Kom ind til et serviceeftersyn der skulle have kostet 1600 og gik derfra med en merudgift på over 2000, som jeg føler mig overtalt til at sige ja til. Det, der dog ærgrer mig mest, er at jeg efter ser... Ver mais
A empresa respondeu
Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Ver mais
A empresa respondeu
Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... Ver mais
A empresa respondeu
Afleverede min bil til aftalt tid, undervejs blev jeg ringet op af værkstedet det viste og forklarede mig angående reparationen. Det virkede meget professionelt, og jeg følte mig tryg i processen. Bi... Ver mais
Park Alle 355, 2605 , Brøndby, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Forfærdelig oplevelse. man glemte at fastspænde hjulbolte efter udskiftning af bremser.

Resposta da SEAT Danmark
Som altid en super god service, og godt veludført arbejde

Resposta da SEAT Danmark
Virkelig god service. Der er rigtig god kommunikation og man føler sig tryg i købsoplevelsen.

Resposta da SEAT Danmark
altid godt at komme derude hos seat de er venlige og imødekommende - og alt virker iorden

Resposta da SEAT Danmark
Meget fint modtagelse og professionel behandling

Resposta da SEAT Danmark
Hurtigt betjening, låne bil, dejlige lokaler, smilende personale og god service

Resposta da SEAT Danmark
Der blev lavet det der skulle og til aftalt pris.
Desværre lidt lang ventetid på værkstedstid.

Resposta da SEAT Danmark
Kunne få kaffe/te/kakao imens man venter.
Kunne leje bil
Smilende/ venlig personale

Resposta da SEAT Danmark
Det er nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet selv om jeg ikke engang endte med at skulle have en tid gad han stadig med glæde og besvare alle mine spørgsmål jeg havde og var helt ærlig omkring dem.det kan sku ikke blive bedre!

Rigtig god service 👍 og flot arbejde udført 👍

Resposta da SEAT Danmark
Jeg har sjældent oplevet så mange problemer med en bil som med vores SEAT Leon Hybrid fra November2020. Det har været en lang parade af fejl og defekter, som ingen ny bil burde have – og slet ikke en bil i denne prisklasse.
Bakkameraet er blevet skiftet to gange, rattet én gang, tre defekte baksensorer er blevet skiftet (snart nummer fire da den melder fejl igen!), snart en elektrisk bagklap arm og et nyt bakspejl pga. opvarmningsfejl. Derudover har bagdysen svigtet to gange, og selv ladelåget har været defekt. Oven i det viste det sig, at 12-voltsbatteriet var dårligt, hvilket en dag resulterede i, at bilen gik helt død og efterlod vores familie strandet på Molslinjen. Meget få af defekterne blev dækket af garantien perioden, og resten har desværre været dyre lærepenge for os. Det er både uacceptabelt og pinligt for et mærke, der hævder at stå for kvalitet og pålidelighed.
Til gengæld vil jeg gerne rose Koch Biler i Viby, som har stået for alle reperationer og har gjort deres bedste for at hjælpe os igennem alle problemerne. Servicen dér har været i top – desværre kan det bare ikke veje op for den elendige kvalitet, SEAT har leveret. Vi forventede bestemt ikke at der kunne være så mange fejl i en ny SEAT Leon.
Alt i alt en rigtig øv og ærgerlig oplevelse.

2 gange har der været problemer med at få dæk hjem i tide til dækskifte

Resposta da SEAT Danmark
Dårlig service! Jeg ringede og booket en tid på værkstedet og fortalte dem hvad der skulle skiftes på garantien, men de havde så også tilføjet en service på min bil som jeg så IKKE har bedt om at få lavet. Det var så heldig jeg var vågen og opdagede det ellers stod jeg nok med en regning som jeg ikke havde ønsket eller bedt om. Han blev ved at med sige at det VAR noget jeg selv havde sagt? Men nej min bil har jo fået service for 2 mndr siden så hvorfor sku jeg lave service på den igen sagde jeg så. Så fik man sku ikke andet end en sur ansigt udstryk fra ham som hedder Anders bækgaard. Sidste gang jeg kommer ind til Skoda - Seat i Herning

Resposta da SEAT Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.