Leia as opiniões dos outros
Ich bin positiv überrascht von dem super Service. Ich bin sehr zufrieden. Heute Morgen kam die Bestätigung von Swisscom. Zufällig bin ich auf ihre Webseite gestossen. ( zum Glück) Ich wohne weit... Ver mais
Goed mijn verwachtingen waar niet echt hoog , maar de service is buiten mijn verwachting gegaan . Correct , vriendelijk en snel . Het resultaat was een snelle afhandeling met betrokken partij... Ver mais
Verzend zelf uw aangetekend schrijven, met als voordeel meer dan de helft goedkoper. Ik noem dit een site waar niemand zat op te wachten. Na melding op Trustpilot melding van terugbetaling gekregen, l... Ver mais
Informações sobre a empresa
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ich bin nur erbost über Peta
Ich bin nur erbost über Peta
Anfragen wurden nicht beantwortet .
Die Kündigung ist raus und was nun wirklich frech ist,ich habe dafür zahlen müssen,denn sonst wäre ich nicht raus gekommen .
Ich bin fassungslos.
top service is gemaklijke geen gedoe
top service is gemaklijke geen gedoe
en snel geregeld
Es wird einem viel last von der Seele…
Es wird einem viel last von der Seele genommen, indem Sie unseriöse Portale, die man blöderweise aus versehen mit einem Premium Abo abgeschlossen hat für uns kündigen tut. Da man bei solchen Profilen selbst nicht kündigen kann, wäre ja auch zu einfach. Schließlich wollen die Geld verdienen
Het is correct afgewerkt en heb van NPO…
Het is correct afgewerkt en heb van NPO bericht gehad dat het bij hun is verwerkt. Klasse en bedankt.
De zogenaamde aangetekende brief van…
De zogenaamde aangetekende brief van opzegging werd niet ontvangen. De opzegging is daardoor niet gëffectueerd.
Ik had dit zelf moeten doen en daardoor kosten en ellende bespaard.

Uitstekend
Geen enkel probleem, zowat alles wordt voor je gedaan en dat alles voor een zeer scherpe prijs. Uitstekend.
Keine Hilfe!
Ich habe ein Kündigungsschreiben zu Opodo schicken lassen. Nur leider wird die Kündigung nur per Mail oder telefonisch akzeptiert.
Die Kündigung wurde zudem auch noch so knapp geschickt, dass ich nun eine Aboverlängerung für ein ganzes Jahr habe.
Bin echt sauer

Resposta da www.sepastop.eu
Al meerdere uitstekende ervaringen met…
Al meerdere uitstekende ervaringen met Sepastop! Transparante, vriendelijke en snelle communicatie.
Maakt opzeggen echt gemakkelijk.
Ich bin positiv überrascht von dem…
Ich bin positiv überrascht von dem super Service. Ich bin sehr zufrieden.
Heute Morgen kam die Bestätigung von Swisscom.
Zufällig bin ich auf ihre Webseite gestossen. ( zum Glück)
Ich wohne weit weg von der nächsten Poststelle . Deshalb war ich überrascht dass sie alles für mich erledigt haben.
Werde Sie bestimmt weiter empfehlen!
Stopzetting abonnement TeVe blad
IK heb alles ingevuld zoals gevraagd en ik kreeg bericht van DPG dat mijn abonnement van teve blad is stopgezet. Goed gedaan dus.
wij zijn zeer teleur gesteld wilden…
wij zijn zeer teleur gesteld wilden eigenlijk niet maar zijn overgehaald voor een jaar en het zou dan stoppen nooit gebruik gemaakt en nu licht er ineens weer een nieuwe jaarkaart in de bus

waardeloos verhaal tegen hoge kosten
waardeloos verhaal tegen hoge kosten
Het zal allemaal zo zijn ?!
Als ik vanuit ENSCHEDE was gaan LOPEN !!! was het sneller geregeld?
23 maart verzonden….. 30 maart totaal geen reatie,….
En de status???
Track & Trace
Status van je zending
• Status: onderweg naar KPN
• Barcode: RJ006444020BE
• Track & Trace: PostNL

Zeer tevreden
Heel vlot Geen geloop naar postkantoor Het is echt een aanrader voor iedereen die geen gedoe wil
Zeer tevreden
Un grand merci
Un grand merci, car pas toujours facile de faire ce genre de lettre de résiliation . Je vous recommanderais sans hésitation.
Zu teuer kann davon nur abraten.
Zu teuer kann davon nur abraten.

Ik ben zeer ontevreden
Ik ben zeer ontevreden. Een ster is nog teveel. Ik heb betaald, kreeg bericht, dat mijn geld binnen was, echter mijn abonnement van de NS is nooit opgezegd door jullie. Op 13-1-2026 is mijn geld overgemaakt naar Sepastop, twee keer mail gestuurd met gegevens. Nooit antwoord gekregen.

Resposta da www.sepastop.eu
Sepastop s'est chargé de résilier mon…
Sepastop s'est chargé de résilier mon adhésion à mon syndicat et ça a été fait dans les meilleurs délais. Je ne peux que le conseiller, merci beaucoup.
Superabwicklung
Opzeg brief
Zeer tevreden geen rompslomp om brieven te schrijven
Zeer nauwkeurig en snel.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.