SILVAN - Frederikssund Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Silvan Frederikssund har vi købt alle vores byggematerialer til vores husrenovering. Særligt Søren (medarbejder) har været fuldstændig fantastisk til at hjælpe os. Han har virkelig ydet en ekstra serv... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Silvan Frederikssund, er et sted man kan købe i god tro. Også selvom ting ikke virker efter hensigten, så refunderer de gerne penge uden bøvl. Jeg købte en havepavillon, som ikke kunne holde til a... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg lavede click and collect på et tv ophæng d. 16. Juli via hjemmesiden. Jeg fik ikke mulighed for at hente det og jeg kontaktede derfor butikken som ville refundere pengene som allerede var trukket... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Forrygende kundeservice. De havde ikke min blæser på lager, men jeg fik bare en anden en ved kassen. Det var endda et mere bekosteligt produkt, men de opkrævede ikke en merpris. sjældent nu om... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

7719 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Selve køb online er fint og nemt

Selve køb online er fint og nemt. Men når man så skal havde udleveret sine ting og er kommet hjem finder man ud af det er forkerte varemodeller. Så nu skal man igang forbi og bytte. Lidt træls når man står og skal bruge det med det samme.

30 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Tæpperenser.

Fin service i forretningen, da bestilling og betaling drillede.

23 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for, at du oplevede god service, selvom der var problemer. Tak for din feedback!

Dårlige maskiner

Dårlige maskiner
Ingen sluberondeller
Mangel på kompetent service

18 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan Frederikssund

Silvan Frederikssund - bestilte en stor hængeparasol kl.09:32, 30 min. Senere havde vi ikke hørt noget, så vi valgte at sætte kursen mod butikken. Vi bliver nødt af 6 forvirrede kassemedarbejdere der overhovedet ikke har styr på click&collect ordre, kunder i kassen eller butikken!
Vi får udleveret en grå parasol selvom vi havde bestilt den sidste de havde i natur - medarbejderen er forvirret da vi påpeger at farven ikke er den vi har bestilt “jamen, den laves kun i grå” - vi viser ham ordren og at den findes i NATUR, han kommer tilbage efter 5 min. Og siger at så må den var solgt i butikken

Om den nogensinde har været på lager vides ikke, men at de ikke reagere på deres click&collect ordre inden for den lovede tidsramme er dybt kritisabelt !

Vi overhørte flere kunder der havde samme problem med ikke at ha’ hørt fra dem - det er ikke okay!

Så mange på arbejde, men der mangler tydeligvis en leder/voksen til at holde styr på det

Ordrenummer 00004405308

20 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

Super service, rimelige priser

12 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Slidte maskiner

Maskinerne som Silvan udlejer har som regel defekter eller er slidte og man opdager det først når man stå derhjemme

12 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Dårlig service i Frederikssund

Har 3 gange set på et plantebord i Silvan Frederikssund. Har bedt om, at se en udstillingsmodel, men da det ikke er en del af deres udstilling, er jeg gået igen med besked om, at jeg ikke ønsker at købe noget, jeg ikke har set først. Ingen af gangene har medarbejderne tilbudt at vise mig et eksemplar. Super dårlig service?. Det var ellers en rigtig god forretning tidligere.

2 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

GO SERVICE & INSTRUKTION

Lejede tæpperenser til rens af 2 biler og fungerede helt perfekt.

Savnede dog muligheden for at tilkøbe imprægnering til sæderne i bilen.

Ellers god service og instrukser omkring brug af produkter:-)

9 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at tæpperenseren fungerede perfekt til dine biler. Tak for dit forslag om imprægnering😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi skulle bruge tre plader krydsfiner…

Vi skulle bruge tre plader krydsfiner skåret i forskellige bredder. Det klarede Søren til ug med kryds og slange - og vi havde en herlig stund med sjov og alvor. Søren er virkelig en god medarbejder for Silvan i Frederikssund - vi kommer igen - bare ikke fredag, for da har Søren fri!

10 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og er tilfreds med den service, du modtog. Vi sætter stor pris på din positive feedback og dit besøg i butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte click og collect i Fr.Sund

Bestilte click og collect i Fr.Sund. Varen var hurtigt klar og det var nem afhentning.

6 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Classificada 2 em 5 estrelas

Korrekt vare ikke på lager

Hej
Jeg bestilte en vare (Cozze Pizza ovn 17”)
Men den fandtes, trods information om det modsatte, ikke i butikken, hvilket resulterede i at jeg tog afsted med et mindre godt produkt.
Mvh Lars

22 de junho de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

der blev leveret på naboadressen

der blev leveret på naboadressen. produktet mangler en vandaflader og ikke komplet.

20 de junho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Vi beklager meget, at du har modtaget en mangelfuld vare fra vores leverandør.

Silvan kundeservice står ikke til at have modtaget en henvendelse vedr. denne sag, vi vil derfor anbefale at sende en mail til kundeservice@silvan.dk. så der kan findes en løsning.

Fantastisk service

Fantastisk service

20 de junho de 2025

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback (:😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Click and collect virkede perfekt

Click and collect virkede perfekt, de bestilte og betalte varer lå klar ved kassen til afhentning til tiden. Det var dejligt nemt 😃

21 de junho de 2025

Jeg købte en HORTUS terrassevarme

Jeg købte en HORTUS terrassevarme, der ikke virkede ÆV !!! Men fik pengene retur helt uden problemer - fin service !

18 de junho de 2025

Resposta da SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for, at vi kunne løse problemet med din HORTUS terrassevarmer. Tak for din feedback og for at anerkende vores service😊

Levering

De skrev der var levering dagen efter bestilling, der gik næsten en uge, det var netop pga leveringstiden jeg valgte Silvan, det sker så ikke igen

17 de junho de 2025

Tak for din feedback.

Varen på denne ordre kommer direkte fra vores leverandør, der har stået en forventet leveringsdato d. 19/6 på produktsiden ved bestilling, som der også kan ses på ordrebekræftelsen, ordren står derfor leveret til tiden.

Silvan

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais