SILVAN - Gladsaxe Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Gladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle bruge nogle haveredskaber men kunne ikke finde den , kom Michael forbi og viste mig hvor de stod. Blev vist hen til haveredskaber og vi stod lige og fik en sludder👍. Flink og altid hjælpsom,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

8031 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i silvan ude i Gladsaxe hvor…

Jeg var i silvan ude i Gladsaxe hvor jeg havde den bedste hjælp at Simon som var virkelig sød og hjælpsom han var virkelig godt til at finde rundt i den store butik så jeg kunne få alle mine ting den bedste oplevelse i en butik nogen sinde 5 stjerner fra mig Simon⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Michael som flink og hjælpsom 👌

Blev vist hen til haveredskaber og vi stod lige og fik en sludder👍.
Flink og altid hjælpsom, smilede og glad, god service🙂👌

4 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg…

Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael
Så nu kan sommeren bare komme an 😎🌞

7 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Havde bestilt en click og collet

Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi gennemgik ordren og ganske rigtigt det var ikke helt de bestilte varer. Jeg ventede i yderligere 25-30 minutter inden varen blev fundet frem til mig.

29 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig butiks arbejder, god lagermedarbejder

Da jeg kom for at hente Click og Collect, var ekspedienten meget utålmodig. Han sagde nummeret jeg havde, og inden jeg overhovedet noget at sige at det var mit, kommenterede han "den ville ingen tiltale sig til åbenbart" og rev infomasionspapiret af. Da jeg sagde det var min og viste min kvittering skulle jeg åbenbart ud til varemodtagelsen for at hente mit køb, som han dog stadigvæk har ved sig, så skyndte han sig videre til næste kunde. Jeg gik så ud og skulle vente i nærmest 30 min for at få fat i i medarbejder som var så sød at komme med den, inde fra Click og Collect hvor den stadigvæk var fik jeg af vide.

26 de junho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg købte en parasol og plastik fod

Jeg købte en parasol og plastik fod. Parasollen er rigtig god.
Men parasol foden virker ikke jeg kom hjem og satte parasollen i foden den kan ikke holde fast om parasol stangen den vipper i vinden og falder heletiden ud af foden. Så der må være noget galt?

26 de junho de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais