SILVAN - Græsted Opiniões 97

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Græsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre. Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Juhu! Kæmpe lifesaver vi fik fat i hos Silvan Græsted i dag. Kan desværre ikke huske navnet på den søde medarbejder der hjalp os med at skaffe gulvmaskiner lidt akut lørdag d. 23/8, da vi var toppress... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid søde, hjælpsomme ansatte, der samtidig har en viden om de produkter de sælger. Tak til Silvan i Græsted der altid er klar med et smil, lige meget om det er ved kassen eller på gulvet 😊 Mvh. Mic... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

God butik,god service.

God butik,god service.
Græsted 👍👏

10 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice

Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som på lager, så har de den ikke.

9 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Maria

Super god service

Super god service

26 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vildt god kundeservice- Græsted…

Vildt god kundeservice- Græsted butikken er helt suveræn - havde bestilt click and collect og fik hjælp til at pakke bilen fordi min ryg er brækket- virkelig fantastisk service

24 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect og den hjælp du modtog i butikken. Tak for din positive feedback😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god og venlig betjening

Altid søde, hjælpsomme ansatte, der samtidig har en viden om de produkter de sælger. Tak til Silvan i Græsted der altid er klar med et smil, lige meget om det er ved kassen eller på gulvet 😊 Mvh. Michael

23 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Det er dejligt at høre, at du altid møder søde og hjælpsomme medarbejdere med god produktviden i vores butik. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding!

Classificada 5 em 5 estrelas

Brugte Click-og-collect som var nemt at…

Brugte Click-og-collect som var nemt at bruge. Varene var klar til afhentning efter 20 minutter.

14 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastic service and really helpful…

Fantastic service and really helpful far more than one could ask for. I will come back!

16 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Perfekt service og godt humør

Perfekt service og godt humør

3 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Maria

Click og collect

Super smart med Click og collect.
Varer klar efter blot 30 min.
Og alt i orden.
Også let at betale forud.

30 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click og Collect! Det er dejligt, at varerne var klar hurtigt, og at alt var i orden. Tak for din positive feedback.

Classificada 4 em 5 estrelas

God betjening

God betjening - der holder ord.

26 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores betjening. Tak for din positive anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Den Flotte fyr ved kassen var meget…

Den Flotte fyr ved kassen var meget hjælpsom og frisk

30 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Græsted

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Hurtig betjening

Fra bestilling til varen var klar til afhentning

14 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med behandlingen af din ordre. Tak for din positive feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores gamle motorsav var gået i…

Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2 år gammel.
Så flot kundeservice af Robin. Tusinde tak for det

8 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre om den gode serviceoplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe med din motorsav😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Bestilte brænde til afhentning
God og hurtig ekspedering

27 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med afhentning af brænde. Tak for din positive tilbagemelding!

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse, varen var på lager, opholdt mig i forretningen ca 15 minutter, god og høflig betjening

22 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse! Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores service og hurtige ekspedition. Tak for din tid.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais