Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Köpte en ljuddämpande gardin som som skulle föreställa vit ser även väldigt vit ut i annonsen, men den är allt utom vit går åt det gråa hållet är ni ute efter vit köp inte denna gardin 3+1 i vit för... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bor i lägenhet i ett trångt trapphus och installerade ett Yale Doorman och behövde tyvärr justera avståndet i karmen för att få låset att fungera. Plötsligt uppkom ökat missljud från trapphuset efter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt suverän support. Fick mail om förslag, tips och råd efter att jag varit i samtal om hur jag ska tänka för att gå tillväga för att begränsa ljudnivån från vårt Trumrum. Jag rekommenderar verkligen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de remodelações
  2. Instalador de vidros duplos
  3. Construtor imobiliário
  4. Empreiteiro de serviços de isolamento
  5. Loja de materiais de isolamento
  6. Grossista de materiais para escritório

Hos oss kan du köpa SilentSwede ljudabsorbering eller ljudisolering till din bil, studio, kontor eller hem. SilentSwede® är en ljudisolering och ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® har en självhäftande baksida av högsta möjliga kvalité så du slipper att "kladda" med extra lim. Alltid Fri frakt, 5-års garanti, Snabb leverans, Säkra betalningar. Välkommen.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

334 opiniões

Ville returnera

Ville returnera
Beställde retursedel som aldrig kom
Går ej att ringa er

17 de agosto de 2023

Hej Thomas,

Vad tråkigt att höra.

SilentSwede AB gick i konkurs 2023-09-04.

Returen du beställde ser jag krediterades 2023-09-12 12:54.

Blåst på 16788 kr

Beställde grejer för 16788 kronor den 26:e augusti. Varorna kom aldrig och ingen svarar i kundtjänst. Gäller ordernummer 17089.

26 de agosto de 2023

Hej Albin,

Denna order är makulerad 2023-09-05 07:24 och du borde kunna se detta och du borde inte fått någon faktura och har du mot förmodan fått en faktura borde du fått en kreditfaktura. Kan du inte se detta eller om du inte fått någon kreditfaktura så kontakta Sveapå Telefon: 08 - 514 931 13 eller Mejladress: swp@svea.com

Hela konkurslagret är uppköpt av SilentDirect.se så där kan du beställa dina produkter på nytt om du vill.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag beställde mina varor för tre veckor…

Jag beställde mina varor för tre veckor sedan och jag har fortfarande inte fått dessa. När jag ringer det nummer som finns på deras hemsida så är numret ur bruk. Har försökt att maila ett flertal gånger men jag har inte fått något svar varför jag inte har fått varorna. Ringde DHL och tydligen har de skickats till dem utan sändningsinformation. Vet inte hur jag ska få hem varorna. Har företaget gått i konkurs??

22 de agosto de 2023

Resposta da Silentswede

Alla ordrar som inte är levererade kunderna till SilentSwede AB är krediterade, detta borde synas mer eller mindre omgående hos Svea som SilentSwede använt som sin kassa checkout.

Classificada 1 em 5 estrelas

De har gått i konkurs :-(

Har saker som ligger på DHL i Örebro som jag betalt för. Så om någon vet vad som händer nu så vore jag tacksam. DHL ger tyvärr nobben att lämna ut det hela då de saknar uppgifter.

5 de setembro de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

ingen kontakt går fås med butiken

ingen kontakt går fås med butiken,
kolla även upp SILENT DIRECT som verkar ny och har koppling till SILENT SWEDE
vars ägares fruns dotter troligen sitter i styrelsen plus
2st från SILENT SWEDE står med som avregistrerade från styrelsen juni och augusti

på allabolag sidan å jämför
Silent Direct med Silent swede gick inte länka direkt här

Silent Direct liknande produkter ganska lika menyer
och bara 2 mil ifrån varann

så känns som silent swede är på aveckling/konkurs kanske min tanke

Mitt paket oxå stannat på DHL då fel information saknas alternativ säkerligen fel med mening DELAYED SHIPPER-INFORMATION i flera dagar

har inte betalat fakturan heller då kontaktat SVEA

24 de agosto de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Min beställning har inte dykt upp och…

Min beställning har inte dykt upp och företaget svarar inte på mitt mail☹️

20 de agosto de 2023

Min order kommer aldrig!

Mina varor ligger på DHL i Västberga, tyvärr har företaget missat att ge all leveransinformation till DHL. jag får ingen kontakt med företaget, telefonnumret är ej i bruk. tyvärr så gick min faktura till betalning då all hantering har dragit ut på tiden. börjar lukt bluff.

4 de setembro de 2023

Beställde 2 tavlor den 4:e Juli

Beställde 2 tavlor den 4:e Juli, både skulle finnas på lager och vara skickade senast den 16:e Juli.

Den 19:e Juli frågar jag om de skickat varorna varpå den 21:e får jag svar att de dessvärre saknade en tavla och därför inte skickat någon av dom.

Den 14 Augusti får jag som svar efter flera vändor fram och tillbaka att ordern är avbruten då de ej kan leverera dessa tavlor längre.

Jag har frågat om återbetalning då jag köpte direkt via deras hemsida med kort men den är tills dagens datum fortfarande inte betald.

De kunde inte lösa annan tavla/likvärdig eller ta fram annan lösning även om jag var öppen för en smidig/enkel hantering.

1/5 Stjärnor känns för högt, hade gärna gett en mer rättvis 0.

Väntat i 1,5månad på en order som sen aldrig blev av och pengarna är fortfarande inte återbetalda.
Nu blir det att gå vidare med det,
hutlöst dålig hantering, under all kritik.

31 de agosto de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Varför studsar era mail och det går…

Varför studsar era mail och det går inte att komma fram på telefon? Har man blivit scammad?

23 de agosto de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick hälften av mina varor och nu…

Fick hälften av mina varor och nu svarar inte kundstöd på företaget och mailen kommer tillbaka. Tråkigt att bli lurad på så mycket pengar. Nedanstående svar från silentswede stämmer illa med verkligheten. Deras mail kundservice..silentswede.se är ur bruk. Du får bara svar att unknown recipient från makesyoulocal-silentswedese...email.dixa.io samt att dina samtal kopplas bort till 0456-898101. Ni har min reklamation order 16747. Köp inte från detta företag.

22 de agosto de 2023

Hej Eva,

Vi har inget mail från dig vad vi ser. Vi kan inte se något ordernummer eller din mailadress heller så vi kan inte kontakta dig. Men maila oss på kundservice@silentswede.se så kan vi undersöka din order.

/ Mia

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabbt och smidigt köp

Snabbt och smidigt köp. Upplever att produkterna är av bra kvalitet, men tveksam om de uppfyller decibelförändringarna som de utlovar...Tveksam.

28 de junho de 2023

Resposta da Silentswede

Tack Tomas för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss. Vad roligt att du blev nöjd.

/ Jimmy

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.