Veel geld uit gegeven maar toch niets…
Veel geld uit gegeven maar toch niets ik wil mijn geld wel eens terug zien.rond de pot draaien dat kunnen ze allemaal?
Inderdaad allemaal nep. Een overvloed aan berichtjes van zogenaamde contacten die allemaal in dezelfde straat of gemeente als jij wonen, maar die in werkelijkheid niet bestaan. Sommige foto's zijn zo schabouwelijk bewerkt dat het bijna carnavalesk is. Vragen, vragen en nog eens vragen, maar een echte date zit er nooit in. Heel herkenbaar op dit soort sites is het taalgebruik. Je ziet als het ware de wisseling van de shiften als zogenaamde contacten plots een totaal gebrek aan spellingsregels vertonen, en op een ander moment als het ware een universitair taalgebruik hanteren. Levensecht soms, met verbaal agressieve contacten als je wat te opdringerig wordt bij het verkrijgen van een afspraak.
Het enige wat je in hun voordeel kan zeggen, is dat de organisatie achter de website zich niet verstopt, en eerlijk toegeeft dat er ook nepprofielen zijn met wie geen afspraak mogelijk is. Beter ware het dat erbij wordt vermeld dat je geluk moet hebben om een echt profiel te vinden, maar het is uiteraard commercieel. Laat je niet vangen. Wat je ziet is niet echt, en niet de moeite om er geld aan te besteden. Je kan het evengoed weggooien.
Lét óp! Spendeer géén geld aan deze dating-site want álles is fáke! Alléén maar fake profielen! Ik heb ruim 10 jaar ervaring met dating-sites en ik weet waar ik over praat. De groep mensen die daar werkt stuurt jou véél berichtjes achter elkaar waar ze om een of ander antwoord vragen van je.....ieder berichtje van jou kost €1,25. Nu lijkt dat niet veel, maar je zult nooit een date krijgen, alléén maar nóg meer vragen. Het is gewoon oplichterij zeg ik je! Wegwezen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.