Hurtig bestilling op varen var kla, da jeg hentede. Indtastede blot en kode, og varen blev leveret uden ventetid!
Laurits Olsensvej 1, 2650 Hvidovre, DK
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
A empresa respondeu
Adam fra Silvan Hvidovre C får 5🌟 Super service, lytter og kommer med gode og reelle løsninger og sørger sødt for at det hele passer sammen. Det er hver gang jeg har handlet der og blevet betjent af... Ver mais
A empresa respondeu
Venligt personale. Men elendig produktkvalitet. Bestilte til afhentning 10 stks. Hornbaek Almuefodlister, hvidmalet fyr, 21x115x2200 mm. 6 af listerne var med fejl (revner, slag, fejl i malingen, og... Ver mais
A empresa respondeu
"Jeg fik en super god behandling hos Silvas Varen klare allerede som dag . Og modtaget opdatering via beskeden og mail og kvaliteten var helt i top. Jeg vil helt handle her igen og kan varmt anbef... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Escrito pela empresa

Laurits Olsensvej 1, 2650, Hvidovre, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Har I flere af denne? Ja bag den røde reol.. Der var ingen bag den røde reol, så jeg gik et andet sted hen og købte varen.

Resposta da SILVAN - Hvidovre
Det var lidt besværligt at finde den rigtige varer, men da den var fundet var det nemt at købe den

Resposta da SILVAN - Hvidovre
I havde varen på lager og click og collect fungerer super - godt produkt og kundeservice

Resposta da SILVAN - Hvidovre
Stedet er ikke egnet til at tilbyde click and collect af større varer. Parkeringspladserne er for langt væk fra afhentningsstedet og vognene må ikke taget ud af butikken, så tunge ting skal bæres langt og køber man flere ting skal man gå flere gange.

Resposta da SILVAN - Hvidovre
Perfekt med udlejning! Super nemt og billigt. Gerne igen. Super venlig personale!

Ok oplevelse.
Bare øv at de vare man bestiller ikke er pakket alle sammen.(1 vare mangler)
Hvad hjælper det så at man laver klik and collekt.

Resposta da SILVAN - Hvidovre
"Jeg fik en super god behandling hos Silvas Varen klare allerede som dag .
Og modtaget opdatering via beskeden og mail
og kvaliteten var helt i top. Jeg vil helt handle her igen og kan varmt anbefale dem til andre!"

Resposta da SILVAN - Hvidovre
Fejl i lagerstatus og billeder på hjemmeside samt forkert vare udleveret. Ikke den bedste oplevelse, og eftersom to medarbejdere havde tjekket varerne og burde havde styr på det, så opdagede jeg først derhjemme, at den ene vare var forkert, så måtte tilbage og bytte. Og medarbejderen scannede ikke noget frem og tilbage, så det giver jo mening, at lagerstatus ikke stemmer. Og jeg gjorde opmærksom på, at varen lå forkert på hylden, men intet blev flyttet.
Vælger en anden butik næste gang.

Resposta da SILVAN - Hvidovre
God service medarbejdere er venlige og hjælpsomme.

Resposta da SILVAN - Hvidovre
Varen var tilgængelig, hurtig ekspedition, venlige udlevering.

Resposta da SILVAN - Hvidovre
Det viste sig at den liste af røget eg jeg købte, ikke var røget eg men olieret eg…

Resposta da SILVAN - Hvidovre
Super imødekommende personale både ved afhentning og aflevering af klapstole og borde.

Adam fra Silvan Hvidovre C får 5🌟
Super service, lytter og kommer med gode og reelle løsninger og sørger sødt for at det hele passer sammen. Det er hver gang jeg har handlet der og blevet betjent af Adam, at jeg går derfra og haft en virkelig sød, oprigtig og dygtig betjening. Kan varmt anbefale at få hjælp hos Adam🌟

Resposta da SILVAN - Hvidovre
I have payed for paking the buying stuff i saw it was not and i asked again they reply it is like that but i saw on bill there charging stand for the packing, unfortunately heavy rain damage some pieces of my order it is bit annoying i do not expect this next time and need to refund that extra charge for the packet.

Resposta da SILVAN - Hvidovre
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.