Jeg skulle bruge hjælp i maling afdelingen og fik en yderst kompetent, venlig og rigtig god betjening af Theis. Farver, kombinationer og brug samt tilbehør var ligesom jeg ønskede det og som jeg skul... Ver mais
Localização
Alterar localizaçãoSlotsherrensvej 123, 2720 Vanløse, DK
Leia as opiniões dos outros
Fint og nemt at leje materiel. Flinke og behagelige mennesker. Dog kunne jeg godt tænke mig at personalet er mere fagligt stærke i brugen af materiellet. F.eks at de kan give råd til anvendelsen i... Ver mais
Ventede længe for at hente min click og collect bestilling. For at finde ud af jeg havde ventet i en forkert kø, og i stedet skulle til udlevering bag om bygningen. Det ville jeg gerne have vidst inde... Ver mais
Jeg fik rigtig god hjælp af Ibrahim i Silvan. Han var venlig, imødekommende og havde virkelig styr på produkterne. Han lyttede til, hvad jeg skulle bruge, og gav nogle gode råd, så jeg endte med den... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 9-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Escrito pela empresa

Informações de contacto
Slotsherrensvej 123, 2720, Vanløse, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Især souscheferne Marianne og Stefanie…
Især souscheferne Marianne og Stefanie gjorde oplevelsen helt perfekt

Hurtig ekspedition
Det tog ikke lang tid fra det var bestilt, til det var klar til afhentning.

Resposta da SILVAN - Vanløse
Jeg havde en super god oplevelse i…
Jeg havde en super god oplevelse i Silvan Vanløse, hvor jeg fik hjælp til at skære noget træ. En stor tak til Asger, som var utrolig venlig og hjælpsom. Han tog sig tid til at sikre, at det hele blev skåret præcist og efter mine mål. Det er sjældent, man møder så god service – tusind tak for hjælpen!

Resposta da SILVAN - Vanløse
Det tog lidt langtid før der kom en medarbejder til vareudleveringen
Det tog lidt langtid før der kom en medarbejder til vareudleveringen. Ellers ingen problemer.

Resposta da SILVAN - Vanløse
Jeg skulle have hjælp til maling og…
Jeg skulle have hjælp til maling og Asger var en konge medarbejder

Rodet forretning
Fandt varen på nettet, at den var på lager og noterede hyldenummer, men inde i forretningen står hyldenumrene hulter til bulter, uden nogen umiddelbar logik. Det er muligt der er en logik, men for kundernes skyld var det så en idé at give hylderne numre, så de står i rækkefølge? Så man ikke skal vide hvilken kategori eller hvad logikken nu er I har valgt for den dims jeg skal bruge, men bare nemt kan finde hylden. Jeg var hele forretningen rundt to gange uden at finde “mit” hyldenummer. Ingen at spørge. Jeg endte med at bestille via click’n’collect, hvilket jo er helt dumt.

Lejet kompostkværn defekt
Lejede en kompostkværn, som desværre viste sig at være defekt (svært at tjekke inden udlejning).
Rigtig god kundeservice og pengene retur uden problemer.

Hurtigt og effektivt
Bestilte på click and collect og kunne hente vare efter 30 min. Jeg elsker at jeg ikke behøver at gå i gennem en butik som Silvan

Resposta da SILVAN - Vanløse
Silvan er kun en skygge af sig selv…
Silvan er kun en skygge af sig selv efter coronaen. Jeg kunne ikke finde basale ting (fx sandpapir), og den eneste synlige medarbejder var travlt optaget i kassen.
Click og collect virker dog fint nok.

God service!!!!!
Lejede en fliserenser som var i uorden
Afleverede den samme dag og fik lejen retur
Rigtig god service trods stor ærgrelse

De var hurtige til at pakke mine ting
De var hurtige til at pakke mine ting
Der var lidt ridser på stolen , men den fik jeg byttet
Så alt var godt

Resposta da SILVAN - Vanløse
Hurtig og effektiv service og godt…
Hurtig og effektiv service og godt humør hos de ansatte.

Resposta da SILVAN - Vanløse
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.