SILVAN - Randers Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Ydervangen 2, 8920 Randers NV, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Uffe fra Silvan Randers nord har lige givet mig verdens bedste service! Hold da fast! Jeg har aldrig oplevet noget lignende 🤩 Sød, hjælpsom og løsnings orienteret ! Jeg kommer 100% igen!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Silvan Randers. I forbindelse med en reklamation på en grill købt i Silvan Randers. Hurtig respons fra Silvan kundeservice. En fantastisk positiv oplevelse og en yderst professionel hjæ... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Ualmindelig sød og hjælpsom medarbejder. Uopfordret kom hun os til hjælp, på en yderst professionel måde. Stor ros til Michell.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte tec7 limer,fuger,forsegler 100 ml. i Silvan Randers. Produktet sad fast i tuben og var dermed ubrugeligt. Jeg sagde til ekspedienten at det nok var en god ide at fjerne de andre tuber hvor... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

8143 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Meget dygtig

Meget dygtig, servicemindet ung mand gjorde vores køb af parasolfod legende let ifb med Clik and Collekt. Rart i denne sommervarme.

25 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service af jeres medarbejdere…

Super god service af jeres medarbejdere Christoffer, der lovede mig at ringe når der atter var klimaanlæg hjemme.
Det var med til at vi var heldige at få fat i sådan et, som alle steder er udsolgt.
Og oveni hjalp han mig ud i bilen med dette

25 de junho de 2026

Hurtig og suverænt service

Super god service - bestilte en click og collect varer, som var klar med det samme!

24 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Randers

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din Click & Collect-ordre var klar med det samme. Det sætter vi stor pris på.

Positiv oplevelse hos Silvan Randers

Kære Silvan Randers.

En fantastisk positiv oplevelse og en yderst professionel hjælp af varehus chef Thomas hos Silvan Randers.
Tak for hjælpen.
Jesper Pedersen
Randers

8 de junho de 2026
Opinião espontânea

Resposta da SILVAN - Randers

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at personalet kunne hjælpe dig godt videre.

Fin service alt var perfekt

Fin service alt var perfekt

7 de junho de 2026
Opinião espontânea

Resposta da SILVAN - Randers

Mange tak for din gode anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du fik venlig og hjælpsom betjening.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg afgav min click & collect-ordre…

Jeg afgav min click & collect-ordre tidligt søndag morgen, ag allerede kl. 08.06 fik jeg besked om, at varen var klar til afhentning. Super service :-)

7 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Randers

Mange tak for din gode anmeldelse 😊 Det er dejligt, at varerne hurtigt var klar, og at afhentningen fungerede, som den skulle.

God service af Thomas

Har snakke med Thomas så vi har fået det hele ud af verden god service af Thomas

6 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Randers

Vi er glade for din tilbagemelding 😊 Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og betjening.

Classificada 5 em 5 estrelas

At det var rigtig nemt og hurtigt at…

At det var rigtig nemt og hurtigt at handle på denne måde med at bestille og afh .vare

27 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at det var nemt og hurtigt at handle hos os. Tak for din positive feedback!

Meget god service

Meget god service, også i forbindelse med reklamation.

19 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Randers

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og reklamationshåndtering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Service og produkt helt i top

De bedste anbefalinger til at leje udstyr ved Silvan. Produkterne er i top og vejledning og service fra personalet sikrer en problemfri gør det selv-opgave.

5 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at leje udstyr, og at vores vejledning sikrede en problemfri opgave. Tak for din positive tilbagemelding🌞

Online køb af kompostkværn

Nem bestilling og meget effektiv afhentning

7 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at bestilling og afhentning var nem og effektiv. Tak for din feedback!

Silvan

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais