SILVAN - Greve Opiniões 252

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Ventrupparken 18, 2670 Greve, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service af Ante selvom der var meget travlt da jeg var der. Og Virkelig rart at man nu kan hente alle sine pakker i butikken også dem fra Postnord - gør livet meget nemmere for os der bor... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Butikken var overskuelig og nem at finde rundt i, men det, der virkelig gjorde forskellen, var den fantastiske service. En stor tak til Carla, som var utrolig hjælpsom, imødekommende og kompetent... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service af Ante selvom der…

Rigtig god service af Ante selvom der var meget travlt da jeg var der.
Og Virkelig rart at man nu kan hente alle sine pakker i butikken også dem fra Postnord - gør livet meget nemmere for os der bor herude.

14 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service, selv under travlhed. Det er dejligt, at pakkeafhentning gør hverdagen lettere. Tak for din positive feedback!

Classificada 3 em 5 estrelas

Service problemer

15.5. Uproblematisk at leje og betale over nettet men desværre opstod der problemer da der skulle returneres betaling for benzin og olie på trods af at dette var aftalt ved bestillingen - og så blev der ikke givet kvittering for at varen var returneret - mærkeligt!

13 de maio de 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Skulle købe maling

Skulle købe maling. Var 3 gange ved kassen for at få hjælp i malerafdelingen.
Ingen kommer og hjælper, 4 gang jeg rykker, beder en medarbejder en anden medarbejder om at hjælpe mig, hun siger desværre jeg har en kunde og så er jeg sulten bagefter. Så jeg gik uden maling

16 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ammar var helt fantastisk meget…

Ammar var helt fantastisk meget hjælpsom med smil på læben

16 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service af ante

Super god service af ante, han står altid klar til at hjælpe

15 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejder. Tak for din positive feedback.

God oplevelse

Alt var helt perfekt, Carla var en stor hjælp i den travle kristi himmelfartsdag.

14 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at alt var tilfredsstillende, og at vores medarbejder var en stor hjælp. Tak for jeres venlige ord!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god og hjælpsom service fra…

Fantastisk god og hjælpsom service fra Martin i Silvan Greve. Vi skulle købe en højtryksrenser og fik en super rådgivning af ham.

10 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du fik god rådgivning og en super oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget serviceminded medarbejder i maling-afd.

Havde en god oplevelse hos Noah ved toningsmaskinen i malingsafd. i Silvan, Greve. Meget serviceminded og løsningsorienteret indstilling til mit problem med at skulle eftertone en Gori vinduesmaling fra sidste sæson. Gik tilfreds derfra.

13 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service. Det er dejligt, at vi kunne hjælpe dig med din vinduesmaling. Tak for din feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

9 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&Collect ordre.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt Click & Collect (cc)…

Jeg havde bestilt Click & Collect (cc) i Silvan Greve. Selve bestillingen var super hurtig pakket. Men udlevering var kaos! Det var mange mennesker i butikken, men selve kasse var ledig. Stiller mig ved kassen som har cc,men kunne ikke få mine varer. Grundet den store mængde mennesker ( +20) kunne man ikke se skiltet hvor der stod man skulle trykke sig ind til cc. Det virker ikke særlig hensigtsmæssig at det tager længere tid at få sin købte og betalte varer udleveret, end det ville have taget mig at selv pille den ned af hylden. Efter lidt frem og tilbage medarbejdere... fik jeg mine 2 varer. (Polfylla og 5 L maling) Skiltningen i butikken, burde være bedre for at undgå situationer som denne.

7 de maio de 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hade beställt click&collect

Hade beställt click&collect
Ska få en email/sms när pakken är klar
Det går 45 min och åker förbi Silvan och frågar
Ingen vet något…
Efter ett tag går personalen ut för att hämta pakken
Det var inte många kunder i butiken
Nästan 2 timmar efter beställning får jag SMS att pakken är redo att hämtas…

2 de maio de 2026

Tak for din anmeldelse.

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Skøn oplevelse

En stor tak til Carla, som var utrolig hjælpsom, imødekommende og kompetent. Hun tog sig tid til at forstå, hvad jeg havde brug for, og kom med gode råd og løsninger, som gjorde det hele meget nemmere for mig.

Jeg gik derfra med en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Silvan i Greve – især hvis du er så heldig at blive hjulpet af Carla 🌸

2 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du fandt butikken overskuelig og oplevede fantastisk service. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder var hjælpsom, og at du havde en god oplevelse. Tak for din positive feedback😁

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for, at oplevelsen var god. Tak for de pæne ord om vores medarbejder i butikken.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp fra Amalie og casper

God hjælp fra Amalie og casper. Søde og i møde kommende

28 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om den gode hjælp og oplevelse. Tak for de søde ord og din positive feedback.

Alexander er flot

Alexander var utrolig hjælpsom med at finde de rette frø til mine blomster så min have kan blive utrolig flot til sommer😍❤️🥰

27 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til at vælge de perfekte frø. Vi håber, du får en fantastisk flot have til sommer, og tak for din positive tilbagemelding😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt foregik problemfrit og utroligt…

Alt foregik problemfrit og utroligt billigt at leje en varme kanon

24 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en problemfri oplevelse, og at du fandt lejen af varme kanonen utrolig billig. Tak for din positive feedback!

Fint

Fint, og færdigt 👍

24 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Greve

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais