Seamless CPH Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Rigtig god oplevelse i forbindelse med køb. Der manglede dog 1 undertrøje min fik eftersendt og alt godt. God kvalitet. Er meget tilfreds.

Har ledt længe efter “hudfarvede” t-shirts til under skjorter, men enten passede farven ikke eller udskæringen ved kraven - denne gang lykkede det! Super t-shirts. Eneste ting jeg vil fremhæve... Ver mais

Nem hjemmeside, hurtig levering, men alt for dyrt et produkt ift holdbarheden. Det er 3 mdr siden jeg bestilte en under-T-shirt til min mand. Han har brugt den ca 5-6 gange og den er vasket ved 30gra... Ver mais

A empresa respondeu

1. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Seamless CPH has one goal: to create the perfect "invisible" business undershirt. Our undershirts are made from high-quality Lenzing Tencel with a core focus on sustainability, comfort and practicality. It is softer than cotton, absorbs and transports moist like sportswear, long-lasting and strong material, biodegradable, anti-bacterial, high breathability and produced from sustainable wood sources. And best of all, the undershirt is made without seams to decrease visibility through your business shirt.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

(51)

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Excellent t-shirt

Completely invisible under a white shirt and super comfortable to wear. I will definitely recommend it to my friends!

Fremragende produkt

Efter en del år på de bonede gulve og med skjorten som fast inventar i min hverdag, så har t-shirten under skjorten altid været et helveds problem. Dog er seamlessCPH det første reele bud jeg er stødt på, som skjuler t-shirten og dens syninger, er behagelig at have på, hvor prisen samtidig er ganske overskuelig. Kan varmt anbefale produktet!

13 de agosto de 2021

Et produkt min kæreste har ledt efter længe

Jeg købte en af jeres ikke synlige naked undertrøjer, calm cedar, til min kæreste i fødselsdagsgave, og det har været et kæmpe hit. Virkelig god pasform og kvalitet - så nu siger han farvel til synlige hvide t-shirts og hvide undertrøjer under skjorten

13 de agosto de 2021

Lækkert produkt, der lever op til sit formål

Helt klart et anbefalelsesværdigt produkt. Fik et par test undertrøjer til min kæreste, som ikke kunne få armene ned efter en lang arbejdsdag i sommervarmen. Undertrøjen er åndbar og virker nærmest kølende. Derudover er det lækker kvalitet, blødt stof og så lever den op til sit usynlige formål. Alt i alt et lækkert produkt!

12 de agosto de 2021

Super kvalitet og farve.

Følte mig nærmest nøgen med den på, hvilket skyldes den super lækre kvalitet og den fine farve. Super pasform, og stoffet er blødt og behageligt. Godt produkt, som jeg klart vil anbefale 😊

11 de agosto de 2021

God kvalitet!

Spændende produkt i god kvalitet. Undertrøjen er ikke til at se under min skjorte, så produktet giver god mening ift. farve og komfort.

27 de julho de 2021