Alle ansatte er rare og imødekommende, og kan mærke, at de sætter deres faglige stolthed højt. Min eneste kritik er, at man ikke får vingummier nok😅
A empresa respondeu
God service - altid godt humør og hjælper gerne i akutte tilfælde når man nakker et søm , kun positive oplevelser herfra et par år nu .
A empresa respondeu
Vi har købt en ny brugt bil og den viser lidt forskelligt dæktryk flere dage i træk og køre til sidst til sds Kjellerup. De er rigtig behjælpelige og fortæller om hvordan dæktryk og måler er i vores T... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god service i Kjellerup og prisen er i orden. Flinke medarbejdere. Fik nye helårsdæk på Tesla'en. Jeg kommer helt sikkert igen. Har desværre dårlig erfaring med SDS afdelingen i Silkeborg og kø... Ver mais
A empresa respondeu
Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og vi arbejder hver dag for at være branchens bedste. Med mere end 70 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vi sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på person- og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer. Hos Super Dæk er du super godt dækket! Vi er nemlig meget mere end dæk. Vi hjælper med alt fra service til reparationer, så du kun behøver at køre ét sted hen, når din bil skal på værksted. Vi monterer udelukkende reservedele af OE-kvalitet, og yder derfor altid tre års garanti på disse. OE betyder for dig som kunde, at du er sikret samme kvalitet som de original-monterede sliddele fra bilfabrikanterne. Vi har Danmarks bedste 24/7/365 Breakdown Service med mere end 70 GPS-styrede enheder på vejene, hjælper vi hver dag erhvervet og landbruget med at undgå dyrebar nedetid. Vi ved nemlig, at tid koster penge, og derfor sørger vi for at være hurtigt fremme, så du kan komme hurtigt videre. Uanset hvor – uanset hvornår. Vi gearer op med Bosch Car Service Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste. Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Vi vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi samler med andre ord på tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig.
Escrito pela empresa

3 års garanti på kvalitetsreservedele

Industriparken 20, 8620, Kjellerup, Region Midtjylland, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Super Dæk Service - Kjellerup
Dygtige og behagelige mennesker og hurtig service

Resposta da Super Dæk Service - Kjellerup
Kæmpe service, bilen ind med det samme til aftalt tid, kaffe og vand mens man ventede og super personale; kæmpe anbefaling herfra 🙃

Resposta da Super Dæk Service - Kjellerup
Let at bestille tid. Venlig og serviceminded betjening. Vel udført arbejde.

Igen hurtig og venlig betjening. Altid en fornøjelse 😀

Resposta da Super Dæk Service - Kjellerup
Aftalen gennemført til aftalt tid - hurtigt og kompetent - udført med godt humør/smil

Resposta da Super Dæk Service - Kjellerup
Nem kontakt,aftaler overholdes, hurtig service og en meget behagelig oplevelse

Resposta da Super Dæk Service - Kjellerup
Flinke og rare mennesker, der ved hvad de har med at gøre

Resposta da Super Dæk Service - Kjellerup
Super fin og professionel arbejde og kundeservice

Resposta da Super Dæk Service - Kjellerup
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.