Kunne desværre ikke bruge ringen, da den var alt for stor til mine fingre😢 Så den røg i skraldespanden. Ved godt den kan reguleres og det gjorde jeg også, men mine fingre er stadigvæk for tynde ti... Ver mais
A empresa respondeu
Flotte smykker til gode priser. Kvalitet i top. Har lige fået de fedeste bæredygtige øreringe, og har flere smykker derfra. Fik et magasin med i købet og hurtig levering. Kan helt sikkert anbefales.
A empresa respondeu
Høj service, god og hurtig dialog og information, hurtig levering trods ferie, lækre varer og overskuelig hjemmeside. Handler der helt sikkert igen.
A empresa respondeu
Meget god oplevelse, der blev fulgt op på min ordre flere gange og den blev sendt hurtigt selvom en af mine varer var i restordre. Jeg handler gerne her igen :-)
A empresa respondeu
Shoppen med smykker og accessories til kvinder midt i livet. Vi fokuserer på dansk design og kvalitet. 100% tilfredshed eller pengene retur. Her finder du IKKE masseproducerede varer fra store kendte brands - vi har håndplukket dansk design fra mindre virksomheder - så du bliver en af de få fremfor en af de mange - det synes vi er vigtigt :-)
Højvangsalle 11, 8700, Horsens, Dinamarca
Ved godt den kan reguleres og det gjorde jeg også, men mine fingre er stadigvæk for tynde til at den vil blive pæn på dem🤷♀️

Resposta da Shop MIDT I
Det jeg bestilte var godt beskrevet så det var let at bestille. Da det kom var det som jeg havde set det. Så ingen betænkelighed ved at købe der igen

Resposta da Shop MIDT I
Hurtig behandling af min ordre bestilte torsdag( helligdag) og havde pakken lørdag

Resposta da Shop MIDT I
Hurtig levering, den rigtige vare.
Forsvarlig emballage 👍
Jeg handler gerne her igen :-)

Resposta da Shop MIDT I
Super fine produkter til en god pris - og hurtig levering.

Resposta da Shop MIDT I
Super fin orientering undervejs at pakken var på vej god oplevelse

Resposta da Shop MIDT I
Varen kom hurtigt med en lille overraskelse i. Handler der gerne igen.

Resposta da Shop MIDT I
Hyggeligt blad som jeg sætter stor pris på

Resposta da Shop MIDT I
Så flotte smykker og utrolig god service - er ikke sidste gang jeg handler der

Resposta da Shop MIDT I
Hurtig og effektiv service. En rigtig god oplevelse.

Resposta da Shop MIDT I
Super perfekt betjening. Virkelig et godt og informativt blad.

Resposta da Shop MIDT I
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.