SILVAN - Aalborg Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Håndværkervej 21-23, 9000 Aalborg, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu overrendte jeg i forvejen ikke Silvan, alligevel bruge jeg ofte click and collect, og valgte mine pakker til afhentning her. Nu erfarede jeg så at der er indført gebyr på click and collect. Det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ringet til silvan Aalborg , for at forhøre mig hvilken montageslim jeg skulle bruge. Deres kundetelefon ringet ikke engang, ( måske var den bare optaget): men alt endte godt, for silvans enest... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle have nyt hegn og fandt det ønskede på hjemmesiden. Kontaktede Silvan for at høre mere og fik god vejledning og service af Jonas.

Classificada 5 em 5 estrelas

God og serviceminded sælger der lige hurtigt fortalte hvordan tæpperenseren fungerede, det samme gælder for sælgeren som jeg afleverede maskinen til igen, han spurgte meget ind til om det hele havd... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

8078 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget stor viden i farveafdeling

Skønt at man altid kan få hjælp i Silvan Aalborg. Denne gang var det i farveafdelingen.

7 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du altid kan få hjælp i vores butik i Aalborg. Tak for din positive tilbagemelding!

Classificada 2 em 5 estrelas

Kom for at hente click og collect

Kom for at hente click og collect, og efter at have trykket nr ind på skærmen, ventede vi i 10-15 min. Det gik meget langsomt, og imens kunne vi høre, at der var en klokke ude bagved der ringede, regner med at det var varerne der var klar til afhentning, men intet blev hentet, og der kom 3 andre kunder til kassen, de blev betjent, og der kom 5-6 kunder med pakker, de blev betjent, og først da jeg spurgte, om det var et andet sted, jeg skulle hente mine vare,fik jeg besked på, at hun nok skulle hente dem.
Synes godt nok, det var mega dårlig service, for at hente noget, der er købt og betalt, og der kun var 1 person ved kassen da vi kom ind..

29 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at handle med Klik & Hent.

Nemt at handle med Klik & Hent.. Eneste minus var bare at jeg måtte til Aalborg (Bor i Frederikshavn) for at handle i Silvan. Ærgeligt vi ikke har sådan en i Frederikshavn mere..

1 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din feedback angående butikkens lokation.

Dygtige medarbejdere

Dygtige medarbejdere som altid er klar til at hjælpe

26 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Hurtig levering. Fin vare. God pris

22 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Classificada 1 em 5 estrelas

I Silvan Aalborg har man sparet de fleste ekspedienter væk

I Silvan Aalborg har man sparet de fleste flinke ekspedienter væk. De henvendte sig uopfordret tidligere og spurgte om de kunne hjælpe. I dag er der ovenikøbet næsten ingen man kan spørge, vistnok kun 1.

Tilmed er der ofte varer der er udsolgte.

Vi har vendt os mod Bauhaus, trods det ligger noget længere væk.

Det må være en ledelsesopgave at få kunderne retur til Silvan Aalborg, men ikke en nem opgave.

21 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse i butikken. Din feedback er vigtig for os, og vi vil bruge den til at forbedre kundeoplevelsen. Tak for din tid.

Som forventet

Som forventet. Hurtigt og effektivt.

20 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med hurtig og effektiv service. Tak for din tilbagemelding.

aflevering på hjemadressen efter 2 dage

aflevering på hjemadressen 2 dage efter bestilling

19 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitetsvare til rimelig pris og hurtig levering.

17 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den hurtige levering. Tak for din positive feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Var i Silvan aalborg idag lørdag d17/1…

Var i Silvan aalborg idag lørdag d17/1 og fik efter justeret nogle nøgle , jeg havde fået lavet der ikke virked . Flink ung mand , der justeret dem uden vrøvl 👍og nu virker de .

17 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med dine nøgler. Tak for din positive tilbagemelding og for at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på det!

Click and college lynhurtigt 👍

Click and college lynhurtigt 👍

12 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigste levering og varen passer til…

Hurtigste levering og varen passer til forventningerne 👍

10 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og at varen lever op til dine forventninger. Tak for din positive feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik afhentet en ordre i click og…

Fik afhentet en ordre i click og collect via en anden, ingen problemer 👍

9 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at afhentningen af din ordre via Click&Collect gik problemfrit. Tak for din positive tilbagemelding.

Hurtig ekspedition

6 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition! Tak for din positive tilbagemelding😀

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte 4 varer og fik kun…

Jeg bestilte 4 varer og fik kun udleveret 2

5 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aalborg

Vi beklager meget, at du kun fik udleveret to af de fire bestilte varer. Vi vil anbefale dig at skrive til kundeservice@silvan.dk, såfremt sagen ikke er løst i butikken.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais