Sharks Odense Opiniões 8

2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastic Sharks in Aarhus

Fantastisk oplevelse hos Sharks i Århus! Dette sted er virkelig noget særligt.

Sharks deserves a glowing 5-star review! Just like sharks are fascinating, ancient, and essential guardians of the oceans, this place is an essential part of Aarhus' restaurant ecosystem. They are far more diverse, important, and misunderstood than their scary reputation suggests.

The burger was ok too - solid quality with good taste. What really stood out was the presentation: my Heineken 0% was served in a somewhat fancy glass, which gave the whole experience an extra touch of class.

The atmosphere was relaxed and cozy, perfect for a chill evening. The staff was friendly, and the whole poolhall and diner concept works really well together.

Highly recommended if you want a good burger and a nice evening in Aarhus city center!

13 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Det værste sted jeg har været i lang…

Det værste sted jeg har været i lang tid, aftaler en pris med bartenderen/manageren, da vi kommer op for at betale trækker han 100 kr. mere for drinks end vi har aftalt og dobbelt så meget for spillet vi har spillet.

Aldrig gå herind, selvom pigerne er søde

16 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lidt for hurtig afrydder I Sharks…

Lidt for hurtig afrydder I Sharks Aarhus
At mit glas bliver Taget fra bordet. Uden det er tomt er en ting, at jeg så gør afrydder opmærksom på da han går, jeg var ikke færdig, og blive mød med “ når var det din” er noget andet.
jeg syntes at det var en meget flabet bemærkning, hvilket jeg går op og fortæller ham at jeg synes det var lidt dårlig service at komme med sådan en bemærkning. Hvor han gør mig opmærksom på at jeg bare kan skrive en klage hvilket jeg ikke får noget ud af da det er ham der skal besvare dem og han har ikke tid til sådan noget børnehave snak, og desuden der var jo ikke noget is i, hvor til jeg svar nej jeg bestille uden is,
Han spøge mig om han har ødelagt min aften, hvor til jeg svar nej han sige når så er vi færdig

9 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Tyrannisere deres kunder og ansatte! TOXIC

Tyran manager gør det ubehageligt for både ansatte og kunder at være på sharks poolhall i Aarhus.

Kom torsdag aften på sharks i Aarhus for at spille pool med min kæreste. Efter at have forhørt mig om et bord og priser bestiller jeg en TOP fadøl og går ned til det poolbord jeg ikke kunne få for at flytte mine ting. Da jeg kommer tilbage til baren har bartenderen skænket mig en Classic. Ikke en TOP.
Jeg beder om at få det jeg har bestilt hvorefter manager kommer frem fra baggrunden og siger jeg skal betale for den øl de har lavet! Heldigvis havde jeg ikke modtaget kuglerne til mit bord endnu. Tog mine ting for at gå hvorefter manager kommer flyvende ned til mig og giver mig livskarantæne. Woaw. Sikke en forretning. Livkarantænen er fra min side nu.

Hvis i giver alle jeres kunder karantæne når i laver en fejl, går det ikke længe før ALLE har karantæne !

Den opførelse ledelsen har på Sharks i Aarhus er TOXIC. Boycut

27 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Århus afdelingen kan bestemt ikke anbefales

En hyggelig sportshal men med byens ringeste personale. Ubehøvlet betjening og spydige kommentarer fra de ansatte. Bordet vi havde bestilt i forvejen var forsinket 15 minutter. Efter 25 minutter (vi havde bestilt en time) for vi at vide, at vi gerne må skynde os lidt, for der er andre der venter. Efter 35 minutter afslutter vi spillet. Regningen lyder på 55 minutter spil og det kan ikke forhandles.
Jeg kan ikke anbefale stedet.

11 de fevereiro de 2017

Ringe og ligegyldig service

Har netop været på Sharks poolbar i Århus med min søn. Vi kommer ind kl 12 og bartenderen er ved at åbne. Han hilser ikke og ignorerer mig da jeg vil bestille noget for i stedet at gå over og låse en dør op. Bagefter kommer han over og ligner en r.. der er træt af skide for at tage imod min bestilling. Er man træt af sit arbejde skal man finde et andet.

14 de janeiro de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais