsberry. Also their Customer Service is superb, if for any reason something does go wrong,. Thanks again Sandra for all your help!

Resposta da Scottsberry
Bestilte en vare d. 28 december og d. 29. fik jeg en ordrebekræftigelse og senere en mail med at varen var sendt og et tracking nummer til Dao, men jeg har ikke modtaget min pakke og kan ikke tracke den ved Dao.
Jeg sendte en mail til dem d. 5. januar og trods de skriver at man hører indenfor 24 timer, har jeg stadig intet hørt.
HAR NU MODTAGET MIN PAKKE OG ÆNDRE DERFOR MIN ANMELDELSE

Bytt namn från neckwearshop.com
Samma dåliga support och dom försöker lura en på pengar. Tur att man tog kontakt med Klarna som kunde återbetala mig. :)

Resposta da Scottsberry
Great customer service and excellent quality

Resposta da Scottsberry
received my order of 1 pair men's shirt sleeve garters, colour black, the bands are scratched bright metal showing through ,with slight discolouration ,not what i would expect from a company with a good reputation ,if i didn't need these for an event this weekend i would return them for a refund ,however i do need then so will keep them but wont use this company again

LEDERARMBAND
Ich habe ein Armband in der Größe XXXL bestellt. Laut Scottsberry sollte diese Größe zwischen 20,5 cm und 21,5 cm liegen. Geliefert wurde mir jedoch ein Armband mit 24 cm (!!) Länge. Das hat mich sehr überrascht, da ich bereits ein Armband mit 21,5 cm besitze, das perfekt passt.
Zwar wird erklärt, wie das Handgelenk gemessen werden soll, jedoch nicht, wie die Armbandlänge korrekt bestimmt wird. Eine klare und verlässliche Längenangabe würde unnötige Rücksendungen und zusätzliche Kosten vermeiden.
Insgesamt wirkt die Größenangabe ungenau und führt zu Verwirrung. Hier besteht dringend Verbesserungsbedarf.
Das Armband ist Qualitativ und optisch gut.

Resposta da Scottsberry
Great quality bracelet- perfect present for my brother. Very pleased with it.

Resposta da Scottsberry
Snabbt svar på mejl, toppenleverans, fin produkt !
Sandra var en toppenkontakt att mejla med !

Resposta da Scottsberry
Godt produkt, der svarede til det afbillede og levering til den tid der var lovet.

Resposta da Scottsberry
Paketet anlände snabbt. Armbandet var väldigt fint och känns som bra kvalité. Var present till sambo, han blev mycket nöjd.

Resposta da Scottsberry
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.